teta beta
|
Zdravo punce! Jaz bom stvari nesla v eni taki okrogli športni torbi oz. mini potovalki, ne vem, kako bi se točno izrazila. Imam pa not že oblačila za iz porodnišnice - trenirko, ki sem jo nosila pred nosečnostjo in jo še zdaj (pod trebuhom), majčko na naramnice, ki je tudi kao spodnja majica, ene kratke rokave in toplo mikico. Pa perilo in nogavice, seveda, ter za vsak slučaj še ene kratke termo nogavice za tam, ker me rado zebe v noge in nekaere pravijo, da je fajn met s sabo. Za dojenčka bom po moje tudi kar že notri napakala, po moje bo še dosti prostora, bomo videli. Aja, še ostale stvari: vložki vir 80, blazinice za dojenje, gumijasti natikači za v kopalnico, polnilec za gsm (imam k sreči dva, tako da je en že notri), napihljiv obroč, kuverta z dokumenti in kozmetična torbica z vsem potrebnim. Nekje v bližini je tudi vedno torbica s fotoaparatom in polnimi rezervnimi baterijami in prazno spominsko kartico. Dala bom pa še notri tudi 0,5l plastenko vode na on športni zamašek in verjetno še kaj za prigriznit. Oblekce in ostalo že peremo, ampak je tako k... vreme, da se nič ne suši. Sem si rekla, da če se bo še dolgo nadaljevalo, bom mokre cote vozila domov (20, 25 km) in jih vrgla v sušilca pa bo. Itak sem vsak dan doma, pa še ginekologinjo imam v svojem koncu (in adsl imamo :)- ). Aja, saj res, kako pa ste kaj ve z vožnjo? Moj :love: meni, da bi se morala počas nehat sama vozit. Zelo filmsko si namreč predstavlja začetek popadkov, da me bo kar nankrat zvilo in lahko zgubim nadzor nad avtom itd. No, saj jaz nisem nič kaj bolj pametna od njega, ampak tako na hitro pa tud menda ne bo :zmeden:. Moj trebušček je pa itak tudi tako majhen, da me sploh ne ovira, tako da... :zmeden2: Sva pa včeraj kupila še banjico, ko sva bila ravno v Merkurju. Ful je velika in je bila znižana na 990 SIT. Jaz sem imela nagledano eno drugo, tako luštno, zeleno, ampak manjšo in seveda za dva jurja +, pol sva jo pa kar vzela. Tako da imamo pa zdaj menda res že vse. A ste že sprobale dat jajčko - lupinico v avto in jo pritrdit? Tega tudi ne smem pozabit, ne bi rada potem z otročičkom telovadila pred porodnišnico oz. čakala, da :love: to opravi. Saj ne more biti težko, ampak fajn je pa imet malo prakse :). Uživajte v tem deževnem dnevu, jaz še grem malo delat, nato pa res moram počivat, da me ne bodo prisilno poslali v bolnišnico, tako kot katjo. Saj res, a se je kaj že javila, je še v bolnišnici? Lep pozdrav!
|