|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem preobčutljiva?
7.10.2012 20:11:15   
Anonimen
Moja situacija je taka. Sem blizu PDP in včeraj, ko sem se dobila s prijateljico, s katero imava precej stikov in kar zaupen odnos, je debata nanesla tudi na ime otroka. Ko sem ji povedala katero ime za pupico sva končno izbrala (do sedaj sva bila z možem glede imena še neodločena, zato ga tudi še nisem prej povedala), pa je prijateljica samo čudno pogledala in rekla, da to ime ji pa sploh ni všeč, da pozna eno smotano in debelo s tem imenom, pa tudi drugače ji ni všeč. Da naj raje dam kaj drugega. Rekla ji nisem nič, me je pa prizadelo. V rezervi imamo sicer še eno ime, vendar ne vem, ali naj ostanem raje pri tem imenu, čeprav prijateljici ni všeč in ga je skritizirala. Najbrž sem preobčutljiva, ampak me je res prizadelo. Kaj ve pravite na to?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem preobčutljiva?
7.10.2012 20:20:08   
Michelle12
A ti je otroka prijateljica naredila? Potem upoštevaj njeno mnenje in daj drugo ime.
Če ti ga je pa naredil mož, potem daj/ta ime, ki sta ga vidva izbrala.

Mene ne bi prizadelo. Meni je všeč, da imajo moji otroci redka imena.

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2012 20:30:48   
Dilove*
Meni se ne zdiš preobčutljiva,niti malo ! jaz bi bila glede tega ista. Kakšna prijateljica pa je to? poznam take in podobne katerim raje sploh ne govorim svojih idej za ime, saj takoj pomislijo,da njihovo mnenje pri tej zadevi šteje ogromno in da bodo kar one sedaj izbrale ime.
Od take prijateljice, ki ti tako grdo zabije nazaj za ime za katero si se odločila, mnenje nebi smelo veljati popolnoma NIČ. Ne dovoli, da te ponižuje- Nikar zaradi nje ne spreminjaj imena!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2012 20:31:58   
cilla
Se strinjam z Michelle12.

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2012 20:47:58   
benika
Ja, pretiravaš u nulo. Pa kaj za vraga se obremenjuješ s tem, kaj si drugi mislijo o imenu tvojega otroka? Omejenost tvoje prijateljice se pa vidi v tem, da ime povezuje z debelo osebo? Moraš pa imeti res hudičevo redko ime, da kolegica pozna le eno debeluško s tem imenom.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2012 21:13:05   
Najaa
Ok ta prijateljica bi res lahko malo drugače povedala, da ji ime ni všeč. No vsaj jaz bi. Ampak jaz sem itak mnenja, da vsak da tako ime, ki je NJEMU všeč ne pa vsem okoli njega.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
7.10.2012 23:40:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2012 4:46:16   
komarka
To da si preobčutljiva je za to obdobje čisto normalno, odziv prijateljice je bil pa čisto neprimeren. Tako da se ne čudi da te je prizadelo, to pa je tdui vse..kot so ti že ostale napisale...Če je to kot predvidevam tvoj prvi otrok pa moraš vedeti, da bo še velikokrat kar nekdo(pomožnost mimoidoči v parku ali v trgovini) ali pa kak sorodnik, priajtelj...dal kak komentar na tvojega otroka in te bo prizadelo, ker smo na to občutljive... Kt mama boš moral še dobit smaozavest, da znaš dobro in prav ravnat z otrokom, da to akr ti in tvoj partner izbirata zanj je dobro in prav...in pa si dobit korg ljudi katrerimi s eboš lahko posvetovala ko boš v dilemi..drugače bo težko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2012 5:45:48   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ok, ta prijateljica bi res lahko malo drugače povedala, da ji ime ni všeč. No vsaj jaz bi. Ampak jaz sem itak mnenja, da vsak da tako ime, ki je NJEMU všeč ne pa vsem okoli njega.

Se strinjam z vsem zgoraj napisanim. Meni osebno je všeč, če so ljudje iskreni in če je povedala svoje mnenje, ni nič narobe. Bi pa lahko malo lepše povedala. Nekateri smo takšni, da nam je ime bolj ali manj všeč tudi gelde na to, kakšne ljudi s tem imenom poznamo. Podobno je moja mama vprašala mojega očeta, če ga bo motilo ime, ki ga je izbrala zame, saj je bila takrat v vasi ena starejša debela ženska s tem imenom. A ne srečo očetu ni bilo mar za to.

