petrazg
|
Ne vem, očitno je res kako naletiš... Jst sem bila v porodnišnici 4 dni pred porodom (ker malega nisem čutila več) in še potem 10 dni, ker je imel malček zlatenco. Moram povedati, da sem s celotnim osebjem več kot zadovoljna. Res , so bile najprej z mano full prijazne, ctg so mi tudi v sobo pripeljale, skoz so me spraševale če je vse ok, moj je lahko bil pri meni od jutra do večera, obiske sem imela kadar sem želela... Čeprav so se ti dnevi vlekli za znoret, je bilo vse lepo in prav z njihove strani... Na dan poroda, smo se zmenili da mi ga pospešijo, so bile še posebno pozorne, mi povedale kakšno vzpodbudno besedo. Ko sem se šla jst uredit (stuširat in klistir) je ena počakala pri očku... V porodni sobi sta bili dve babici (glih je bila menjava) obe super, ginekologa tudi super. Vse smo se pogovarjali... luštno pa ni bilo zaradi umetnih popadkov... Na koncu sem imela cr, ampak je očka malčka dobil po cca. 10 min v roke, jst sem ga pa že po dobri uri, takoj ko sem se zbudila dojila... Na oddelku so pa tako zame kot zanj lepo skrbeli. Meni je mleko sicer priteklo, ampak malček se ni in ni mogel najesti. Bil je zelo zaspan, zizal bi pa tudi 2 uri skupaj, ker bi vmes še malo spal . Ko smo videli, da se ne naje, so mu sestre po dojenju naredile še mleko. Nikoli mi niso rekle, da sem slaba mama, ker nimam oz. ne morem nahraniti svojega malčka. Ko je bil pod lučko, so me takoj ko se je zbudil poklicale in sem bila z njim in ga podojila. Če se ni najedel je dobil njihovo mleko. Jst sem šla tudi parkrat na črpanje, ker me je vse bolelo. Tisto mleko so potem shranile, in mu ga dale po dojenju. Z njim sem bila kadar sem hotela in nikoli me niso poslale nazaj v sobo, če sem ga prišla pogledat... tudi partner je lahko hodil k njemu... V porodnišnici sem ga previla parkrat , pa še to na mojo željo... Sestre so zelo lepo skrbele zanj in so mi ga res takoj po končani fototerapiji pripeljale nazaj. Žal mi je za tiste, ki ste imele slabe izkušnje... Jst grem maja 09 spet k njim in me ni nič strah. Prav veselim se , da bom nekaj sester videla in verjamem, da se bodo moje izkušnje ponovile... Vsem , ki greste pa prej tja, lepo preživite ta čas s svojimi zakladiki...