|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   senčnik tudi za košaro
19.4.2009 10:51:15   
Lsica
Živjo,

jaz pričakujem svojega otročka poleti,  ko bo zunaj vroče in veliko sonca...

Zanima me, če ima katera izkušnje - rada bi kupila senčnik, ki bi se dal nastaviti na ogrodje vozička Quinny speedy, uporabljala pa bi ga že s košaro, saj se mi zdi, da bo dojenčku sicer prevroče v njej...

Kako ste ve rešile ta problem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: senčnik tudi za košaro
19.4.2009 11:03:30   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Kako ste ve rešile ta problem?

Tako na našraufaš marelo na ogrodje vozička ... ne razumem, kaj je tu kompliciranega.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2009 11:20:23   
Lsica
Kaj pa tile senčniki,

http://soncek.si/si/sencnik-pepeny-uv-35-i8512.shtml

kako se pa ti obnesejo? 

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2009 11:31:42   
Netopirčy81
Za na košaro je ta senčnik brezveze. Raje daj pleničko čez odprti del in to je to.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2009 11:48:31   
frutka_
Imela sem košaro Dreami in sem uporabljala Pepeny senčnik. Če boš hodila ven v času, ko ne bo najbolj vroče in če bo otrok primerno oblečen, ne bo nobenih težav.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2009 14:07:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

Za na košaro je ta senčnik brezveze. Raje daj pleničko čez odprti del in to je to.

user posted image Plenička pripeta s klini (tudi če piha). Dežniček je s košaro neuporaben.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2009 16:19:14   
Splišni
Ja pa dobro, pa ne boš npr. 3-mesečnega otroka v hudo vročini s plenico zabasanega otrog vozil. Je pa res, da včasih sonce sije pod takim kotom, da ti nabija direktno v otrokov obraz. Meni je že enkrat in je bil otrok kar malo opečen po ličku. No, potem sem hitro senčnik nabavila.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2009 16:19:59   
Splišni

Kaj pa tile senčniki,

kako se pa ti obnesejo? 

Ma ne, to je BV, normalno marelo kupi.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2009 18:33:35   
Lsica
Hvala vsem za odziv, bom kupila marelo in nič komplicirala. Mogoče neki tazga,

zaotroke.enakupi.com/Sencnik-za-otroski-vozicek-30001h-pr-16598.html - 47k -

upam, da se bo dal namontirat na voziček... Marele so tudi babice  v MŠ priporočale, ker da je poleti v košari dojenčku prevroče in ni dovolj zračno, sploh če je potem zaradi sončka še "zadekan" s kakšnimi pleničkami....

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2009 19:56:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Kaj pa tile senčniki,

kako se pa ti obnesejo? 

Ma ne, to je BV, normalno marelo kupi.

meni se pa pepeny zdi 100x boljše od vsake marele, ker ti ni teba tistega šita od marele prestavljat levo in desno, ampak lepo namontiraš in je to to.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2009 20:57:26   
ledenka
user posted image

jaz sem dokupila tale zaslon (pikčast), ki se namontira na streho. marele se mi zdijo nepraktične, s tem zaslonom pa bo praktično cel zakrit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2009 21:12:00   
Anonimen
Ko imaš na vozičku montirano košaro, lupinico ali pa športni del obrnjen proti sebi, je dežniček čisto ok. Samo ko sem pa športni del obrnila naprej, je bila pa dežniček čisto neuporaben ... tak da bomo pri nas v kratkem nabavili še pepeny senčnik.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2009 10:54:24   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: barika
meni se pa pepeny zdi 100x boljše od vsake marele, ker ti ni teba tistega šita od marele prestavljat levo in desno,

ja, to je pa res zelo težko.user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2009 10:55:39   
Splišni

Hvala vsem za odziv, bom kupila marelo in nič komplicirala. Mogoče neki tazga,

zaotroke.enakupi.com/Sencnik-za-otroski-vozicek-30001h-pr-16598.html - 47k -

upam, da se bo dal namontirat na voziček...

