|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem tako srečna... in hkrati žalostna
16.3.2007 12:32:30   
Anonimen
mi je ravnokar bratec, ki je precej mlajši, sporočil, da sta noseča user posted image  ful sem vesela zanju, čeprav nista ravno načrtovala user posted image

ampak hkrati sem se zjokala... ker midva pa že pol leta ne zanosiva... in besna sem na mojega, ker je dal zeleno luč komaj pred pol leta, vse "materialne pogoje" pa sva imela izpolnjene že 2 leti user posted image  

skratka, taka shizofrena situacija... vesela zanju, besna nanj, pa smilim se sama sebi...

odgovorov ne pričakujem, samo nekomu sem se morala zjokat... ker se nobenemu drugemu ne morem

hvala, da ste, punce, in da se lahko vsaj nekomu zjočem!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem tako srečna... in hkrati žalostna
16.3.2007 12:35:37   
srki
Ej, ne obupaj, pol leta v primerjavi s tistimi, ki se trudijo par let, ni nič. Glavo pokonci, tudi za vaju po posijalo sonce.

Tvojemu bratu in njegovi ženi/punci pa tudi vse dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2007 12:40:26   
Anonimen
Ja tako je, kaj čmo. Te razumem. Tudi jaz bi bila vesela za njiju ampak obenem žalostna zaradi sebe. Tolaži se s tem da pravjo da je nosečnost nalezljiva in se čim več druži z njimauser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2007 13:02:30   
t*e*j*k*a
Saj bo!! Jaz bi se na tvojem mestu isto počutila!!

Zato smo tukaj, da si svetujemo in se podpiramo v kriznih situacijah. Tudi tebi bo posijalo sonce boš videla!!!

ČAo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2007 18:16:14   
mateja80
Žal mi je zate, anonimna... Točno vem kako se počutiš. Meni se je danes že začela kazati krvavitev, sicer samo par kapljic in še to rjavih, ampak je isto kot prejšnji mesec. Sicer si merim BT in je še vedno povišana, ampak vem, da je to to. Čist sm razočarana. Pa še kmalu se bova vselila v svoje malo gnezdece in sem si ful, ful, ful , ful želela, da bi bila nosečka, ko se to zgodi. Kriza. Ta vikend bo spet ful beden. Sploh se ne veselim več nove kopalnice, ki sva jo s takim veseljem kupovala, niti sobice, ki bo čakala malega razgrajača... Sploh za nič mi ni mar. Kr šla bi nekam stran in odmislila vse, pa ne gre. Sprašujem se, če je bilo vse skupaj zaman?  Kr naenkrat nima nič več smisla.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2007 19:10:51   
TONČI.
Pol leta? Ma to punca ni še nič. Katere se mučijo po par let. Redko kakšni takoj rata. Tudi meni ni 8m. Mi je pa tisti mesec v katerem tudi malo nisem mislila na zanositev. Ko sem se prepustila v usodi, da kar bo bo. In kadar koli bo, bo vseeno, je ratalo. Malo preusmeri misli drugam in ti bo ratalo. Živčki marsikaj naredijo. Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2007 20:15:28   
dvojčicat
Ojla, moram ti povedat da sem bla jaz v podobni situaciji. Po tem ko sva se z dragim trudila že kakšno leto, je od brata žena zanosila. Zelo sem bila vesela zanju in hkrati še bolj razočarana nad sabo, zato te čisto razumem kako se počutiš. In tudi razne tolažilne besede da "saj bo" takrat niso pomagale, saj sem bila prepričana da nama ni usojeno poststi starša....
In glej ga zlomka, čez pol leta sem zanosila dvojčke user posted image . Zdaj je pri nas zelo živahno in sploh si ne morem predstavljat kako zamorjeno je bilo takrat ko je vladala taka negotovost.
Zato verjemi da bo tudi vama posijal sonček. Navijam za user posted image user posted image .

lp user posted image .

