Pia67
|
Živjo! Sem imela delovni vikend, saj imamo ogromen vinograd in kuhe za trgače ni bilo konca. sem se pa dobr držala in me niso popadle skomine Moja Nina se dobro drži (trkam ob les...). Jutri, po slabih 5 tednih od rojstva sva naročeni pri pediatru. V NM je kriza, edini spodobni pediater je šel drugam, zato upam, da bom prišla med vrste pri pediatrinji, ki najmanj manjka. Baje bodo otroke starejše od 3 let kar na šolsko zdravstvo prepisali... Nina se zbuja enkrat ponoči (okoli 2. ure), ko se ji oglasi želodček. Zvečer in ponoči ji moram dati dodatek, ker so moji joškiči prazni. Poje 120 ml na obrok, jeva pa 7x dnevno. Koliko se je poredila nimam pojma, so pa ji premajhni pajaci za št. 56. Kdorkoli jo vidi, misli, da je starejša dojenčica, saj zvedavo gleda okoli sebe, trmasto dviguje glavo in tolče po obesku slončkov, ker želi ujeti igračke, pa ji še ne rata. Zaradi enotedenskih kolik sem prenehala jesti izdelke iz mleka in piti mleko, stanje se je izboljšalo in jo le redkokdaj črviči. Rito ji perem z vato namočeno v navadno toplo vodo, koža prekrasna, brez izpuščajev, edino obrazek ji ščistim s fiziološko tekočino. Aja, pa občasno jo oplakenm v vodi, kjer je prevretek hrastove skorje. Glede spanja, jaz jo še budno položim v posteljico, zavrtim glasbo in tega se držim odkar sva doma, ve da je čas za spanje in klik, že potone v svojih sanjah (me prav zanima kaj se ji tako živo sanja, ko krili z ročicami, upam, da ne pleza z mano, ker je zadnja stvar, ki si jo želim, da postane plezalka kakor jaz, kako egoistično z moje strani, pa vseeno, strah me je zanjo, že zdaj, ko je mali črviček). Sprehajava se vsak dan po 2 uri, tudi po dežju, ker imava prevleko, jaz pa se napravim v moj stari hribovski gorateks. Na vozičku imam merilec km in hitrosti, tako, da naredim tudi za lastno kondicijo, ker bi rada v zimski sezoni kak vzpon naredila in se zopet registrirala kot alpinist. Če mi ne rata, me niti ne gane, otrok je v meni naredil preobrat in mi stvari, pomembne pred letom dni dol visijo. Se je pa poleg čestitk za moj naraščaj pojavila tudi želja nekaj kolegov, po moji alpinistični opremi. Zaenkrat je vseeno ne mislim prodati Plezala pa tudi ne bom več po hribih, saj so še druge lepe stvari. Pogrešam mojega , ker se vidiva na 14 dni med vikendom. Moram bit dobro organizirana, saj sem za vse sama. CR ni bil nobena ovira, ker sem enostavno prisiljena da delujem v mejah normale. Drug teden imam ginekologa, bom videla kaj bo ugotovil, ker občasno še vedno krvavim, čišče sem imela pa le 3 dni po CR. Najbrž gre za hormonske spremembe, ker sem to prebrala na Pušenjakovem forumu. Zanima me, če kdaj naredite tudi kaj zase. Jaz imam kar slabo vest, ko se ščipam po viseči koži, zvečer delam trebušnjake, mala pa me gleda iz ležalnika in se po 15 minutah kisa, saj rada vidi, da se zvečer pocrkljava, zapojeva in gledava goreče svečke. Priznam, razvajena sem življenja v ednini. Se beremo, Pia
|