To moraš pa pazit, če se prav spomnim, niso vsi isti. Pojdi raje z vozičkom to kupit ali pa se zmeni, da prideš zamenjat, če jih imajo več vrst.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.4.2009 7:59:42   
banananjam
jaz sem dokupila tale zaslon (pikčast), ki se namontira na streho. marele se mi zdijo nepraktične, s tem zaslonom pa bo praktično cel zakrit.

Ledenka, katere znamke je tale voziček?
hvala!

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.4.2009 21:31:16   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: banananjam

Ledenka, katere znamke je tale voziček?
hvala!

Teutonia cosmo - KLIK

Pa še odgovor na začetno vprašanje. Smo uporabljali pepeny, pa je res zakon!! Ker marele mi grejo zelo na živce in jih tut videt ne smem.

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 22.4.2009 21:32:45 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu banananjam)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.4.2009 22:28:30   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: barika
meni se pa pepeny zdi 100x boljše od vsake marele, ker ti ni teba tistega šita od marele prestavljat levo in desno,

ja, to je pa res zelo težko.user posted image

dokler se od tega prestavljanja in obešanja otroka ne zlomi, res ni težko.

meni je pepny pač veliko bolj praktičen in funkcionalen kot marela, pa tudi v ceni ni neke razlike.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.4.2009 21:23:59   
lenika
Tudi sama imam voziček Quinny speedy. Pri prvem otroku sem imela marelo in lahko rečem samo katastrofa. Ta mali je zganjal histerijo že ob najmanjšem sončnem žarku, jaz pa nonstop prestavljala marelo, držalo se je vso zvilo in sploh ni več prav stalo,...
Sedaj sem nabavila senčnik Pepenny in upam na bolje.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.4.2009 18:20:11   
fusia
Na Quinnija se po moje nobena marela dobro ne namontira. Mi smo imeli eno, ki je nekako pasala, ampak je bila prava kriza, skoz jo je bilo treba popravljati, tako da se je tista stvar za priviti najprej čisto razmajala, potem pa še zlomila. Zdaj v drugo bom verjetno nabavila Pepeny, ker voziček imamo še isti.
Za košaro pa pomoje res ne rabiš senčnika, vsaj jaz ga nisem. Košara ima veliko strehico, če bi pa slučajno sonce sijalo ravno v obraz bi pa plenico gor obesila.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.4.2009 13:27:41   
mateyka
men je pa marela fajn. če ma zaslon, ji ves pogled zakrije pa še nogice niso pokrite in ji sonce pribija v njih. marelo pa pač nastaviš da je skoraj cela v senci, ob strani pa še vedno lahko gleda okoli. meni je bilo to najbolj varianta, pa sem gledala pepenyja preden sem kupila marelo. samo mi je tak, kot da bi jo pokrila z deko, ko npr. popoldan voziš v smer proti soncu.
to govorim za športne vozičke, za košaro pa tud ne vem zakaj ne - saj je vse isto, senco dela user posted image

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.4.2009 15:05:34   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

men je pa marela fajn. če ma zaslon, ji ves pogled zakrije pa še nogice niso pokrite in ji sonce pribija v njih. marelo pa pač nastaviš da je skoraj cela v senci, ob strani pa še vedno lahko gleda okoli. meni je bilo to najbolj varianta, pa sem gledala pepenyja preden sem kupila marelo. samo mi je tak, kot da bi jo pokrila z deko, ko npr. popoldan voziš v smer proti soncu.
to govorim za športne vozičke, za košaro pa tud ne vem zakaj ne - saj je vse isto, senco dela user posted image

tudi pepeny da fajn senco, pa jaz sem lani večkrat preverila, če mu je vroče, pa notri pod pepenijem ni bilo  vroče. Sicer pa vsaka po svoje, jaz vem, da na voz ne namontiram več nobene marele.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.4.2009 11:49:28   
mateyka
barika, a zakrije ves pogled, če ga daš spredaj (pepeny-ja mislim), ko je nizko popoldansko sonce npr. (in hodiš proti njemu)? tudi levo/desno in ne samo spredaj?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?