|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   septemberke
21.1.2005 13:04:58   
pupika
Pozdravljene pupike, kako se kaj počutite? Jaz sem še vedno brez slabosti, PDP sem si pa izračunala 12.9
Neposredna povezava do sporočila: 1
   septemberke
21.1.2005 13:10:53   
tannya
Kriza, meni je pa slabo in WC je moj drugi dom...:zmeden:
PDP sem si izračunala 26.9

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   septemberke
21.1.2005 13:15:50   
pupika
Boga tannya, jaz sem pa mislila, da je še prehitro za slabost in da me bo še doletela. Saj bo slabost kmalu izginila.

Držim :miska::miska: zate in za tvojo :duda:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   septemberke
21.1.2005 13:18:14   
kathy
Pozdravljene:nosecka:
Tannya ti si pa še čist frišna:nosecka:
Pupika midva pa približno (po mojih izračunih) pričakujeva 5 ali 6 september. Upam da bo malo zamudil in bo prišel na najino prvo obletnico poroke 11.9.:)-
se sam mal hecam, upam lahko samo da bo celo nosečnost vse ok
Pa lep pozdravček

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   septemberke
21.1.2005 13:20:43   
pupika
kathy kako pa se kaj počutiš?
Ker sedaj ko sem prebrala, da je tanji tako slabo, te potem kar malo stisne da ni kaj narobe. Nekje sem prebrala, da če si brez slabosti, da nekaj ni v redu, samo po moje so to samo čenče.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   septemberke
21.1.2005 13:59:23   
Rozi
Punce ne se sekirat zaradi slebosti če je ni. Jst sm se tut pa me je doletela v 2. mes pol je blo pa hudo. sicer ne dolg ene 14 dni ampak je blo pa za umret. Nism bruhala sam slabo mi je bilo pa tako ob večerih da verjet ne morš.

Tko da nč se sekirat če ti ni slabo ni nič narobe samo začetek nosečnosti ti je lepši kot pa tisti ki bruha.

LP S:nosecka: in :duda:
17t

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   septemberke
21.1.2005 14:31:05   
baguSka
no vidš pupika!!! ti kar uživaj dokler lahko!!!:rozica::rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   septemberke
21.1.2005 14:56:30   
Kinokija
Kak je fajn! Vedno sem gledala te sezname, julijke, novemberke, itd. pa zavzdihnila...No, in sedaj, če bo Bog dal, sem septemebrka.:bravo: Rok imam po mojih izračunih 23.9., to je dva dni pred 1. obletnico poroke (kot punca zgoraj), glede na ZM 13.12. sem v 6. tednu, glede slabosti pa je pri meni malo psihično. Edini znak za nosečnost je lulanje+utrujenost. Ste se že kaj zredile, jaz kar neki narazen lezem, pa ne zanalašč.

LP K.
Še čakam prvi pregled v 8-9 tednu,k me je strah kot cucka.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   septemberke
21.1.2005 15:21:49   
LEJLA
hojla
da se se jaz pofockam:nosecka: po mojih izracunih naj bi bil 11.9. (ravno moj rd)...se mi zdi da bo zanimivo, ko bova dve/dva devici v druzini:)

kar se pa slabosti tice pa si je ne zelte...meni je bilo v prvi nosecnosti tako hudo, da mi niti tablete niso pomagale...tudi vode nekaj dni nisem notri zadrzala...edino kar je notri ostalo (po nasvetu g) je bilo lizanje sadnih sladoledov...najhuje pa je bilo okoli 12. tedna...kar sicer tokrat se ni mimo ampak mogoce pa mi bo tokrat prihranjeno;)

tudi jaz se nisim bila na prvem pregledu..zaenkrat sem samo malo prej zaspana (grem spat ze ob 9h)

