Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sesalec rovus ali kaj drugega 8.5.2008 23:33:31
|
|
|
|
Naja30
|
Midva ga imava in sva zadovoljna z njim.
|
|
|
|
RE: sesalec rovus ali kaj drugega 9.5.2008 8:32:18
|
|
|
|
luka jan
|
Jaz imam Delfina, vodni sesalec ki nima vrečk in je cena tam okol 200 eurov in je tud super.
|
|
|
|
RE: sesalec rovus ali kaj drugega 9.5.2008 8:37:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ti ga prodam skor zastojn k ga ne rabim več Zame je prešvoh k mamo mačke. Dlake pa to. Za normalno uporabo je pa zadovoljiv.
|
|
|
|
RE: sesalec rovus ali kaj drugega 9.5.2008 13:54:48
|
|
|
|
lojzika
|
A zadovoljiv pomeni da je čist tak ko oni ko stanejo 30€ v akcijiv Interšparu ali je kakšna razlika?
|
|
|
|
RE: sesalec rovus ali kaj drugega 9.5.2008 14:03:54
|
|
|
|
pety78
|
O, ne Rovusa. Sploh če je kje kak tepih, ker res nič ne vleče. Prah in smeti iz ravnih površin še pobere, za ostalo je pa za en drek.
|
RE: sesalec rovus ali kaj drugega 9.5.2008 14:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika A zadovoljiv pomeni da je čist tak ko oni ko stanejo 30€ v akcijiv Interšparu ali je kakšna razlika? Hja, jst sm tud enga iz špara mela, pa je bil močnej k rovus. V bistvu za tepihe je katastrofa. Za laminat parket ipd. je pa vredu. Meni je všeč pri rovusu to da lahko sproti še prah posesaš in je potem res ful manj prašno. Sploh ne rabiš skor prahu brisat . Sam za tepihe pa res ni uredu.
|
|
|
|
RE: sesalec rovus ali kaj drugega 9.5.2008 14:13:00
|
|
|
|
pety78
|
Aja, pa še neki. Ko sem malo bolj pritisnila, da bi posesala tepih, je kar cev počla...
|
RE: sesalec rovus ali kaj drugega 9.5.2008 14:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Aja, pa še neki. Ko sem malo bolj pritisnila, da bi posesala tepih, je kar cev počla... Tasiv industrijski selotejp pomaga
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.