Pia67
|
Živjo! Ja res smo bolj tihe sorte, jaz npr. od ponedeljka nisem namenoma šla na internet (se skušam mal odvadit, ampak ker sem računalničar bo to bolj težko, mi bo že novorojenka dala lekcijo, ko se niti ne bom spomnila na splet;) Glede oblekc, pleničk, imam že zlikano nekaj časa in čaka spakirano (v predalnik sem dala še poseben gel, ki zauga vlago in zadnjič sem presenečena ugotovila, da je pobral kar 1/2dcl vode). V ponedelejk sem bila končno pri ginekologu, punčka je za svojo starost velika (sem mal jamrala na forumu zaradi tega, pa sem potem videla, da sem izpadla kar mal neumno, nekatere imajo težave z drobčkanimi pikicami, jaz pa neki "jokam" glede velikosti). Itak me to sploh ne bi smelo skrbeti, ker imam CR, datum je že določen (7.9.), torej dober teden pred PR. Upam, da mi bo ratal zdržat do takrat, ker je moj ginekolog ponovno na dopustu, CR izpod njegovih rok pa so zakon, ker je pravi mojster za to. Bo že. Počutim se odlično, zaenkrat mi ne dela težav prav nič. 2ursae jaz bom previjala kar poleg punčkine posteljice, na predalnik sem z ježki pritrdila lahko previjalno mizo (izbrala sem si embalažni les, ki je lahek in dokaj trden in izdelala čedno veliko previjalno), ko bom punčko skopala, bom banjico dala na predalnik, previjalno pa odmaknila na ograjo posteljice. V kopalnici nimam banje, le tuš kabino, tako da bom počakala s kakimi manevri. Zadnjič sem nečaka skopala na zgoraj omenjen princip in se je čisto obneslo, malo sva zmočila tla, ampak je že dvoletnik.Jaz na tvojem mestu ne bi imela 2 previjalnih, saj otroka lepo zaviješ v brisačko in greš z njim do previjalne. Mogoče, da bi ti mož kako zložljivo desko naredil (najbrž bi me klel, saj vrtanje v ploščice ni ravno poezija).Ne vem, mislim, da šele praksa pokaže kaj je dobro, tako, da ne bom preveč pametna. Če pomislim, da so mene previjali na pisalni mizi in sem preživela, bi lahko rekla, da imam trenutno pravo razkošje. Skratka čez slabih 14 dni imam CTG, da vidijo kaj se dogaja z nama potem pa samo še dober teden in bom mama. Mi bo kar žal za tem obdobjem pričakovanja. Uživam v premikanju punčke, njenem občasnem kolcanju in božanju. Enako želim vsem ostalim, Pia
|