|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem nosečka?
19.9.2007 12:47:30   
Anonimen
torej, danes sem delala test z baby checkom in se mi je takoj pokazala še druga črtica, vendar zelo rahla.
po izračunih je nekej 10-11 dni po ovulaciji. vendar ne vem, kdaj je ovulacija točno bila.
mi je pa že prejšnji mesec baby check pokazal rahlo drugo črtico, vendar šele kasneje.. to pa baje ne pomeni nosečnosti.
po vaše sem ali nisem?
test bom ponavljala čez dan ali dva.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem nosečka?
19.9.2007 12:49:37   
Sulfinija
Če se vidi druga črtica pa če je še ne vem kako rahla in,če ti M zamuja si nosečka.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2007 13:02:12   
Anonimen
M mi še ne zamuja. torej je še kake 2,3 dni do tega. samo v prejšnji nosečnosti mi je tudi že en dan prej baby check pokazal jasno črtico.
nekatere so se na forumu pritoževale nad baby check. tako da.. samo po moje, če se ti črtica pokaže takoj, naj bi že bilo pravilno ali ne?

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2007 13:43:58   
Naja30
Če ti je že kljub ne nosečnosti pokazal test pozitivno in če veš, da ta test ti zanesljiv, potem ti edino ostane, da počakaš na dan ali dva zamude in delaš z drugim testerjem, bolj zanesljivim ala clearblue.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 16:37:42   
marita
joj a je res tko težko počakat, na dan ko bi mogla pridt M??? Pol se pa tkole sprašujš. Al je al ni. Js sem v drugo noseča, pa sem in v prvi nosečnosti in v drugi delala test šele kakšen dan po izostanku M. Tistih nekaj zadnjih dni sem recimo čisto odmislila, da čakam M in sem počela vse mogoče stvari, da sem se zamotla.

Res mi je glupo, da delate teste že prej, pol pa padajo vprašanja v stilu a sem noseča al ne. Govorim na splošno, ne sam zate, upam da nau katera jezna, samo se mi zdi, da večjo škodo narediš sebi s temi negotovostmi. Jaz sem obakrat zagledala velik in debel +, pa ni blo nobenega ugibanja več. To bi bil moj nasvet, pa še enkrat ne želim se kregat, želim na splošno samo dobro, ker sem bila jaz tud v tej koži.

Srečno!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2007 17:48:42   
Anonimen
marita razumem. samo pri meni je takole. prvič je bilo slepo jajce. in sem morala na čiščenje.
sedaj pa čim zagledam plus, moram začet z dabrostonom.
je pa tudi takole. če si na tem forumu je težko odmislit, ali ne?

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2007 18:22:19   
marita
verjamem, še enkrat oprosti, sem napisala da ne mislim nič slabega.

Tud pri meni ni vse rožnato, krvavi izcedki, bolečine, skoz v pripravljenosti če bi bilo treba v bolnico letet...rizična nosečnost, ležanje...Ampak sem pregurala, sedaj sem v 17t in danes so mi na pregledu potrdili, da je sedaj vse ok. Nisem pa imela drugega kot da ležim in čakam kaj se bo zgodilo.

Mirne živce, pa pozitivne misli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2007 18:50:10   
Skye
Jaz ti predlagam da uporabiš kakšen drug test...sama ne maram baby checka.....medtem ko mi je Clear Blue pokazal jasen +, je na baby chechu črtica še vedno bolj bleda. Pa še to...baby chech je znan po evaporacijskih črtah, kar je po mojem nedopustno...ti daje lažno upanje (se mi je že zgodilo...črtica se je celo pojavila še pred 10 minutami, pa ni bilo nič).

Lp
Skye

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2007 8:03:51   
marjana.r
najboljše bi bilo test ponovit, kar je sigurno je sigurno user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2007 9:10:25   
koala

IZVIRNO SPOROČILO: marita

joj a je res tko težko počakat, na dan ko bi mogla pridt M??? Pol se pa tkole sprašujš.

Se popolnoma strinjam. Dajte no punce, saj vem da je težko čakat, pa vseeno. Tesi se delajo PO izostanku menstruacije.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?