|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sesanje palca in pesti
21.12.2007 15:10:04   
hugolina24
nevem nism zasledila če je že kera postavla to vprašanje ampak vseen moj tamali star je 6 mesev kr naprej kadar ga pogledaš še v spanju sesa prst u usta si baše celo pest in to skoz pa mu skoz vlečem vn pa dajem dudo pa sam vrže vn pa spet isto lačen ni ker to dela takoj ko se podoji zobki pa tud nevem če so ker to dela že od 3 meseca pa še ni znakov za kake zobke.mam še punčko ki je stara 20mesecev pa je niti enkrat nism vidla s prstkom v roki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sesanje palca in pesti
21.12.2007 15:16:40   
IČA
pr ns je podobn, mali je str dobre 4 m in ima nonstop rokco v ustih, če je lačn al pa ne, pa slini se tok da po par slinčkov zamenjam na dan.....duda, ja duda ne pride v poštev ker jo nočeuser posted image

mariJANa

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2007 15:50:45   
kmarija
Naša je začela isto zdej (pri 2 mesecih) tlačit celo pest al pa vse prste v usta user posted image  
Če ji pa dudo not porinem pa začne jokat user posted image . Drugače pa dudo rada cuclja, sam ko ima enkrat prste not pa ne. Se pa tud full slini user posted image
Predloge prosim user posted image

(odgovor članu IČA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2007 16:41:42   
mateyka
naša zdej, ko je večja, dudo šmirgla samo ko gre spat. ko je pa budna pa menzi uno svojo roko in prste k da je pohanga piščanca + vse si poslini user posted image sej to ni nič slabega, jim pač paše - pa še luškani in smešni so. raziskujejo svoje okončine in probavajo kakega okusa so user posted image men se ne zdi to ravno slabo..

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2007 16:44:39   
Anonimen
Vidim, da ni naša edina v temuser posted image . Ti naši fakinčki pobalinčki. Jaz pač prst dam ven, ampak pest ji pa pustim, baje ne smeš dat ven, ker kao otrok to svoje rokice raziskuje in ni nič slabega-to mi je kolegica rekla, da ji je zdravnica tak povedala...tak, da to je njeno mnenje. Težko je npr.če se navadi palca, ker se ga pozneje težje odvadi kot pa npr.dude.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2007 17:07:47   
Anol
Naš tud skozi nekaj tlači v usta al roko al pa kakšno igračo, so pa to sigurno zobki, ker tudi pri našemu ni še nič videti, vendar ko sva bila pri zobozdravnici je rekla, da ima napete dlesni, vendar da lahko traja še kar nekaj tednov preden bodo pokukali ven. Moj prvi pa sploh ni imel kaj dosti težav, ko je dobival zobke.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2007 23:46:17   
sandra85
moj bo star 4 mesece in obvlada sesanje palcauser posted image
zadnje slike so večine v pozi z palcem v ustkah-meni je lepo za videt
če pa je lačen, pa je palec premalo in da celo pest v usta
dude pa sploh ne mara

nam je rekla P, da je boljše palec kot duda in da se po navadi tako prej naveličajo in potešijo sesanje in tako do šole opustijo to razvado

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2007 23:53:18   
julci
Mi smo meli z prstki in pestmi probleme še do 3 tedne nazaj,zdaj se pa ubadam z nogam.Non stop si deva noge v uste.Al je nagec,takrat da obe skupaj,če je pa oblečena pa eno.Tk da mamo vse zokne mokre in umazane.Pa ji non stop vlačim nogico iz ust,pa ne pomaga kaj.Stara je pa 6,5 mesecev.Upam da bo hitro pozabla na svoje noge.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2007 23:55:31   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Mi smo meli z prstki in pestmi probleme še do 3 tedne nazaj,zdaj se pa ubadam z nogam.Non stop si deva noge v uste.Al je nagec,takrat da obe skupaj,če je pa oblečena pa eno.Tk da mamo vse zokne mokre in umazane.Pa ji non stop vlačim nogico iz ust,pa ne pomaga kaj.Stara je pa 6,5 mesecev.Upam da bo hitro pozabla na svoje noge.

js pa komaj čakam, da začne to delat-to mi je tako lepouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2007 9:23:29   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Saj je lepo za videt,sam ko se hranima z gosto hrano mi med vsako žličko vtakne noge v usta,pol si pa predstavli kako to zgleda.Saj je podobno pri dojenju.Nekaj časa sesa,pol se pa obrne hitro na hrbet in veselo malo nogo v uste.Ko se naveliča pa se spet priklopi.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2007 9:35:46   
sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Saj je lepo za videt,sam ko se hranima z gosto hrano mi med vsako žličko vtakne noge v usta,pol si pa predstavli kako to zgleda.Saj je podobno pri dojenju.Nekaj časa sesa,pol se pa obrne hitro na hrbet in veselo malo nogo v uste.Ko se naveliča pa se spet priklopi.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.12.2007 12:12:05   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: hugolina24

nevem nism zasledila če je že kera postavla to vprašanje ampak vseen moj tamali star je 6 mesev kr naprej kadar ga pogledaš še v spanju sesa prst u usta si baše celo pest in to skoz pa mu skoz vlečem vn pa dajem dudo pa sam vrže vn pa spet isto lačen ni ker to dela takoj ko se podoji zobki pa tud nevem če so ker to dela že od 3 meseca pa še ni znakov za kake zobke.mam še punčko ki je stara 20mesecev pa je niti enkrat nism vidla s prstkom v roki.

Moja je to delala, ko so ji zobki ven poganjali.

Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2007 12:16:52   
Anonimen

Heheh, tudi moj je nor na nogo, če je gol isto da obe nogi, če je oblečen le eno nogo.. Se ne sekiram dosti... Mi je prav cortkano to user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?