|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sesalec rovus ali kaj drugega
8.5.2008 23:31:06   
lojzika
Nujno rabim nov sesalec, ali pa samo cev user posted image user posted image  namreč strgala se nam je ona cev

In sedaj razmišljam o nakupu in edini ki mi pade na pamet je rovus aqua pover
Rabim ga za sedežno, tepih in ostali prav v stanovanju.

Ali ga priporočate ali rajši ne? Ali je še kakšen drug v tem cenovnem razredu, ne oni za 600€ Tam nekje do 150€ še grem user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sesalec rovus ali kaj drugega
8.5.2008 23:33:31   
Naja30
Midva ga imava in sva zadovoljna z njim.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2008 8:32:18   
luka jan
Jaz imam Delfina, vodni sesalec ki nima vrečk in je cena tam okol 200 eurov in je tud super.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2008 8:37:59   
Anonimen
Jaz ti ga prodam skor zastojn k ga ne rabim večuser posted image
Zame je prešvoh k mamo mačke. Dlake pa to.
Za normalno uporabo je pa zadovoljiv.

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2008 13:54:48   
lojzika
A zadovoljiv pomeni da je čist tak ko oni ko stanejo 30€ v akcijiv Interšparu ali je kakšna razlika?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2008 14:03:54   
pety78
O, ne Rovusa. Sploh če je kje kak tepih, ker res nič ne vleče. Prah in smeti iz ravnih površin še pobere, za ostalo je pa za en drek.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2008 14:09:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

A zadovoljiv pomeni da je čist tak ko oni ko stanejo 30€ v akcijiv Interšparu ali je kakšna razlika?

Hja, jst sm tud enga iz špara mela, pa je bil močnej k rovus.
V bistvu za tepihe je katastrofa. Za laminat parket ipd. je pa vredu. Meni je všeč pri rovusu to da lahko sproti še prah posesaš in je potem res ful manj prašno. Sploh ne rabiš skor prahu brisatuser posted image . Sam za tepihe pa res ni uredu.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2008 14:13:00   
pety78
Aja, pa še neki. Ko sem malo bolj pritisnila, da bi posesala tepih, je kar cev počla...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2008 14:13:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Aja, pa še neki. Ko sem malo bolj pritisnila, da bi posesala tepih, je kar cev počla...user posted image

Tasiv industrijski selotejp pomagauser posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2008 8:18:47   
bobika
Rovusa imamo skoraj dve leti in nisem preveč zadovoljna z njim. Za laminat gre, tepihov sicer nimamo in dvomim, da je dovolj močan, za sesanje tepihov.
Tudi pri našem se je kar v začetku zlomila cev.
Me je pa močno razočaral pri sesanju finega prahu. Ko smo kitali stene in potem tisti prah, ki ostane od brušenja sten sploh ni potegnil. Se je takoj zabasal filter in ni vlekel čisto nič več. Če sem filter sprala je spet deloval par sekund in konec user posted image . Smo potem kar starega uporabili, ki je služil namenu user posted image .
Tudi samam razmišljam o nakupu kakšnega novega sesalca, ki bi malo bolje funkcioniral.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.