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2007 20:20:09   
katrina laura
tudi jaz sem za vse ostale srečna..pri prijateljih bojo zibali, pri sestrični bojo zibali...okoli 5 meni bližjih oseb bodo postale mamice...meni se je pa danes spet pokazal minus...žalostna..hudo mi je..jokam...smilim se sama sebi...želim si štručko...zakaj ni???
M.M.D.S.N...zelo sem vesela za vas...ampak ali razumete...sej ste ble na mojem mestu?!?
žalostna katrina laura...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2007 9:04:26   
Jill
Oj...

Za mano je čudna, neprespana noč polna premetavanja po postelji, hkratnega veselja in žalosti.
Včeraj sem izvedela veselo (user posted image ) novico, no pravzaprav dve - dve moji kolegici bosta postali mamici user posted image . Hm...ja in kaj me te zdaj muči, kaj? user posted image
To, da po dobrem letu in pol še vedno nimam magičnega user posted image , kolegicama pa nenačrtovano uspe. In to v prvo. Kljub temu, da nisem ''fauš'' človek, me kar nekaj grize... Zakaj pa meni ne uspe? Se preveč obremenjujem? Preveč sanjarim? Preveč ali pa premalo...česarkoli? Ali pa preprosto še ni prišel moj čas ...

No, stvar je v tem - da mi je mal težko pri srcu, mojega s tem nočem obremenjevati, ker za take stvari moški ponavadi nimajo istega feelinga. (preverjeno) Rečejo ma ko bo bo... user posted image  Samo jaz komaj čakam da bo. Sem pa morala izliti svojo egocentrično dušo na ta forumček user posted image

Hm.. po moje so te štorklje res malo zmedene....user posted image

Vsem lep pozdrav in držim pesti za user posted image user posted image !

Bye ...

Vklopil bom dolge luči in temno prihodnost spremenil v svetlo. (by Loesje)

(odgovor članu katrina laura)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2007 9:20:07   
Anonimen
Ne vem al sem mal čudna ali brez čustev, ampak ko sem jaz zvedela da je sestra noseča sem bila vesela, kot da bi bila jaz srečka nosečka, niti za trenutek nisem pomislila zakaj pa nisem jaz.  Jaz se matram že 5 leto, ona je v tem času že 2x zanosila, drugič sve skupaj trepetali in čakali na test, meni je pokazal minus, njej plus. Zaradi njenega plusa sem se lažje pobrala zaradi mojega neuspešnega IVF postopka in mi dalo novega zagona. V tem času so zanosile še moje  prijateljice, ena za drugo so user posted image . Za vsako sem neskončno vesela, z vsako klepetam in tako rada berem, kako so v nebesih, kako jim pikice brcajo...... ni lepšega kot brati take zgodbice.  Se vsa raznežim, zato mi na misel ne pride, zakaj pa ne jaz, zakaj one. Jaz bom že pršla na vrsto, enkrat bom, pač ne morem z njimi deliti izkušenj, lahko pa srečo. Zakaj bi sebe mučila z vprašanji in žalostjo ob drugih nosečkah, če se lahko z njimi veselim in tako lažje čakam na svojo bodočo pikico. Predvsem pa ne razumem žensk, ki padejo v totalno depresijo, ko na sprehodu zagledajo nosečke ali vozičkeuser posted image

