|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sesalec brez vrečk
22.3.2008 22:43:42   
MALINČICA
Ali mi lahko katera prosim razloži kaj pomeni tole:

Sesalec brez vrečke z močjo 2000 W enostaven za uporabo kljub številnim funkcijam. Elektrostatični filtracijski sistem ohranja čist zrak, brez prahu.
Tehnologija REAL CLEAN je avtomatsko čiščenje sesalca po vsaki uporabi, medtem ko se kabel avtomatsko zvija. Sesalec je tako čist in pripravljen za naslednjo uporabo.
Kapaciteta posode za prah je 2,5 l.

A to pomeni, daš v posodo vodo, ali to nekako filtrira brez vode, kar se mi zdi zelo malo verjetno, da prah ne bi ušel nazaj v stanovanje...

Saj ne vem, kupujeva sesalec, ki bi samo posesal in posesano filtriral skoz vodo, ker drugi filtri ala vrečke ful smrdi ob sesanju. Ne rabim globinskega čiščenja, niti ne bi potrebovala mokrega čiiščenja.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sesalec brez vrečk
23.3.2008 7:12:53   
zoom zoom
Mi imamo en **** sesalec brez vrečke. Je pač tako, da ko sesaš gre posesano v eno posebno posodo v sesalcu in ko  je polno oz. ko želiš tisto enostano neseš strest v kanto (mi zunanjo). PRah ne gre nič po prostoru, ker ima Hepa filter (upam, da sem prav napisala). Pa ni vodni.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2008 10:27:51   
dulcinea
Jaz tudi iščem kaj malega, ki bi imelo posodo v katero bi dala vodo. Se mi zdi, da tud če ima hepa filter, ne ujame vsega praha. Vsaj meni smrdi. Pa je brat kupil nov sesalec. Tavelikega se mi pa ne da vsak dan čistit.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2008 10:42:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA
A to pomeni, daš v posodo vodo, ali to nekako filtrira brez vode, kar se mi zdi zelo malo verjetno, da prah ne bi ušel nazaj v stanovanje...

Saj ne vem, kupujeva sesalec, ki bi samo posesal in posesano filtriral skoz vodo, ker drugi filtri ala vrečke ful smrdi ob sesanju.

Ne, to je brez vode, to je samo ena posoda namesto vrečke in tudi po moje prah lepo nazaj sfrči po stanovanju. Vsaj jaz ne bi imela dobrega občutka. Bi tudi rada točno takega imela kot ti. Z majhno posodo za vodo, toliko, da se prah notri ujame.

Kar se pa smradu tiče, pa ... ali imate psa? Ker pri nas začne smrdeti, ko je vrečka že dokaj polna, ker so notri posesane pasje dlake. In menda je pri vseh, ki imajo pse, tako. Naj bi to bilo zaradi tega, tako so meni rekli.
Prodajajo pa ene dišave, kkii se dajo notri, da potem ne smrdi, ampak diši.

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2008 9:06:55   
MALINČICA
Ja, imamo psa! Mogoče  pa res zarad tega smrdiuser posted image

Kaj pa vem, me kar ima, da bi rovusa kupila, pa če ga kar vsi nekako odsvetujejo...
Mah, kake igee ne bi, ker mi je prevelika mašina, nekaj mičkenega z vodnim filtrom, ima katera kak nasvet?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2008 9:55:25   
mirabela
kaj pa delfin? Mi imamo malega, rdecega in je OK,posesam, umazanija se zbere v posodi z vodo, po koncanem sesanju umazano vodo enostavno izlijes v straniscno skoljko

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2008 13:26:14   
Anonimen
Mi mamo sesalec brez vrečk in je super. Lepo odpreš, streseš ven, opereš (sta dva filtra, da ju menjaš) in je res fajn.

