ronja
|
En mičken;). Ime nikoli ni čisto vsem všeč in zato se nima smisla sekirat. Tvoja prijateljica se bo že navadila, sicer je pa to njen problem in verjetno ne pričakuje, da daš drugačno ime, ker ima ona nekaj proti temu. Ti daj lepo ime, ki ti je všeč, pa je. Verjetno prijateljica ni nič slabega mislila, je pač bleknila, kar ji je prišlo prvo na pamet, včasih nismo najbolj taktni;). Midva sva imela kar srečo, ker se bližnji niso preveč obregali ob imena, so jim bila v glavnem všeč,pri prvi je bilo res vsem všeč, razen ena sicer zelo prijazna in fajn čistilka v službi rekla, da je pa Ronja res grozno ime in da tega pa res ne smeva dat. Ampak vsem ostalim je pa všeč, prav hecno, ne?:) Vedno se kdo najde, ki mu ni. Svit ni všeč moji mami, pravi, da je preveč romantično;). So what? Kdo pa pravi, da ne bo romantik?;) (ok, genov res nima takih, ampak geni itak mal preskakujejo generacije včasih;). Ampak se nisem sekirala: saj ga nima ona, ona bi dala svojemu sinu ime Karpo (smo jo na bratovo veliko srečo preglasovali, da karkoli, samo ne Karpo;). Meni je šlo sicer na koncu nosečnosti že prav na živce, da je kampanija proti raku na debelem črevesju tako poimenovana, ampak nekak upam, da jo bojo preimenovali, predno se on nauči brat:D, pa po svoje je blesavo, da ne bi dala fajn imena zato, ker sem vidla par plakatov - potem, ko sva ga že izbrala (sem ga rabila prej). Skratka: ne se sekirat. PS: ko je moja babica zvedela, kako mi bo ime, je rekla, da to pa že ne, da imajo eno sosedo, ki je pijanka in sploh in oh to pa že ne. No, na srečo se nista ozirala, imam to ime, ki mi je zelo všeč in nikoli nisem pila alkohola .