Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 3.12.2005 12:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Absolutno. Sem že razmišljala o tem. Kaj če bi naredile tako, kot imajo na MON-u? Servietke poslikamo, jih damo v svoje albume in potem si izmenjujemo. Potem pa bo ena te albume združila na eni strani, kot je puncica naredila z ostalimi linki in imamo vse pri roki. Jeeeeeee, dobra ideja. Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 3.12.2005 12:32:28
|
|
|
|
malika
|
Sem že zadnjič predlagala, pa se je sporočilo nekam izgubilo. Absolutno sem za, sicer pa jih imam že poslikane in v albumu , če katera najde kar ji je všeč, pa naj kar piše. Sicer pa sama trenutno rabim nekaj ne novoletnih motivov. Ima katera kaj????
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 3.12.2005 12:34:13
|
|
|
|
malika
|
http://topi.moj-album.com/ tukaj so
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 3.12.2005 12:35:44
|
|
|
|
india
|
Jaz jih pa ne morem poslikat, mi je digitalc crknil . Malika, novoletne motive pa imam! Vsaj dva ali trije bi se našli!!!
|
|
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 3.12.2005 12:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Miskica, ona potrebuje vse drugo, razen novoletnih. Malika, jaz pa imam kar nekaj. Grem slikat. Sicer pa bom album objavila tu na RR, ne na moj album.com al kaj že.
|
|
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 3.12.2005 12:40:15
|
|
|
|
india
|
Ja, Blacky, sta mi izpadli dve črki: nenovoletne motive imam....
|
|
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 3.12.2005 13:23:27
|
|
|
|
čopek
|
Evo , tudi jaz jih ne morem poslikati, ker smo na istem kot miska01 ( ti hudič glih zdaj crkne) . Imam pa nekaj prtičkov , ki bi jih lahko zamenjala. So vsesorte motivov - novoletni in nenovoletni. Pište na privat. LP Čopek
|
|
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 3.12.2005 13:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje so že v albumu.
|
|
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 3.12.2005 14:01:04
|
|
|
|
Suza
|
Jaz sem pa v papirnici Tempera kupila deset različnih božičnih motivov v paketu. Vsakega po en prtiček. Cena cca. 350 SIT.
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 4.12.2005 8:22:10
|
|
|
|
tascha
|
Tudi pri nas v trgovini Paleta lahko kupiš posamezen prtiček. Tega se zdaj poslužujem jaz, ker imajo res veliko izbiro, če pa kupiš cel pakelc prtičkov, jih pa ponavadi nimaš kam dat. Tko, da imam za izmenjavo samo 1 novoletne z medvedkom bozičkom in ene z velikonočnim zajčkom, pa neke pikapolonice in rožice (pomladanski motivi). Bom enkrat slikala, ko bom pri volji za tako tehniko. Ravno zdaj grem delat slikice s servetno tehniko na ploščice. Sem šele probala, pa ful dobr zgleda, pa še hitro je!
|
|
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 4.12.2005 21:31:57
|
|
|
|
Urška*
|
Ojla! No, vidim da rabite sarvete. Jutri jih bom dala v album(zvečer), pa če katero zanima, naj mi piše na privat. Jih pa podarim! Uživajte!
< Sporočilo je popravil Urška* -- 4.12.2005 21:33:19 >
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 4.12.2005 23:37:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam sicer samo dvoje vrst prtičkov (zaenkrat), ker me je šele na frišno zagrabila tale mrzlica, se pa razgledujem še naokrog po drugih prtičkih. Bom pofotkala, kar imam in kar še nabavim, pa bom dala v album, da bomo lahko izmenjevale. Meni se zdi to super ideja, Miska01!
|
|
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 5.12.2005 20:43:17
|
|
|
|
Urška*
|
Evo punce, v albumu je par slikic , poglejte pa sporočite, če bo kaj! več pa še pride, če bo kakšen interes.
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 5.12.2005 22:45:31
|
|
|
|
Moyca_
|
sem ti pisala privat. A še imaš kakšne druge motive
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 5.12.2005 23:32:10
|
|
|
|
Urška*
|
Sem ti že odgovorila!
|
|
RE: servjetke za servietno tehniko 21.12.2005 20:29:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Končno sem tudi jaz dodala album s servietki za menjavo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?