(odgovor članu mirabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2008 10:59:08   
luka jan
Jaz imam doma dva sesalca, oba brez vrečk. Eden je Delfin ki je vodni sesalec, drugi pa Hoover ki sesa brez vode. Oba sta fajn, lepo posesaš, strešeš prah ven in to je to. Oba delata fajn, je pa z Delfinom veliko več dela ker je več čiščenja, ima pa po moje le-ta tudi večjo sesalno moč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2008 19:37:57   
tasekk
Se vključim, ker imam tudi jaz eno vprašanje. Zanima me parni sesalec H2O, ki ga reklamirajo v TOP SHOP. Zdi se mi zanimiv, ker pa nimam izkušenj ne z vodnimi sesalci še manj pa s parnimi... Pa še če pomislim, da po televiziji vse zgleda super, potem ko pa kupiš in poizkusiš doma, je pa čist druga zgodba. Ve katera kaj dobrega ali pa slabega o tem sesalcu ? Hvala za informacije.

Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2008 21:09:14   
mala maja
jaz imam tudi eno levo firmo, pa nič ne smrdi po stanovanju med sesanjem.
Prah se nabira v eno posodo v kateri je filter, naš ima še hepha fiter. Je pa res da je potrebno filter, ki je v škatljici za prah redno čistit in prat z vodo, no vsaj 1x na teden, mi ki ga imamo na vikendu pa tud to delamo enkrat na sto let.user posted image user posted image
Meni je super, ker vedno iščemo vrečke za sesalec in na koncu vedno kupimo napačne  čeprav imam seboj na listku tip sesalca in prav zaradi tega sem želela sesalec brez vrečke. Pa worwerk se skrije pred njem, meni res dobro sesa.

(odgovor članu tasekk)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2008 10:37:00   
Anonimen
Mene pa zanima, ali vam dobro sesajo ti sesalci brez vrečk. jaz imam Boshovega za Merkator pike in sem ful razočarana.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2008 11:51:29   
petrcamg
Jest mam mali sesalec Monster speedy+, pa sem nezadovoljna z njim. Vsakič ko posesaš je treba posodo za prah in filtre sprati, če ne gre prah po prostoru( ma tudi hepa filter), pa ko ga zalaufam imam občutek da gre kljub temu da je očiščen zadaj prah ven user posted image .
Mi je pa ena znanka priporočala Rovusa. Sem se takrat opdločala med tema dvema sesalcema, pa mi je tudi prodajalec bolj pohvalil Rovusa. Sam mene je prepričal Speddy zato, ker ima dodatno krtačo za parket, pa za stepanje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.3.2008 12:09:19   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Mi mamo sesalec brez vrečk in je super. Lepo odpreš, streseš ven, opereš (sta dva filtra, da ju menjaš) in je res fajn.

Tudi jaz imam na ta način in je super. Firma samsung. Ga pa priporoča tudi ang. alergološka zveza, tako da sigurno ne oddaja prahu nazaj.
Se pa ob preveliki uporabi (recimo če sesaš nek fin prah-ko vrtaš luknje v steno) pregreje in nekaj časa ne dela.

Meni vrečke niso všeč ker smrdijo, vodne sesalce pa je treba preveč pucat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2008 21:11:33   
MALINČICA
Hvala punce za odgovor.user posted image user posted image user posted image user posted image

V bistvu imam doma dva sesalca na vodo, ki imata možnost sesanja v vrečko, ki se izprazni.
Enega imam, mislim da, bosch ampak je star že ene 9 let, enega pa je moj letos kupil v Hoferju za cca 50€, kar enkrat ga je domov prinesel, kozel stari! Ampak pri obeh mi pri sesanju zabije plovec gor in potem moram skoz ugašat. Sem že mislila, da dam preveč vode not, ampak tud če je dam čisto malo, mi ga isto zabije gor in pol neha sesat. Popuser posted image š, ko vsakih pet sekunz zablokira sesalec, sploh ne morem sesat.
Za zdaj imam pač v tastarem tisto stinky vrečko notri, morava pa kupit novega, ker se tak ne grem več.
Delfin mi je že iz reklam všeč, ampak je taka velika kišta, rovus sem slišala da so ga grajali....
Kaj pa vemuser posted image

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?