lp

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   septemberke
21.1.2005 18:35:45   
Pia73
pupika meni v prvi nosečnosti ni bilo niti trenutek slabo, niti nisem imela drugih nosečniških znakov pa sem rodila zdravega fantka!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   septemberke
21.1.2005 19:27:35   
spella
ZM sem imela 11.12. tako ,da naj bi imela PDP 17.9.
Tako sem komaj v 6T, pa sem že na bolniški :((:((:((.
v sredo so mi namreč povedali, da je bil del povečane ščitnice, ki so mi jo odstranili 3.11.04 tumor, ki se je mogoče razlezel na drugi reženj in imam tako še eno operacijo takoj po porodu (ker je velika možnost da potem ne bom mogla imeti več otrok, čeprav, bi imela rada 3). Zardi omenjene težave, sem morala k svoji ginekologinji po napotnico za na klinični center, kjer bodo vodili mojo nosečnost in sem tako imela že v četrtek - sicer po velikem godrnjanju ginekologinje vaginalni UZ, kjer sem videla krogec malo manjši od 1cm, notri pa je že bil srček:).

Slabost- zadnje tri dni vsak dan po močneje, danes pa že cel dan (non stop). Bruham sicer še ne, ampak me pa peče želodec za znoret.

Lačna sem non stop. Ali je to normalno , tako kmalu?

LP Špela

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   septemberke
24.1.2005 8:05:52   
tannya
Jaz sem ugotovila, da mi je manj slabo, če jem večkrat po malo, tako da nimam nikoli praznega želodca..Se pa trudim, da jem zdravo hrano in zaenkrat se še ne redim..
Vedno sem mislila, da je nosečkam slabo zjutraj, zdaj pa vidim, da ni pravila;)
Povejte punce, ste že povedala veselo novico? Jaz sem, ker tega enostavno nisem mogla obdržati zase:)-

LP;Tanja

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   septemberke
24.1.2005 9:38:48   
saba
jaz imam pa rok 3.9., tako mi je povedal G. na prvem pregledu.

jaz sem tudi lačna non stop. če ne jem mi dela slabo od lakote, ko pa pojem, mi dela slabo od polnega želodca...tako da mi non stop dela slabo, samo se da zdržat...jaz upam da bo kmalu minilo.

a imate tudi ve še vedno povišano temperaturo?

moja temp. normalna je 36,6...od kar sem zanosila pa ne pade pod 37. Je to normalno?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   septemberke
24.1.2005 9:49:57   
kathy
Pozdravljene :nosecka:
Kako ste kaj na ponedeljkovo jutro. Tudi jaz sem ugotovila, da mi dela manj slabo, če pojem zjutraj kakšen košček kruha. A kaj ko je moj želodec spremenil mnenje in sedaj (po 14 dnevih kruha) tudi to ne paše več.
Saba - moja temperatura se giblje tam nekje 37 - 37,3, če je pa to normalno ne vem. Bom vprašala na prvem pregledu pri G.
Tanja v katerem tednu si pa ti?
LP

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   septemberke
24.1.2005 10:37:45   
tannya
Jaz sem v 5 tednu....
Moja ginekologinja me je naročila na pregled v začetku marca, morala sem se iti osebno naročiti in ko sem prišla tja sem dobila samo datum in to je bilo to. Meni se to ne zdi OK, vsaj kri in vodo bi mi lahko vzeli in na kakšno vprašanje odgovorili. Sploh ker sem prvič noseča in stara čez 30 let...
Verjetno bom zamenjala ginekologinjo.
LP

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   septemberke
24.1.2005 11:42:45   
saba
tannya, vodo inm kri ti ne vzame takoj.

jaz sem že bila na prvem pregledu v 7t in mi ni vzel ne vode in ne krvi...samo ultrazvok je naredu in me pregledal.

Čez mesec dni imam spet pregled, takrat pa mi bo vzel kri in vodo.

ti ki si pa komaj v 5t nima smisla it na pregled k G. ker se še nič nebi videlo. Zato ne bodi jezna.:rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   septemberke
24.1.2005 11:50:05   
tannya
Ok, ampak meni se zdi vseeno pozno, da bom šla na pregled šele čez mesec in pol? Takrat bom v 11 tednu.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?