Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 19.4.2009 20:13:47
|
|
|
|
rija
|
hmmm....ne vem kako bo ker na stokkeja paše samo njihova marela....pa še te nisem uporabljala, ker je v sedečem položaju čisto dovolj tista strehica....naklon je idealen, da senčnika ni treba.
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 19.4.2009 20:18:47
|
|
|
|
glen
|
rija, samo naš je še mali, pa ga imam še zmeraj samo v ležečem položaju, da mene gleda. Če pa bi sedež obrnila kontra pa se ne da tolko v ležeči.. Sej ta pepeny privešež na voz,kolkr sem jaz zastopla.
|
|
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 19.4.2009 20:20:59
|
|
|
|
rija
|
ja, samo se verjetno veže na držala, ki so pri večini vozičkov v paru....stokke pa je na sredinski konzoli.... ne vem, kak bi se to potem zvezalo
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 19.4.2009 20:44:43
|
|
|
|
glen
|
Maš prav. Ma itak mamo še buzza, pa ga bom kupla za buzza,pa sprobala še na stokke
|
|
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 19.4.2009 21:14:42
|
|
|
|
Naja31
|
Glen, koliko vozičkov pa imaš? Jaz sem se Buzza končno znebila.
|
|
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 19.4.2009 22:00:41
|
|
|
|
glen
|
Naja 31,bolše da ti nepovem. Poleg buzza in stokke še zappa pa še ......????nepovem oz. na zs ker me je sram . No fino da si se znebila buzza kaj pa mate zdaj?
|
|
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 19.4.2009 22:44:07
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Naja 31,bolše da ti nepovem. Poleg buzza in stokke še zappa pa še ......????nepovem oz. na zs ker me je sram . No fino da si se znebila buzza kaj pa mate zdaj? no, končno ena, ki je tak pritegnjena kot jaz
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 21.4.2009 10:14:57
|
|
|
|
loncica
|
uh, samo da nisem edina. En otrok in trije vozički. Pa verjetno, ko bo kak nov bebe na poti, še kak voziček.
|
|
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 21.4.2009 22:51:11
|
|
|
|
glen
|
no, končno ena, ki je tak pritegnjena kot jazuser posted image rija. jaz sem čisto bolana na vozičke,mi je rekla ena znanka, da bi se morala it zdravit zaradi odvisnosti o vozičkih. stokke quinny buzz quinny formula quinny zapp + ena brezvezna marela za nono
|
|
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 21.4.2009 22:52:49
|
|
|
|
glen
|
uh, samo da nisem edina. En otrok in trije vozički. Pa verjetno, ko bo kak nov bebe na poti, še kak voziček. user posted image loncica ti si kr dej duška te popolnoma razumem dobrodošla v klub
|
|
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 23.4.2009 21:14:01
|
|
|
|
glen
|
rija Včeraj sem na sprehodu srečala mamico ki je imela voziček stokke in pepeny senčnik. Malo sem z njo poklepetala in si pobliže ogledala kako ga je namestila. lp
|
|
|
|
RE: senčnik pepeny na stokke vozičku? 23.4.2009 21:15:31
|
|
|
|
rija
|
in....kako ga je namestila mah, ko sem jaz imela stokkeja, so mi še prodajalke 100 % zagotovile, da se nanj ne da montirati maxi cosi lupinice da bi pa koga srečala z njim na sprehodu pa itak utopija še zame so mislili, da so med kakšni vanzemaljci slučajno odložili na galaktičnem popotovanju
< Sporočilo je popravil rija -- 23.4.2009 21:17:04 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?