|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sesalec
28.7.2009 20:07:58   
mirabela
pozdravljene,
od danes sem brez sesalca, vceraj se je iz starega skadilo, star je samo 1,5l, glih toliko da ni vec v garanciji user posted image , zdaj MORAMO kupiti novega, nujno.

Predlagajte kaj mislite da je dobro user posted image !!!!!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sesalec
28.7.2009 20:13:40   
misa4
Jaz imam Hooverja in sem ful zadovoljna.

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2009 20:27:52   
jankko
Svetujem ti Pro-aqua aparat.
Za več info mi pošlji PM.

LP

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2009 21:00:40   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Jaz tudi!user posted image user posted image user posted image

iz iskušenj ti povem, da so od te firme najboljši, ma sem jih sprobala efektivno res že veliko. In sploh niso dragi. naš je bil nekaj čez 100e, pa vleče kot hudič.

Če nimaš kakšnih tepihov al pa kej zahtevnejšega, so super zadeva. če ne pa od verworka, ma so precej dragi, ( cel komplet nekje 1300e)

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2009 21:31:36   
zmajaz
Ja - odvisno, kaj pravzaprav rabiš. Če imaš dosti tepihov in kake itisone, torej rabiš globinca, potem je super Vorwerk, ampak tudi drag. Za trde površine se meni dobro obnese pokončni electroluxov sesalec brez vrečke (stal je samo cca. 80 eur), drugače sem pa fuuul zadovoljna z Roombo, ki sesa sama, tako da imam zdaj electroluxa samo še za stopnice in kake pajke polovit.

Vodni sesalci so pa po mojih izkušnjah primerni bolj za kako pranje oblazinjenega pohištva ipd. in kake generalke, drugače so pa čisto nepraktični, ker res ne vem, komu se da nalivat vodo in potem prat posodo za vsakodnevno sprotno sesanje - imaš več dela s sesalcem kot pa s samim sesanjem. Vem, ker ga ima mama.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 28.7.2009 21:34:39 >

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 23:52:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2009 12:20:27   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Ja - odvisno, kaj pravzaprav rabiš. Če imaš dosti tepihov in kake itisone, torej rabiš globinca, potem je super Vorwerk, ampak tudi drag. Za trde površine se meni dobro obnese pokončni electroluxov sesalec brez vrečke (stal je samo cca. 80 eur), drugače sem pa fuuul zadovoljna z Roombo, ki sesa sama, tako da imam zdaj electroluxa samo še za stopnice in kake pajke polovit.

Vodni sesalci so pa po mojih izkušnjah primerni bolj za kako pranje oblazinjenega pohištva ipd. in kake generalke, drugače so pa čisto nepraktični, ker res ne vem, komu se da nalivat vodo in potem prat posodo za vsakodnevno sprotno sesanje - imaš več dela s sesalcem kot pa s samim sesanjem. Vem, ker ga ima mama.

kolk si pa dala za roombo? in kje si kupla?

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
29.7.2009 12:24:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu misa4)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.7.2009 12:29:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Enako.user posted image

No tegale Hooverja se NE kupuje, ker večjiga šrota od sesalca še nisem videla:

user posted image

Ko bom velika bom imela Vorwerka!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
29.7.2009 12:33:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.7.2009 13:14:53   
Tanja_
Definitivno VORWERKA-moja mami ga je kupila pred kakimi 10 leti in kasneje še novejši model. Jaz sem si ga želela odkar sem se preselila na svoje in si ga letos maja tudi privoščilauser posted image user posted image Kupila sem metlo in komplet različnih nastavkov. Nisem pa globinske glave, ker nimamo nobenega tepiha. Jaz ga ne menjam za noben drug sesalec.

Neposredna povezava do sporočila: 11
29.7.2009 14:32:51   
enea
Jaz imam rovusa od topshopa in mi za moje vsakodnevno rabo zelo zadostuje. Res je da imam samo parket in tri majhne tepihe, ampak zame je zlata vreden.user posted image user posted image
Imam pa še dva majhna otrka, tako da smeti nikoli ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2009 13:49:46   
mirabela
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

http://homeappliances.wordpress.com/2009/05/21/hoover-xarion-bagless-vacuum-cleaner/

Tega imam.

evo, vceraj tega kupila, upam da bom zadovoljna :)

Hvala punce in LP

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.7.2009 14:27:49   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Definitivno VORWERKA-moja mami ga je kupila pred kakimi 10 leti in kasneje še novejši model. Jaz sem si ga želela odkar sem se preselila na svoje in si ga letos maja tudi privoščilauser posted image user posted image Kupila sem metlo in komplet različnih nastavkov. Nisem pa globinske glave, ker nimamo nobenega tepiha. Jaz ga ne menjam za noben drug sesalec.

