|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem mogoče noseča
14.5.2006 23:11:34   
Anonimen
Se opravičujem za anonimnost-res ne bi rada dajala nekih lažnih upov

Stvar je kar precej zapletena. POZABILA sem kdaj sem imela M (ne se smejat ampak mislim da okoli 20.4)user posted image user posted image  kako sem lahko pozabilauser posted image , spomnim pa se da je bila M zelo šibka trajala je samo 3 dni(prej pa vedno tudi po celi teden ali več).
Sedaj mi je pa že par dni tako slabo in kar naprej se mi vrti. Občutek imama kot bi imela želodec v požiralniku. Imam tudi močan izcedek.

NE upam narediti testa ker bi me kap. Ali bi mi test  sploh pokazal?Pa še strah me je doma imam že tri otročičke(malo namiga boste lažje iskaleuser posted image user posted image user posted image -se hecam če sem povem sigurno)
Saj otrok bi bil zaželjen, samo me pa skrbi ker bi sigurno izgubila službo, pa to niti ni tak problem. Problem je ker sploh ne bi smela zanosit ker imam vse preveč razrahljano in bi bila to rizična nosečnost. NE morem pa si privoščiti samo ležanje.

Groza me je in strah.user posted image user posted image user posted image  pa sploh ne vem česa, hkrati pa sem kar vesela če bi bilo res.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem mogoče noseča
14.5.2006 23:14:48   
Anonimen
Welcome to the club tistih, ki pozabijo, kdaj so mele M! user posted image  No, sam zdej vem, da sem jo mela 27.4., torej če si jo ti mela okrog 20. se zna zgodit, da je za test še prekmalu, jaz ga bom mogoče rabila šele po 24.5., ti pa torej cca. 7 dni pred mano, to je 17.,18.5. Al pa kr pejt jutri ponj, pa ga naredi, sej veš, da ga MORAŠ! Nima te bit kej strah, kr pogumno! user posted image
Pa sporoči rezultat! Držim pesti, da se izteče tako, kot si sama želiš! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2006 23:15:37   
KODA
Opogumi se in naredi test.Kar je je.
Mogoče je pa samo zaradi psihe?Boš videla.
Pa srečno.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2006 23:16:05   
rija
user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš kaj? Tudi jaz nikoli ne vem, kdaj sem imela user posted image .......

Želim ti še četrto srečo.....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2006 8:00:35   
lelaval
Če user posted image  je še nekaj časa ne bo, boš itak delala test. Tako da, prej ali kasneje, boš morala pogledat v okence.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2006 10:52:52   
LUNA06
Ojla!
Tudi moja zadnja user posted image  je bila čisto kratka, amapak bila je tista prava.Prej sem jo imela po 7 dni, zadnjo pa tri, tako kot ti.Se mi zdi, da je na to vplivala psiha, saj smo začeli delati na user posted image .
Jaz mislim da nisi user posted image , bi pa na tvojem mestu počakala še dan ali dva in potem naredila test ali ap kupila tistega v Mullerju, Adexpert al neki tacga, ki naj bi pokazal 10.dan po O, čeprav meni osebno ni pokazal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......