(odgovor članu Jill)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2007 10:23:50   
Tiara123
MIŠEK13, zelo lepo napisano!!! Moraš biti zelo močna in oseba, da lahko nesebično deliš srečo z bližnjimi... Jaz se v točno taki situaciji še nisem znašla, saj so moje prijateljice v približno enaki fazi kot jaz, ali pa še ne razmišljajo o otrocih. Ampak glede na to, da se že kar nekaj časa trudiva, bi me takšna novička pretresla in najbrž bi se tudi zasmilila sama sebi, češ zakaj nama ne uspe... Upam pa, da ne bom preveč depresivna in se bom lahko veselila z njimi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2007 11:02:47   
TinkiBinki
Joj, tudi pri nas ista zgodba. Vedela sem, da vsi delamo na tem in da bo pač nekomu prej ratalo. In je njima. Bila sem vesela, malo pa me je tudi potrlo, ampak nisem izgubila upanja. Sedaj ne razmišljam več o tem, privoščim jima zdravega user posted image , mi pa tudi pridno delamo, da bo nečakec imel družbo.
Ne obupaj! Tudi nam bo uspelo!

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.4.2007 11:10:15   
T1979
Pri nama enaka zgodba. Začela sva pred njima,  delava že dobro leto in pol, onadva imata sedaj otroka starega že 2 meseca.
Pol pa še slišiš ratalo kar tako. Ma kako???
Sem srečna, da je vse OK, ampak zakaj nama ne uspe? user posted image  
Ni kaj, bo treba še počakati na srečni user posted image .

LP

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.4.2007 13:46:01   
Jill
:)

Seveda da sem vesela, ampak pač mi je bilo nepričakovano. :) Temu glih ne bi rekla depresija... user posted image
Pač zgolj razmišljanje, ki sem ga morala deliti z nekom, ki nebi obsojal mojega ''slabega trenutka'' user posted image

ps: Pa roko na srce MIŠEK13 - niti sekundica ''slabega trenutka'' te ni doletela? Malce dvomim, veš... Saj konec koncev smo vsi ljudje.

< Sporočilo je popravil Jill -- 24.4.2007 13:53:52 >

Vklopil bom dolge luči in temno prihodnost spremenil v svetlo. (by Loesje)

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.4.2007 10:36:59   
Taula
To, da po dobrem letu in pol še vedno nimam magičnega , kolegicama pa nenačrtovano uspe. In to v prvo. Kljub temu, da nisem ''fauš'' človek, me kar nekaj grize... Zakaj pa meni ne uspe? Se preveč obremenjujem? Preveč sanjarim? Preveč ali pa premalo...česarkoli? Ali pa preprosto še ni prišel moj čas ...

Vsega po malem.user posted image  Ko bo pravi čas bo user posted image  prišla, na silo ne gre. Tudi midva čakava, kmalu bo eno leto..mogoče bova letos user posted image , mogoče ne. Sej me zagrabi občasno žalost, samo nič ne pomaga to. Zaradi tega ne bom nič prej imela user posted image .
Uživati je treba življenje ta trenutek.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Jill)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.4.2007 10:55:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jill

ps: Pa roko na srce MIŠEK13 - niti sekundica ''slabega trenutka'' te ni doletela? Malce dvomim, veš... Saj konec koncev smo vsi ljudje.

ne govorim o slabem trenutku. seveda sem se zjokala, kot dež, ampak ne zaradi tega, ker so drugi noseči, jaz pa ne. Zjokala in hudo mi je bilo, ker mi spet ni uspelo, ker ne morem dati mojemu možu otročka. To pa je velika razlika, vsaj zame. Niti trohnice, niti sekunde prezira do ostalih nosečk pa res ni bilo, vsaj ne šeuser posted image .  Sestrin plusek mi je bil skor tako vesel trenutek, kot če bi ga jaz zagledala. Saj če meni ne bo usojeno met otročka, bom kar njiju posvojila za mojauser posted image user posted image , pa od prjateljic tud, en kup otrok bom imelauser posted image in srce bi me bolelo, ko bi te otročke držala v rokah in pomislila, kolk sem bila hudobna oz jezna, ko so njihove mamice bile noseče z njimi. Tolk zlati, tolk nedolžni, jaz pa bi naj bila jezna na njih na prijateljice???' zakaj, a so oni krivi, da jaz ne morem met otrok??? se pravi lahk sem jezna sama nase, lahk velik stvari naredim zase, da to popravim, tole, da pa sem jezna na druge, me prizadene njihova nosečnost, pa nikakor ne bo pripomoglo k moji nosečnosti. Žal.
Zato lahko daš kar roko iz srcauser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 25.4.2007 10:57:56 >

