ninocka
|
Ne morem verjet, da smo spet na "tapeti" :)- Jst sem tud po kosilu, tast in tasca sta naju z :love: peljala ven jest. Uceri sem sla pogledat od kolegice tamalga (starga 2 tedna) in ko sem ga drzala v narocju, se mi je zdel tko micken...nobenga problema ga ven iz trebuha spravt (ceprav je imel 4 kg). ;) Ja, ja, sej vem, da ne bo tko lahko, ampak po tistih napadih panike, kako bom rodila 4 kg otroka, je blo to bitje tko...mah, sploh vam ne morem povedat, sem se skor zjokala, ko sem ga vidla, potem pa se ko sem pomisnla, da cez 4 tedne bomo pa mi ze nasga tko crklali...sem bla blazena do amena :) Jst pa vztrajno iscem oblekica za iz porodnisnice, nic mi ni vsec, nikjer nic nimajo, vse imajo samo od stevilke 62 naprej. Nam so v soli rekli, da rabmo vsaj eno 56 cifro, pa mi je ta kolegica rekla, da naj raj 50 vzamem, ker je njenmu korenjaku po 2 tednih 56 se zmeri prevelika. Ameli, povijalke sem pa jst nasla v baby centru, mel so jih v 2 barvah (roza in bele), stanejo pa mal manj kot 500 sit ena. Jih pa rabis (mislim da tam okrog) 5. NIsem sla pa gledat v Ariela, ker se mojmu :love: ni vec dal. Sem pa kupila v Emporiumu, v mothercare, termometrcek za v otrosko sobo (tak lusten, z medvedkom Pu-jem, tak, k so bli vcasih za na glavo), da bomo vedli, ce je prava temperatura v sobici. V torek mam pregled in CTG, se beremo naslednji teden, da vidimo kaj je kaj novega. Aja, jst imam danes uradno 1. dan porodniske :bravo: :bravo:
|