Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
selitev in vpliv na šolarčka 14.2.2011 13:44:23
|
|
|
|
katarincatinca77
|
Mene pa zanima, kako po vašem mnenju kaj vpliva selitev v drug okoliš, če otrok že hodi v šolo? Mi imamo namreč letos vpis v prvi razred, hkrati pa resno razmišljamo o selitvi zaradi prostorske stiske? Ali je bolje, da probamo zaradi tega prestavit vpis na drugo leto, ko bomo že preseljeni in bomo vedeli za lokacijo ali pa naj otroka kar vpišemo za letos in naj 1. razred naredi tukaj, pa gre potem v 2. razred drugam? Ali bi to otroka preveč zmedlo, ko se ravno nekje navadi in dobi prijatelje? Pa še to. Ali lahko sedanji matični šoli recimo šele čez 1-2 meseca sporočimo, kje bomo in lahko potem septembra začne otrok hodit na tisto šolo ali je to prepozno in bi morali to, kam se bomo preselili vedeti že ta teden ob samem vpisu? Se opravičujem, če sem malo zmedeno napisala.
|
|
|
|
RE: selitev in vpliv na šolarčka 14.2.2011 14:36:40
|
|
|
|
Tejči
|
Grrr..sem imela že enkrat napisano in We are sorry.. (še premalo jih je...) No, pa gremo še enkrat... Čim manj komplicirat in bo tudi otroček zadovoljen. Če bi jaz bila na tvojem mestu, bo otroka vpisala v 1. razred, normalno, potem pa bi ga ob morebitni selitvi prepisala. Otroci so zeloooo prilagodljivi! Naša tamala je tudi šla v šolo, kjer ni nikogar poznala in že prvi dan prišla vsa vesela domov, ker je spoznala nove prijateljčke. Samo starši kompliciramo in nas je strah, kaj bo ,če bo...ipd. Priznam, tudi mene je bilo, kako se bo vključila, kako med drugimi, ki se že poznajo iz vrtca itd. A čisto po nepotrebnem. Otroci so pravi mali čudež. Za vse ostalo pa najbolje, da se pozanimaš na OŠ, ti bodo znali najbolje svetovat! Vse dobro!
|
|
|
|
RE: selitev in vpliv na šolarčka 14.2.2011 15:18:58
|
|
|
|
jakaracman
|
Otroka vpišite, kjer ste, ne kompliciraj.Če in ko se preselite pa otroka prepišeš, če se uspete do sept, pač toliko lepše.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nadomestna in dopolnilna komunikacijaOktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.