ninocka
|
kaksno presenecenje, spet september na RRju! ;) Jst ze 2 dni hodim na CTG, vceraj sem bila 2x po 1 uro, danes spet, jutri moram pa v porodnisnico :( Mali tok veselo skace, da mu nikakor ne morjo zmert utripa in ni pr meru niti 10 min (vsaj tok naj bi rabli), potem pa se od mene utrip skoz not pada. Popadkov nimam (na sreco, naj mali kr se mal pocaka :)- ). Mislim, da imam pa zdaj ze vse nabavljeno, manjka mi ene par malenkosti, drugace sem pa vceraj in danes dokupila se vse ostalo kar mi je sfalilo. Danes sva s kolegico (avgustovko) obletale 1/2 BTCja, v Sparu so naju itak vsi cudn gledali, ker sva imeli poln vozicek vlozkov, vatic, palck, otroskega mila, plenic :)- ja, sej sva res smesno zgledale, pa se obe s tistimi ogromnimi trebuhi!:)- :)- Lihkar perem stroj plenic in previjalk, tasca mi je kupila blazino za dojenje :bravo:, v ponedeljek sem sla iskat zibko in ene par vrec stvari za malega, tko da zdej to razvrscam in perem. Jutri naj bi dobila previjalno mizico (da koncno zrihtamo sobico do konca), pol jo bom pa poslikala, da jo vidte :) Drugace pa se pocutim OK, mal mi roke in noge zatekajo, pa sestra pravi da se vedno bolj kotalim :)- Torbe za porodnisnico se nimam pripravljene, jo bom pa pripravila zdej enkrat, saj racunam, da lahko rodim kadarkoli v roku 2 - 6 tednov. Aja, pa se to (majhen nasvet ;)): od :love: sestricna mi je za sive priporocila kremo Fibrolan. Sem jo hotla danes kupit v lekarni, pa je rekla, da je samo na recept, tko da moram naslednjic rect G naj mi ga napise. Baje ful pomaga, sivi se hitrej celijo, je pa dobra tudi potem za razne poskodbe in brazgotine (da se ne poznajo), ker vsebuje neke encime,k delajo nevem ze kaj :)- Sestricna je kemik, pa mi je to takrat razlozila, sam mi je uslo iz glave. V glavnem punce, ce mate moznost, recte G naj vam napise recept (je pa placljiva). Pa ce slucajno se niste kupile steklene flaske (tiste, ki jo je nevem kera razbila ;)), jo kupte v Muellerju - enaka flaska, od NUka, st. 1, stane tam okrog 600 SIT, vsepovsod drugje je pa 1300. Sam tok, da ne boste prevec zapravle, ce lahko tudi kaj prisparate, ne :bravo: zdej pa res - LP :rozica:, upam da se kmalu spet beremo :)
|