|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem nazaj v borbi :)
9.6.2010 10:50:38   
becky
evo me nazaj!

pred časom sem se borila z vami, bila neuspešna, pustila zaročenca, zdaj pa sem nazaj!!!

na kratko: bila na laparoskopiji, diagnoza endometrioza, neuspešna po naravni poti, naročena v neplodnostni ambulanti, potem pa pustila zaročenca, ker nisem več zdržala in za nekaj časa opustila misel na otroka.

zdaj imam že več kot eno leto fanta, ki je naravnost super, ki razume mene in endometriozo (hvala bogu, da je medicinec ;) ) in s katerim greva okoli jeseni v boj. zakaj jeseni? v mb ni več službe zame in greva k mojim; to pa pomeni, da moram menjati tudi ginekologa (moja stara ginekologinja me bo vzela nazaj, vendar lahko šele jeseni).

upam, da me sprejmete nazaj, čeprav sem bila smotana in se nisem nič javila

Vivir con miedo es como vivir a medias! (španski pregovor)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem nazaj v borbi :)
9.6.2010 12:02:39   
majalina
Dobrodošla!!!

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2010 9:12:25   
loremi
Te ne poznam oz. ne poznam tvoje zgodbe, seveda pa dobrodošla!
Imamo pa tudi temo ivf/icsi, dobrodošla tudi tam.
http://www.ringaraja.net/forum/maj_%2F_junij_2010_IVF%2FICSI/m_5111508/tm.htm

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2010 10:36:26   
mojamura
welcome back!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......