Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
selim se med novemberke 7.7.2005 18:08:08
|
|
|
|
Teni_
|
Pozdravljena med novemberkami. Redkokatera rodi na PDP, tako, da je to bolj tako tako. Jaz sem prvič rodila 4 tedne prej, pa tudi zdaj dvomim, da bom novemberka, ker tistih 9 dni prej lahko hitro rodim, pa bom oktoberka. Bomo videli, še je dolgo do takrat,čeprav je zdaj poletje, pa :morje:, pa bo hitro minilo. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
selim se med novemberke 7.7.2005 18:12:23
|
|
|
|
Teni_
|
Aja, je pa pri meni zgleda tudi malo večje: včeraj sem imela pregled, pa sem bila noseča 21T6D, mere pa so malo večje: obseg trebuha: 22t4d, BPD:22t3d, Fl:22t1d, tako, da pustimo se presenetit. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
selim se med novemberke 7.7.2005 19:05:39
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Ojla Cuma! Kako pa to, da si imela morfologijo že tako kmalu? A se ne dela šele po 20 tednu? :zmeden: Jaz imam PDP malo pred tabo, pa sem naročena 27. julija. Lp, 9nebesa
|
|
|
|
selim se med novemberke 7.7.2005 19:14:53
|
|
|
|
mujcek
|
Saj že je po 20 tednu, saj je noseča dalj kot so mislili :zmeden2: Čestitam, lepo da si novemberka, boš še prej dobila svojo :duda:. Saj koliko se mi zdi, bom tudi jaz novemberska, ker pravijo, da pri :duda::duda: sprožijo porod do 38t, to pa je še november :zmeden2:
|
|
|
|
selim se med novemberke 7.7.2005 19:17:07
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Ja ja Mujcek, ampak to da ej Cuma že v 20+ tednu so ugotovili šele na morfologiji. Tje ej šla "manj noseča" :)- Lp, 9nebesa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?