|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   septemberke
18.4.2005 9:32:28   
Sugy
Dobro jutro drage moje!

Kako kaj? Katera se že lahko pohvali, da čuti brce? :) Jaz še nič :( Pa na trebušček sem že kar malo jezna, ker kar nič ne raste. Isti je že od 10.tedna naprej :zmeden: Se mi je pa končno uspelo zrediti za 1,5 kg ! Vsaj to!

Občasno me neki špika na levi ali pa desni strani trebuha, ampak to je baje normalno, ne. Drug teden imam pregled, ne vem, ali mi bodo že delali morfologijo (v 19 t.), ali ne.

Razmišljam od česa je odvisno, da se nekaterim tako hitro pozna trebuh, nekaterim pa nič. Mislite da ima kaj veze z višino? Jaz sem namreč kar visoka...

No, kakorkoli, lep začetek tedna vam želim! :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   septemberke
18.4.2005 10:06:20   
Lenči
Ku-ku :nosecka:!

A ni fino, ko tako lepo sonček sije? Jaz se kar smejim (kljub tekanju v wc) :)-.

Prvič sem tudi jaz začutila gibe šele v 21. tednu, sedaj pa že od 16. naprej čutim božanje, premikanje, suvanje :). Je fino :sloncek:.

Meni prvič v 19. tednu ni delal morfologije, ker je rekla, da je prezgodaj in da ZZZS ne bo hotel plačati. Zato sem bila potem tri tedne kasneje v 22. tednu in se je vse lepo videlo.

Tudi jaz sem bolj med velikimi in tudi trebuha še kar nekako ni. Prvič se mi je zgodilo, da sem prišla na ctg, ker sem že zamujala in me je sestra na sprejemu debelo pogledala - ja kje je pa trebuh. Pa je bila princeska 53 cm dolga in 3830 težka. Sem jo menda bolj v križu nosila.

Enga sončka vsem, Lenči

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   septemberke
18.4.2005 10:17:52   
tannya
Hojla

Ja, prav fajn lep dan je danes....jaz pa takooooo utrujena:(Se mi zdi, da se zadnje dni že utrujena zbudim.
Našo pikico čutim že kakšen teden, predvsem zvečer, ko se umirim. Pojma pa nimam od česa je odvisno, da je ene prej začutijo kot druge...
Trebušček tudi raste in sem si že nabavila nosečniške hlače, ker od mojih lahko le še ene oblečem..;)
Kile tudi pridno nabiram, mislim, da sem že krepko 5+:zmeden2:
V sredo ima pregled in upam, da se bo kaj videlo;)

Uživajte,

Tanja, 18t

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   septemberke
18.4.2005 12:05:25   
Pia67
Živjo!

Sem pridirkala v službo direkt z ginekološkega pregleda. Zvedela nisem nič novega, srček še bije, drugega z ginekologom nisva pregledala, ker me čaka morfologija čez dobrih 14 dni in bom v ravno v 21. tednu.Na žalost nisem prebolela toskoplazmoze, tako, da moram zdaj malo bolj paziti (domača mačka bo sicer užaljena, vrt pa malo bolj zanemarjen ;)
Trebuha tudi jaz še nimam, vsak je začuden, ko mu omenim tedne in nosečnost. Posteljica je zadaj, imam pa tudi zelo dobre trebušne mišice. Če se slečem in proti večeru je trebuh čisto konkreten, v bistvu se zaradi velikosti ne obremenjujem, ker me vsaj ne ovira in delam še vse normalno. Med prvomajskimi me čaka malanje kuhinje in sestavljanje elementov. Komaj čakam, da bo vse pod streho.
Danes bom čemela v službi do sedmih in bi mi pr5av pasal kak giro s kolesom. Zato izkoristite lep dan v mojem imenu!

Pia

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   septemberke
18.4.2005 13:14:18   
teta beta
haj vsem!

jaz sem pa taaakooo scotana, da kar ne vem, kaj naj naredim. pa noge me še vedno bolijo oz. so težke kot svinec in občasno me prime kak čuden krč. moram si it pritisk zmeriti, že tako imam nizkega (90/60), pa lahko da je še padel.
Ful mi je hecno, ura devet zjutraj, jaz pa bi šla že kar spat. Sem že kar nekaj časa taka in upam,da je to od nosečnosti ne pa da bi bilo kaj drugega narobe. Nikoli si nisem mislila, da bom kaj takega napisala: ampak niti seksat se mi ne ljubi. saj bi, se mi lušta, ampak se mi ne da, enostavno se mi ne da, samo cartala bi se in zaspala. mogoče bi pa res morala čez dan kaj spati, da bi imela zvečer malo več energije. zjutraj še nekako gre, ampak ni zmeraj časa.

upam, da ste ve bolje in da je to samo (kratkotrajna!!) prehodna faza. Tudi naju še namreč čaka ogromno dela z urejanjem domeka.

lp

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   septemberke
18.4.2005 13:41:10   
ameli
Jaz se pravkar odpravljam na pregled. Danes imam nek slab dan in sem cela znervirana. Upam, da se mi bo uspelo v čakalnici malo pomiriti (služba:grrr:.
Drugače se mi buši že kar lepo pozna, zredila sem se 1,5 kg. Sem pravkar opazila, da so se mi po bušiju naredile neke pikice, očitno od olja.
Bila bi vesela, če ne bi rabla iti več v službo. Kako dolgo še nameravate delat??? Sicer mi nič ne manjka, samo delati noram preveč! Nič, sedaj pa grem.
lp
ameli

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   septemberke
19.4.2005 8:18:05   
Lidija-S
Zdravo
Tudi jaz sem v 19.t pa še vedno nič :(. Imam pa zato kar velik trebuh in zredila sem se že za 8 kg. Mi je kar malo nerodno ko me vprašajo "a bo kmal?". Sicer ne vem, če je to normalno a se ne sekiram. Glavno, da mi je moja G rekla, da je vse v redu. Enim je poznat prej drugim pa kasnej. Sem pa visoka 165 cm in sem imela prej od 50 do 52 kg.

Sicer se dobro počutiš? Meni sicer mal dol prtiska, mi je rekla G da nizko nosim in da me bo najbrž dala na bolniško, če se bo kaj bolj gor pomaknilo. Drugače sem pa polna energije. Včeraj sem celo zvečer ob 8. šla peč kruh :)- Noro.

No lepo se mej. Pa povej ko boš začutla brcike :sloncek:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?