|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sestrica od nikki....
25.2.2010 12:16:34   
principessablu
no pa imam problem,pri prvi hčerki sem takoj vedela in imela ime in sploh ni blo prerekanja ali pomislekov...no sedaj pa je zgodba drugačna....zamenjala sem že nekaj imen oz. vsak mesec imam drugega...ali ni všeč mami,dediju nenazadnje celo možu,rodim  čez 1 mesec...pa me zanima vaše mnenje...

nina,nelly,ariel,alexa,kim,kristi.....katero vam je najljubše?user posted image

hvala za mnenja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sestrica od nikki....
25.2.2010 12:20:52   
baguSka
od nastetih Kristi.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2010 12:23:51   
Anonimen
Tudi meni je od naštetih najbolj blizu Kristi ... še bolj mi je pa všeč ime Krista.

Pač osebno imenom, ki so kakor neke pomanjševalnice oz. s tem I-jem na koncu, nisem naklonjena. Tut za mojo pupo je imel moj neko fiksno idejo, da bo Nežka ... pa sem mu rekla, da jo lahko tako kliče dokler mu bo pustila, v rojstnem listu ji bo pa lepo Neža pisalo ... na koncu se je vdali, in ugani kaj ... v 15ih mesecih jo je mogoče 5x Nežka poklical user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 25.2.2010 12:29:39 >

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2010 12:24:39   
ljupka
Nina!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2010 12:41:48   
principessablu
zaenkrat prevladuje kristi---hmmm....kolk težka odločitev...bom še mal počakala,upam da bo še kako mnenje...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2010 12:44:55   
chrystalday1
A živite v Sloveniji ali v tujini oziroma ali morda kdo od vas prihaja iz tujine? Namreč, da je prvi punčki ime Nikki in ne Nika? Ali pa morda zato, ker je Nika bolj pogosto?

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2010 13:01:24   
principessablu
ne obremenjuj svoje glave kje kdo živi...sprašujem za mnenje katero vam je ljubše in ne za brezvezen komentar...živim pa kjer hočem,,,

(odgovor članu chrystalday1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2010 13:02:18   
principessablu
aja pa zakaj maš pa ti nickname chrystalday in ne kristalendan?saj si na slovenskem forumu...

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2010 13:04:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu
aja pa zakaj maš pa ti nickname chrystalday in ne kristalendan?saj si na slovenskem forumu...

Touché user posted image

Od tvojih navedenih mi je najbolj všeč Kristi.

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2010 13:26:21   
tetkazima
Tudi mene zanima, zakaj ste dali ime Nikki, pa ne da bi kaj zafrkavala, jaz sem namreč odločam ali bi dala ime Stela ali Stella, Natalija ali Natalie, pričakujem dvojčici.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2010 13:31:45   
pety78
Neli

(odgovor članu tetkazima)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2010 13:40:10   
mateyka
Ariel. moj mož bi takoj imel Ariel, če bi mel še eno pupo user posted image (jaz še nisem sigurna, moram rečt user posted image )
ful lep pomen imho: The lion of God.
tako - pomenljivo in karmično user posted image si predstaljam, da bo šla čez življenje s smislom in bo nepremagljiva user posted image je pa to tudi moško ime pri židih..

hmmm, za k Nikki je Alexa tudi lepo.. italijanska verzija Alessia mi je osebno bolj všeč. pomen ima tudi lep - defender ali helper user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2010 13:41:56   
Anonimen
NELIuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2010 13:46:36   
Zamima
upam da se hecaš z Ariel user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2010 13:51:47   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

upam da se hecaš z Ariel user posted image

ahhh, te je pralni prašek namešal? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2010 14:09:53   
principessablu
vidm da ma res vsaka svoj okus...meni so vsa nešteta zelo všeč...ariel je prečudovito,vendar res spominja na prešek..pa sej na koncu itak vedno najdejo nekaj kar se rima..ana-banana,luka k rad nage....bla bla...težka bo za odločit se...aja da še odgovorim zakaj takšna imena...ker sem sama živela v tujini kar nekaj let in če bodo hčerke slučajno želele ali študirati ali živeti v tujini,bodo imele svetska imene,če me razumete...priimek imam tud poseben,ki ni slovenski,tako da..to bi blo to...hvala za mnenja...še vedno nevem...user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.2.2010 14:58:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Neli

tudi meni.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.2.2010 14:58:46   
mayci
Kristi ali Neli user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

Neposredna povezava do sporočila: 18
4.3.2010 19:33:05   
katrinka
neli ali alexauser posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.3.2010 20:11:24   
thevenus
Za starše, ki so jim všeč dvojne črke v imenu itd. bi morda k Nikki izbrala Meggi, od naštetih pa Nelly (čeprav se mi zdi malo preveč podobno). Zakaj pa ne Nelli, saj je tudi Nikki z i in ne y?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?