Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
selitev iz Lj na štajersko 17.2.2007 12:38:48
|
|
|
|
taja24
|
Lp! Upam,da sm izbrala pravi forum za mojo »težavo«! Čez 3 tedne se s fantom in najinim 3,5 mesečnim sinkom selimo iz Ljubljane v Šmarje pri Jelšah,oz.bližje Podčetrtku,kjer smo kupl hišo,kajti podnajemniško stanovanje v Ljubljani je predrago in premajhno – 30 m2, za našo družinco. Pa bi prosila punce, ki ste s tistega dela Slovenije doma,da se mi javite,ker me zanima kar nekaj stvari glede teh krajev,pa pomoč pri seznanjanju novega kraja, pa tudi glede zdravnikov, pediatrov, zobozdravnikov,… Upam,da vas je kaj!!!! Hvala!!!!
|
|
|
|
RE: selitev iz Lj na štajersko 17.2.2007 14:15:18
|
|
|
|
frutka_
|
Sicer nisem iz Podčetrtka ampak vseeno obilo veselja v novem domeku!
|
|
|
|
RE: selitev iz Lj na štajersko 17.2.2007 20:17:40
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Sicer nisem iz Podčetrtka ampak vseeno obilo veselja v novem domeku! enako
|
|
RE: selitev iz Lj na štajersko 19.2.2007 11:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
za odločitev. Lani ob tem času smo bili na istem. Iz 30m2 v LJ smo se selili v veeeeeliko večje stanovanje v MB, tudi s 6-mesečnikom. Moje izkušnje z iskanjem zdravnikov so take: lahko dobiš za enega fuuuuul priporočil, ampak ta 100% ne bo jemal novih pacientov. Poleg tega pa v tistem koncu nimaš veliko izbire, to si verjetno že ugotovila (mož je drugače bil iz Kozjega in malo poznam tiste kraje). Tako da je zaenkrat najbolje izbrati tistega pediatra in osebnega zdravnika, ki pač tam dela. Meni bi se zdelo CE predaleč. Mi niti v MB nismo imeli nič kaj izbire, ker so tisti z referencami že zasedeni, potem pač izbereš, kar je in upaš, da bo vse OK.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?