Strinjam se, da je Vorwerk super sesalec - ampak to predvsem zaradi globinca, če pa ne rabiš globinca, je pa za moje pojme to ornk draga metla, po kvaliteti pa niti ne boljša od dosti cenejših sesalcev.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2009 14:34:01   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: jajula
kolk si pa dala za roombo? in kje si kupla?

Roombo sem našla na bolhi - ta novi model, ki se gre sam nazaj filat in ima zraven 2 svetilnika/navidezni steni. Dala sem pa 370 eur za popolnoma nov, nerabljen, originalno zapakiran sesalec (ta model stane drugače pri nas v trgovinah 590 eur). En kšeftar jih prodaja - se mi zdi, da je rekel, da jih še dobi, samo nisem pa gledala več, če še ima oglas na bolhi ali ne. Sem pa super zadovoljna - poleg dveh malih otrok je treba sesati vsak dan, kar se mi resnično ne da, tako pa to sesalec dela sam namesto mene. Pa še to moram rečti, da posesa boljše kot bi sama z navadnim sesalcem, ker je tu parket po sesanju praktično spoliran - tako se drugače prej nikoli ni svetil, tudi po brisanju ne. user posted image

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.8.2009 12:06:47   
wawer
Tudi midva se seliva na svoje in morava kupiti svoj prvi sesalnik user posted image . Ponavadi imajo to nalogo ženske pri naju pa je očitno drugače, saj gre moja preveč na prvo žogo zato si sam rad vzamem čas in nakup temeljito preučim. Tudi midva bova verjetno kupila tegale hooverja.

http://www.mimovrste.com/artikel/3320041114/sesalnik-hoover-xarion-tav-1635

Zanima me še kako sta ga mirabela in kindlady že kaj preizkusili? Zanima me predvsem enostavnost čiščenja. Tepihov ne bova imela verjetno še lep čas imava pa talno ogrevanje se pravi so podlaga ploščice pa me zanima če ima katera izkušnje s sesanjem ploščic. Ali je potrebno imeti krtačo za parket ali je bolje imeti globinsko? Morda ima katera ploščice in talno ogrevanje in mi bo znala razložiti iz prve roke. Aja pa ne okol govort da sem copata in da kupujem sesalec namesto moje user posted image .

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.8.2009 12:16:34   
zmajaz
Globinsko krtačo za ploščice???? user posted image  Globinska krtača se načeloma sploh NE SME uporabljati na trdih površinah (še zlasti, če je taka, da tudi vibrira) - je samo za tepihe, jogije ipd. Vidiš - zato pa ni kupavanje sesalca moška zadeva. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 15.8.2009 12:19:41 >

(odgovor članu wawer)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.8.2009 12:43:23   
wawer
No sej vem da je globinska za tepihe user posted image sam sm mislu, če bi bla ona za parket mogoče prenežna za ploščice, ker to niso takšne čist gladke ploščice kot za v kopalnico ampak majčkeno bolj hrapave.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.8.2009 13:31:45   
zmajaz
Smeti in prah ti bo že tista, ki je za parket, tudi na ploščicah pobrala, če so pa umazane jih je pa itak treba po sesanju še obrisat, ne glede na to, s kako krtačo jih sesaš. Globinska krtača se pa na trdih površinah preveč uničuje.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 15.8.2009 13:32:18 >

(odgovor članu wawer)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.8.2009 14:03:10   
cmokec
Midva sva kupila Dyson-a in ga ne menjava. Pregledala sva pa vso ponudbo, ki se jo dobi pri nas.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.8.2009 20:11:29   
wawer
Nism pa vedu da se parketa ne sme z globinsko krtačo zato da ne poškoduješ krtače user posted image . Sm mislu da zato da ne poškoduješ parketa user posted image .

< Sporočilo je popravil wawer -- 15.8.2009 20:16:01 >

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.