teta beta
|
Hojla!
Vas je še kar nekaj tu. Jaz tudi še v enem kosu . Pa saj mi nič ne manjka, nič me ne matra, razen tega,da se bolj težko obračam v postelji, ampak vseeno sem že hudo nestrpna. Najbolj od vsega mi gre pa na živce, ker vsi sprašujejo a še nisi šla rodit? ja, kdaj pa bo? ipd.
Vsak dan hodim na ctg in to je poleg UZ edino, kar mi delajo. Amniskopije nisem imeal (saj si je tdui ne želim), vaginalno me ne pregledujejo, v rektum mi tudi niso gledali , samo to dvoje. Z UZ so mi včeraj gledali, če imam dovolj plodovnice, to je OK in tudi sprejeli me zato niso notri. Z indukcijo bodo tudi počakali, dokler se bo le dalo, verjetno vsaj do četrtka.
Tudi jaz malo računam na polno luno, a po drugi strani si mislim, če že čakam tako dolgo, naj vsaj do večera počaka, ker ima jutri moja nečakinja svoj prvi rojstni dan in bi rada šla na praznovanje. No, pravzaprav ga ima v ponedeljek, ampak jutri praznujemo, potem pa bi lahko šla rodit in magari v ponedeljek rodila. Super plan. Samo kaj, ko ni vedno vse po planu, če bi bilo, bi se mi že davno cartali.
Je pa danes tak zaspan dan in mislim, da bom šla še mlao poležavat. Potem ne bomo več mogle biti tako kamot.
Lp vsem!
|