Anonimen
|
Ne vem če je to pravi forum za medsosedske odnose,vendar se moram nekje izpovedat. Imam sosedo,ki se jo zadnje čase izogibam,saj ne prenesem več njenega obnašanja,po domače povedano jo imam poln kufer. Poznam jo šele tri leta in v tem času sem ugotovila,da je to takšen človek, ki gleda samo na svoje koristi in na to,kako bo v življenju zmeraj samo dobivala in nič dajala. Najbolj me draži to,da pride k meni brez povabila ob 10h zjutaj,saj do takrat spi in pričakuje,da bom sedela z njo zraven kavice,takrat ko ima vsaka gospodinja največ dela.Poleti hodi,da dobi z vrta kar rabi in prišlo je že tako daleč,da si je jemala brez vprašanja stvari,ki jih je rabila(z vrta). Ko pride k meni govori samo o drugih ljudeh kakšni so,kako imajo nekatere ženske razmetano..... Najbolj me jezi ko pravi da ima že dvajset let prijateljico,h kateri hodi v popoldanskih urah.Ko je pa pri meni pa čez isto to prijateljico govori,kako je umazana in lena.Mislim,kaj šele govori o meni? Zadnje čase se je izogibam,ker ne prenesem več njenega obnašanja in opravljanja.Začutila je da se nekaj dogaja,ker sem se parkrat naredila ,da me ni doma.Poklicala me je na telefon,pa se nisem oglasila.Danes je šla pa tako daleč,da je s čisto tujega telefona klicala in seveda sem se oglasila.Vprašala me je kaj je z mano,da ji nisem prišla voščit novo leto in da se zelo čudno obnašam do nje in da ne ve kaj mi je naredila.Rekla sem,da sem imela pač opravke in nisem imela časa. Ne vem kaj naj naredim.Naveličana sem njenega jamranja,da nič nima,samo da kaj dobi,naveličana sem opravljanja,vendar ne vem,kako se jo naj na kulturen način otresem. Rada imam ljudi,vendar ne takšne,ki živijo samo zato,da hodijo po tujih hišah šinfati ljudi in gledati,kaj se dogaja,da bodo imeli o čem govoriti. Kaj mi svetujete?
|