|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem šla gledat vozičke....
31.1.2005 18:47:21   
neža76
No, da vam povem.....
Sem šla danes malo pogledat vozičke. Preko interneta sem si jih sicer malo ogledala, danes sem šla pa še v živo mal pofirbcat. Najprej v baby center. Sem šla gledat Quinnya! Totalno razočarana!!! Tako puste barve, da je kaj! Tut rdeča, ki je sicer živahna je taka čudna barva! Kar me je pa posebno motilo, da je voziček tako ozek! Gledala sem trikolesnik confort! Pa še trgovka je bila tako neelastična in nezgovorna, kot da prvič prodaja!!

Pravo nasprotje je bilo v arielu, kjer si je prodajalka vzela čas, vse razkazala, razložila, razmontirala, oh in sploh! Mi je v oči padel voziček TRAXX JAGUAR, trokolesnik! Je zelo vodljiv, dokaj lahek, da se v čisto ležeč položaj, aluminjasto ogrodje, samo ko se je tako težko odločit!!??
Ali ga slučajno katera ima ali pa pozna! Mi zna katera kaj svetovati??

Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.1.2005 20:31:47   
sa
Jaz sem tudi videla ta vozicek,sicer v reviji vendar je fuulllllllllllll lustkan,drugega pa o njem nimam pojma.Mimogrede,kolikoa stane?
lp:rozica:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2005 20:35:12   
*maja
Mi smo se tudi navdušili nad Traxxovim Jaguarjem :love:, sploh tista svetlomodra-rjava kombinacija je ful dobra :bravo:, in ga bomo verjetno tudi kupili. :bravo: Samo mi imamo še čas, tako da bomo počakali tam do pomladi in upali da bojo imeli v Arielu kakšno ugodno znižanje. Mogoče nas pa uslišijo (85.000 SIT, je kar malo veliko) ;).

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2005 21:05:37   
malika
Quinny pojdi pogledat v Infantino v Kranju. Trgovci so tapravi in vedo kaj prodajajo. Glede BC pa se tudi jaz strinjam, da so prava katastrofa, pa še cene imajo sv... navite

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.