Moyca_
|
eto sem sedaj malo gledala pri konkurenci pa se mi je tak zasmilila Vallery ki ima podbno malo razliko kot jaz, pa sta mala dva non- stop bolana, tako da sem ji napisala par besed, ker imam jaz isto SRANJE doma upam da se katera da brat Jaz sploh več ne vem kje se me glava drži. Bolani, bolani- non-stop bolani. Jaz se že tudi sprašujem in se krivim da je mali v vrtecu, čeprav doma še prej zboli. Ja prejšnji teden oz. predprejšnji je mala kašljala pa smo ji dajali inhalacije, prejšnji teden bi naj bilo vredu, pa je bila tudi cepljena, pa je začel mali kašljat. Smo bili v sredo na EKG z njim in je hvala bogu vse o.k.-ima rahel šum, verjetno od bronhitisov, saj je neorganski-piše Benigni in nenevarni srčni šum in Obstruktivni bronhitis. Pa mi še reče da ima mali spet bronhitis. Ja je kašljal, jaz pa nisem dala nič na to ker kašlja že celo, zimo, pomlad,... pa smo šli direkt k pediatrinji pa smo dobili inhalacije na 6 ur dva dni, 2dni na 8 in 2 dni na 12. V soboto se mali stanje poslaša kašljala full, jokasta, jo peljem k dežurnemu. Bronhitis ni, je opa zgornji del zaprt, pač pri izdihu full hrope. tudi ona dobi 2 dni na 6 ur inhalacije in kontrola v ponedeljek. Sem se vstajal ponoči ob 12 za malo, ob 4 za malega, ob 6 za malo,........ V ponedeljek hočem peljat malega v vrtec, pa mi moj pravi vzamima ga zraven na kontrolo z Leo. Sem že sama to predlagala, ampak se mi je zdel full boljši. Pridemo tja, mali ima gnojne uhe (ja od kod hudiča, v vrtecu ni bil, ne na vetru), kisik v krvi zelo slab,.... dobi antibiotik na 8 ur, pa inhalacije ostanejo zjutraj in zvečer. Mala še vedno hrope, ampak ni nič določenega- dobi tudi antibiotik- da se ustavi to, da si ne prenašata. Pa inhalacije na 6 ur dva dni, pa 2dni,... Danes prvo noč po dpolgem času jima dam samo ob 12 zdravilo obema, ker je mala od danes v zadnji rundi inhalacij- na 12 ur. Včeraj in predvčerašnjim sem jima dala ob 12 zdravilo, ob 4 mali inhalacije- pa 2 dozi (tako da še čakaš vmes 10 minut), še dava dni nazaj ob 12obema, pa ob 2 mali, pa ob 4 malemu,.... Pa mala 2 dni nazaj nič spala , smo ji celo noč nos pucali- no sem ji, ampak ni nič pomagalo, je samo jokala,... pa sem klicala drugi dan pa mi je priporočala pediatrinja Benil kapljice so od 3let, ampak je rekla naj jih kar dam mali (7,5 m) in re pomagajo- končno- ker sem s temi fiziološkimi že čist zmedena, pa nič ne pomagajo Pa tudi jaz sem od ponedeljka tako kot mala dva na antibiotikih, ker imam vsega malo. Pa več ne vem al sem nora ali pritišjena al kaj, kaj delam da sta non- stop bolana. Jaz si mislim da sem očitno kriva jaz, kdo pa drug- če so pa ostali zdravi Tako da nisi sama. LP, MOJCA
|