|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem že mislila, da bom rodila...
9.12.2004 12:40:16   
urši*
...ja , res! v torek sem imela pregled , moj g je bil ravno dežuren in sem se zmenila,da pridem na izven reden pregled, zaradi visokega pritiska!!! pa je z malim je vse vredu tehta 2557g, velikosti pa mi ni povedal. delal mi je uz -kaksne pol ure, da ga je res vredu pregledal.nato me je dal še na ctg, fant je bil ves čas zraven in je blo kr zanimivo. ugavnem.... priklopijo me na ctg in naju pustijo, trebuh mi je začel otrdevat na 3 min., tamali je pa vmes ful brcal in se premikal, tako, da so mi mogli kr naprej prestavljat tisti del, ki ortoku meri srčni utrip, nato je mali še zaspav in smo ga mgli budit.g mi je ploskal pred trebuhom, da se je zbudil. no pol me še mal pustijo, pol pa prideta sestra in g. pa stame spraševala, če čutim popadke, sam neki mal me je špikalo, nč kaj ekstra:ups:! pol se pa g obrne k mojemu fantu in mu reče, da me bo pregledal in da če sem odprta, bo šel pač sam domov. moj dragi je postal čist bled, js sem se pa tud mal ustrašla. no, ampak odprta nisem bla in sem lahko šla domov, papadki so sicer še bli in ko sma se domov vozla iz mb v sg, je blo kr mal neprijetno.doma sem se vlegla pa je blo bolš!!
verjetno sem bla mal preveč vzemirjen a, ker mi je v ponedeljek umrl dedek , ta rožica je zanj :rozica:!!

no, evo, da vam mal povem kako in kaj, zdaj bomo pa vidli a bo mali pohitel, al bo počakal do 3.1!!?:zmeden2:
pustimo se presenetiti
urši* &:duda:36t4d
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.12.2004 12:50:10   
mala
tudi jaz sem imela podobno izkušnjo, sem imela en mesec prej lažne popadke in so me tudi obdržali čez noč, vendar se ni zgodilo nič-no mali se je rodil 3 dni čez rok in tehtal 3920g:angel:
upam da bo tvoja pikica tudi še malo počakala in se rodila bliže roka saj imajo taki novorojenčki najmanj problemov:)
uživaj s trebuščkom še teh par tednov:rozica::rozica:
lp:muca:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2004 12:50:10   
mala
tudi jaz sem imela podobno izkušnjo, sem imela en mesec prej lažne popadke in so me tudi obdržali čez noč, vendar se ni zgodilo nič-no mali se je rodil 3 dni čez rok in tehtal 3920g:angel:
upam da bo tvoja pikica tudi še malo počakala in se rodila bliže roka saj imajo taki novorojenčki najmanj problemov:)
uživaj s trebuščkom še teh par tednov:rozica::rozica:
lp:muca:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2004 12:50:19   
Dolina
U, tole je pa bil pregled. No, samo, da ste v redu. Mali pa naj ša mal počaka, a ne? ;)

Pa zelo hudo mi je zaradi tvojega dedka. Jaz ga tud pogrešam (čeprav ga že dolgo ni več). še od naju ena :rozica: za njega in za vse tvoje!

Lp, Dolina 28t

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2004 13:22:31   
pravljica
mogoče boš pa rodila prva v novem letu :)

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2004 14:41:16   
ČITA
Ti imej vse pripravljeno. Tud če bo že jutri se ne sekiraj. Otrok je že dovolj zrel za življenje in ni panike. Jaz sem bila čist fuč, ko so mi v 37 tednu rekli da bom rodila. Pa to je le 3 tedne prekmal. Pa tisoč vprašanj in skrbi in tud solza. Joj, pol sem pa rodila (točno 37 teden) pa je bil kar fajn DEC, mel je 3030 g in vse je bilo OK. Tud če te v kratkem zvije, ni panike. Z otrokom bo vse OK, tebi pa priporočam da maš vse pripravljeno.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?