|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:25:17   
Anonimen
ojla!

kaj imate v avtu na oknih da mulčkom obupno ne sveti sonce? js imam sicer une črne mrežice k se vakumsko pritrdijo samo tist je en šit. nič ne pomaga, pa še ponavad sonce tko svet da mimo tega svet k itak ne prekrije celega okna. in ponavad se peljemo tako da sonce sveti na tamalo ki je potem taka ko ražnjič rdeča in prešvicana

kaka koristna ideja?

hvala!

lp, lara
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:25:54   
dory
dobro vprasanje...v soboto grem v toysa pa rabm nasvete :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:26:22   
viv_
brisačo čez okn iz notranje strani - jo s šipo pripneš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:26:35   
baguSka
Jst sm dala šipe zatemnit.;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:31:58   
Natas@
Pri nas imamo tudi tiste črne mreže, a,mpak imamo na enem oknu 2, pa potem prekrije celo okno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:33:36   
baguSka
Sam men so te mreže k nč.:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:33:59   
viv_
zatemnjene šipe + mrežce prbližn pomaga...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:36:49   
ma-ja
Kupila sem senčnike za čez celo okno (potegnejo se dol kot roleta) v trgovini Mothercare v Emporiumu. Samo tudi ne zasenčijo čisto 100%, so pa neprimerno boljši od navadnih okroglih senčnikov (cena okrog 3.000,00). Kadar je kriza, dam kar plenice ali pa kakšno brisačo na okno, to pa še najbolj pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:38:30   
Anonimen
a pa kej pomaga? kje pa to delajo? kok pa stane?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:39:12   
Anonimen
ja sej zdej če je blo res hudo pa daljša vožnja sm ji kr plenico napela tko k pravš pol jo je pa največi vesele dol vlečt :hudicek: :)

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:39:27   
Anonimen
Ja, jaz sem imela tudi brisačo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:44:23   
Anonimen
jst mu pa sončne špegle gor nabijem...itak pa klima dela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:47:46   
Anonimen
tisa ne prenaša špegliv, klime pa nimam na ful k se bomo vsi prehladl, pa tut če je klima pa če sonce svet nate je vroče

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:48:00   
viv_
mi mamo to serijsko (privatniki) na Alhambri... u golfu pa ne, mam pa sam uno mrežo gor...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:49:43   
Anonimen
ja sej taki privatniki k vi si lohk to prvošte mi pa k smo bolj revčki si pa ne mormo :duda:

lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:51:18   
Tiki
Mi damo pa une mrežce kr u toplt, pa je za silo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:53:41   
Erdbeere
ma-ja a ta roleta k si jo ti kupila stane okol 3000 jest bi tud to mela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:58:21   
ČITA
No, jaz pa sem problem rešila takole:

Tiste navadne okrogle senčnike, ki prepuščajo vso svetlobo in ne dajo nobene sence, sem oblekla (prišila) v en tak papir, ki ima na eni strani srebrno folijo. Približno je ta papri nekaj takega kot tisti reklamni senčniki za armaturo (sam ti so iz kartona + folija na eni strani). Je podobno, samo da je to bolj mehko. Dal mi ga je pa ati in nimam pojma kje ga je dobil (najbrž tud kaj reklamnega).

No, to se super obnese. Saj konec koncev pa lahko tudi pleničko prišijete na ta senčnik in bo tud v redu.Tako sonce ne bo direktno pribijal v :duda:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   senčniki v avtu
29.6.2005 13:58:35   
Anonimen
Mi imamo pa svetlo zelen avto in moram rečt, da mu je temno zelena brisača od znotraj na oknu zelo pristajala. Posebno tisti vogali, ki so ven gledali, so bili zelo elegantni. Zdaj sem pa kar nostalgična postala. Ni rečeno, da je ne bom nazaj namontirala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   senčniki v avtu
29.6.2005 14:46:24   
Maxica
Mi smo zdej, ko smo kupili nov avto (:smajlikiječistrdečodvažnosti: ):)-:)-:)-, kr naročili kot dodatno opremo take zavese kot mrežica-se nič ne lepi na šipo, ampak potegneš ven in zatakneš na en zobek. In je super. :duda: še vedno lahko gleda skozi okno, sonce pa ne pride skozi. Sem pa za drug avto iskala tiste senčnike za pripopat na šipo, pa jih nikjer nisem našla:zmeden:, tako da sem si spomagala kar s pleničko, ki sem jo nekako napeljala čez šipo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   senčniki v avtu
29.6.2005 16:07:27   
HuAnita
Enako kot viv.
Bom pa nalepila razne živalice iz kartona nanje, da bo manj sonca prepuščalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   senčniki v avtu
29.6.2005 20:58:00   
rija
Serijsko vgrajene senčnike, ki se potem spravijo v vrata. Super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   senčniki v avtu
29.6.2005 21:34:29   
TaRe*
Jaz sem pa kupila eno tako roletko takrat v Tušu,ko je bila akcija 1990 sit,da vidmo,če je vredu.Pol sem pa še eno hotla,jih pa ni blo več:(
Drugače je bla vredu,ampak zdaj ko smo šli na :morje:je tamala pogruntala,da se da s temu igrat in jo je tolk časa vlekla,da jo je uničla.
za na drugo stran sem pa zadnč na pump kupla eno uno mrežo,pa sem se zafrknla,ker je bla tavelika,za zadnje okno...tko da zdaj,če to raztegnemo,še meni spredaj senco dela...zdaj pa veste kok majhenga avteka mamo.:ups:(nismo privatniki)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   senčniki v avtu
30.6.2005 8:10:32   
k1
tole roleto sem študirala, kje naj jo kupim - emporium??!?? bom šla kar tja! thx za to info!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?