Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sesalec - prosim za pomoč 25.1.2007 14:18:57
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Nujno moram kupit nov sesalec in več ne vem kaj naj- smo astmatiki in potrebujem nov, praktičen sesalec, ki bo čim bolj čisto sesal... sedaj imamo doma že Hylo, ki je preglomazna in nepraktična za vsakodnevno hitro sesanje, potem imam od Miele enega fensi, a totalno nepraktičnega (vse puzzle mi razmeče, ne pridem pod kavč z njim...), imamo tud enega navadnega, ki pa več prahu ven zmeče, kot ga sploh posesa... za Rovus se po razmisleku nismo odločili...sedaj pa iščem kako pametno idejo, ker imam sesalcev, ki mi ležijo v kleti že dovolj...gotovo je kakšna, ki se je s podobnim vprašanjem že namučila in mi lahko poda kakšno dobro idejo...sem že brskala po preteklih postih na RR pa nisem nič našla... no če sem falila, se opravičujem...pa vnaprej hvala za odgovore!
|
|
RE: sesalec - prosim za pomoč 25.1.2007 15:43:05
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Sama sem bila pred podobno dilemo, pa nisem dobila nobenih odgovorov. No, mi smo včeraj kupili Hooverja. Po prvem sesanju je vtis dober, le smrdi precej iz njega. To pripisujem pač novi plastiki. Enako je stal tudi Elektroluxov. Kar se tiče sesanja pod kavčem, pa s Hooverjem ne pridem spodaj.
|
|
|
|
RE: sesalec - prosim za pomoč 26.1.2007 8:00:05
|
|
|
|
Mina1
|
Odvisno koliko si pripravljena dati za novega: mi smo glih včeraj spraševali v treh večjih trgovinah in vsi so predlagali MIELE sesalec, ki ima še vedno tiste vrečke, in izgleda klasične oblike, je zelo vodljiv in majhen. Meni je bil seveda všeč Dyson, ampak 100.00-130.000 sit ne mislim dati zanj, ali pa Elektroluxov, ki ima pralni filter in se prah nabila v posodo, ki jo samo streseš (namesto vrečk) z večjim zadnjim kolesom, pa je bil potem na koncu nekoliko štorast, cenovno pa v razponu od 50-70.000 sit. Kaj pa vem, Vsi prodajalci v različnih trgovinah so iz prve izstrelili MIELE (upam, da sem prav napisala). mami bo kupila tega.
|
|
RE: sesalec - prosim za pomoč 26.1.2007 11:22:10
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Joj...Miele imam že doma- pa je tako neroden , ampak verjetno gre za drug model... sva šla pogledat na nemške forume in nemško združenje za astmo (pri nas-na naših spletnih straneh nisva našla nič pametnega) kjer so testirali različne sesalce in je zmagal Hoover- nov model, ki ga pri nas še ni- midva ga bova kupila po internetu - imenuje se pa Octopus pa še neko števillčno oznako ima... ta je za alergike najboljši- vodne pa sploh odvsetujejo (razen,če po vsaki uporabi očistiš in popolnoma posušiš sesalec), ker se v njih nabirajo oz. tvorijo glivice in njih z vsakim naslednjim sesanjem samo razpršiš po stanovanju... obstajajo pa tudi posebne vrečke...ki so tudi za alergike...tam okoli 8eur stanejo... midva sva se tako kar odločila...argumenti so bili kar močni...
|
|
RE: sesalec - prosim za pomoč 26.1.2007 11:23:58
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
aja, pa omenjeni sesalec stane med 200 do 250 eur... to se mi zdi kar dobra cena za tako kvaliteto. Sem bla z "odkritjem" ful zadovoljna, ker res nisem vedla več kaj bi...no, če sem dala komu dobro idejo, bom pa tud vesela
|
|
RE: sesalec - prosim za pomoč 26.1.2007 14:35:51
|
|
|
|
MH0
|
Ob priliki nam še prosim sporoči kateri od teh Octopus sesalnikov bi naj bil najčistejši.
< Sporočilo je popravil MH0 -- 26.1.2007 14:38:10 >
|
|
|
|
RE: sesalec - prosim za pomoč 26.1.2007 23:42:26
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
HOOVER OCTOPUS TCO 205- 2000w - ta je z novo tehnologijo in je za alergike najbolj primeren...
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.