Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sem šla gledat vozičke.... 31.1.2005 18:47:21
|
|
|
|
neža76
|
No, da vam povem..... Sem šla danes malo pogledat vozičke. Preko interneta sem si jih sicer malo ogledala, danes sem šla pa še v živo mal pofirbcat. Najprej v baby center. Sem šla gledat Quinnya! Totalno razočarana!!! Tako puste barve, da je kaj! Tut rdeča, ki je sicer živahna je taka čudna barva! Kar me je pa posebno motilo, da je voziček tako ozek! Gledala sem trikolesnik confort! Pa še trgovka je bila tako neelastična in nezgovorna, kot da prvič prodaja!! Pravo nasprotje je bilo v arielu, kjer si je prodajalka vzela čas, vse razkazala, razložila, razmontirala, oh in sploh! Mi je v oči padel voziček TRAXX JAGUAR, trokolesnik! Je zelo vodljiv, dokaj lahek, da se v čisto ležeč položaj, aluminjasto ogrodje, samo ko se je tako težko odločit!!?? Ali ga slučajno katera ima ali pa pozna! Mi zna katera kaj svetovati?? Hvala in lp.
|
|
|
|
sem šla gledat vozičke.... 31.1.2005 20:31:47
|
|
|
|
sa
|
Jaz sem tudi videla ta vozicek,sicer v reviji vendar je fuulllllllllllll lustkan,drugega pa o njem nimam pojma.Mimogrede,kolikoa stane? lp:rozica:
|
|
|
|
sem šla gledat vozičke.... 31.1.2005 20:35:12
|
|
|
|
*maja
|
Mi smo se tudi navdušili nad Traxxovim Jaguarjem :love:, sploh tista svetlomodra-rjava kombinacija je ful dobra :bravo:, in ga bomo verjetno tudi kupili. :bravo: Samo mi imamo še čas, tako da bomo počakali tam do pomladi in upali da bojo imeli v Arielu kakšno ugodno znižanje. Mogoče nas pa uslišijo (85.000 SIT, je kar malo veliko) ;).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.