Sama sem kolegici tudi odkrito povedala, da mi njena izbira ni najbolj všeč, a ima danes deklica to ime in je prav simpatična. Moram reči, da ji prav paše, čeprav mi še vedno ni najbolj pri srcu, a če njim, je to dovolj. Zato naj prijateljičino mneje nate ne vpliva. Otrok bo tvoj, prijateljica se bo pa navadila. Zavedaj se, da nobeno ime ne bo vsem všeč.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2012 7:52:02   
Vivaldi
Midva sva za ime povedala samo staršem in nekaterim prijateljem, tistim pa, za katere vem, da so ves čas nekaj pametni, in predvsem otrokom sorodnikom, pa ne. Ko bo dojenček na svetu, ga bodo pač sprejeli in je, da bi pa poslušala, kako se njim to zdi in se potem sekirala... Ni variante. Najin otrok je in pika. Ne vem, zakaj se nekateri počutijo tako vsemogočne, da potem milostno delijo mnenja in sodijo, kaj jim je všeč in kaj ne. Čisto nič jih ne zadeva, ne?

Uglavnem, jaz bi vsekakor dala ime, ki sem si ga zamislila - a si predstavljaš moč, ki jo daš "kolegici" v roke, če spremeniš ime samo zaradi nje? (Da ne govorim o tem, da bi bilo potem najbolje, da jo vnaprej vprašaš, katera imena so njej sploh všeč.) Ok, verjetno sem nesramna, ampak ne morem pomagat, se mi ne zdi fer.

To me spominja na situacije, ko včasih, v navalu dobre volje, komu preveč zaupaš - o tem, kaj bi rad počel, kaj te veseli, kam bi šel .. In te potem čudno gleda in izjavi: "Meni pa to ni všeč." ali "Fuj, meni pa to ni dobro." Takrat bi najraje zabrusila: "No, saj ne gre (vedno) zate, ne?!"
Pismu, egotripi. Se opravičujem vsem za izliv. user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2012 7:56:51   
Tippi
Hja no. Vsega po malo. Malo tvoje nosečniške preobčutljivosti, malo prijateljičine nerodne direktnosti, pa je tako kot je. Jaz se na tvojem mestu ne bi ozirala na njeno mnenje. Če je nama ime všeč, je lahko stotim prijateljicam za bruhat, midva bova izbrala po svoje. basta user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2012 9:26:16   
Anonimen
user posted image Mal hormončkov, drgač si pa ne jemlji tolk k srcu... Jaz sem tudi svoji bf zaupala imena, ki jih imam na zalogi in kaj prevladuje in se je tudi zgražala, jaz se samo smejem in ji pravim, da do takrat k bo pa dojenček, pa se bo že navadila. Ne more biti vsem vse všeč, ne se sikirat. Sploh pa otrok naredi ime in ne ime otroka user posted image .

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.10.2012 11:19:22   
ronja
En mičken;). Ime nikoli ni čisto vsem všeč in zato se nima smisla sekirat. Tvoja prijateljica se bo že navadila, sicer je pa to njen problem in verjetno ne pričakuje, da daš drugačno ime, ker ima ona nekaj proti temu. Ti daj lepo ime, ki ti je všeč, pa je. Verjetno prijateljica ni nič slabega mislila, je pač bleknila, kar ji je prišlo prvo na pamet, včasih nismo najbolj taktni;).

Midva sva imela kar srečo, ker se bližnji niso preveč obregali ob imena, so jim bila v glavnem všeč,pri prvi je bilo res vsem všeč, razen ena sicer zelo prijazna in fajn čistilka v službi rekla, da je pa Ronja res grozno ime in da tega pa res ne smeva dat. Ampak vsem ostalim je pa všeč, prav hecno, ne?:) Vedno se kdo najde, ki mu ni. Svit ni všeč moji mami, pravi, da je preveč romantično;). So what? Kdo pa pravi, da ne bo romantik?;) (ok, genov res nima takih, ampak geni itak mal preskakujejo generacije včasih;). Ampak se nisem sekirala: saj ga nima ona, ona bi dala svojemu sinu ime Karpo (smo jo na bratovo veliko srečo preglasovali, da karkoli, samo ne Karpo;). Meni je šlo sicer na koncu nosečnosti že prav na živce, da je kampanija proti raku na debelem črevesju tako poimenovana, ampak nekak upam, da jo bojo preimenovali, predno se on nauči brat:D, pa po svoje je blesavo, da ne bi dala fajn imena zato, ker sem vidla par plakatov - potem, ko sva ga že izbrala (sem ga rabila prej). Skratka: ne se sekirat.

PS: ko je moja babica zvedela, kako mi bo ime, je rekla, da to pa že ne, da imajo eno sosedo, ki je pijanka in sploh in oh to pa že ne. No, na srečo se nista ozirala, imam to ime, ki mi je zelo všeč in nikoli nisem pila alkoholauser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?