(odgovor članu Jill)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.4.2007 11:41:42   
Taula
zakaj, a so oni krivi, da jaz ne morem met otrok??? se pravi lahk sem jezna sama nase

Ne vem zakaj bi bila jezna nase. user posted image  Sej ne bi sama izbrala da ne moreš imeti otrok. žal bi pač narava to naredila. Če jih midva ne bova mogla imeti se ne bova obtoževala...važno je da imava drug drugega, otrok bi le dopolnil najino ljubezen.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.4.2007 12:02:05   
Anonimen
ne, ne taula, da ne bo panike po nepotrebnem. mogoće mi misli prehitevajo besedeuser posted image . Midva se tudi ne obtožujeva. Prej pa vseeno lahko imam pravico, da sem jezna nase,kot pa na druge. Jaz mam pač tak vzrok, da sem dejansko lahko kriva sama in je vzrok v meni, v moji prehrani, v mojem gibanju, v mojem načinu življenja. Pri men ni nujno, da je narava kriva, problem je ko ni bog ne ve kaj bi bil vzrokuser posted image . S tem ko se počutim mal krivo (pa to ni tista negativna krivda s katero obupuješ, ampak pozitivna, ki ti ne da miru, ki te vleče naprej, ki ti daje upanje....), vsaj brskam, iščem milijon načinov, kako izboljšat stanje. Prepustit pa se tudi ni dobro, ali razmišljat saj nisem jaz kriva, itak je narava kriva, če pa narava noče, pa pač ne bom imela otrok. Vsaj mene so učili, da se je treba mal potrudit in včasih tudi malo pretiravat v tej smeri. Vsaj meni medicina, odlični strokovnjaki, odlična zdravila, postopek ICSi niso pomagali, zato se ne bom nikoli prepustila sami medicini, išem še vedno alternativne metode, ki jih kombiniram ob uradni medicini in le te so mi na srečo že pokazale nekaj sreče in uspešnosti.  Brez njih, pa je bilo vse nula, podn od podna.
Tako kot pri tebi, tudi midva se ne bova obtoževala in nama je važno, da imava en drugega, otrok bo pa dopolnil samo najino ljubezen. Vendar ne glede na to, imam jaz vseeno v sebi neko gonjo, ki me bo gnala v iskanje novih poti in se ne bom prepustila naravi, bomo pa šli po čehinjouser posted image , če nas pa še čehinja ne bo mela rada, pa se ne bo nikakor svet podrluser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.4.2007 12:36:05   
Anonimen
vidim, da je moja tema spet splavala ven. 

to je bil zame zelo depresiven čas, ampak kljub temu sem bila ful vesela svojega nečaka/nečakinje. brata in svakinje ne gledam grdo, ne vem, kako je to prišlo ven. zanju sem ful srečna, in ko vidim, kako sta onadva vesela, mi je toplo user posted image  

besna sem bila na mojega deca, ki je toliko časa odlašal. to ste očitno nekatere razumele narobe. še zmeraj sem besna nanj v trenutkih šibkosti. nama ne rata... sovražim dan, ko se najavi M. saj vem, da bo, ampak... čakanje ubija. se tolažim... ampak v črnih dnevih me ubija.

bo že. varjant je še dosti. in dokler hodim na forum na "psihoterapijo", se lažje pobiram.

en user posted image  za vse vas!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.4.2007 12:36:07   
Taula
Lepo da imaš voljo. Ker ene postanejo depresivne in sebe obtožujejo. Upam da jaz ne bom taka, če pride do tega slučajno, ampak da bom sonček kot ti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?