Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: seksolog ali družinski terapevt 8.7.2010 11:29:36
|
|
|
|
naja17
|
Enkrat sem nekaj brskala po netu, če ni blo clo tu gor govora o tem, mislim, da so v Kranju neki terapevti, al je clo privat odprto in so neki strokovnjaki... Mal po googlej, bom še jest mal pogledala. Če se mata rada, bo vse dobro. To je en zlo velik korak. Moški ponavadi tega nočejo. Evo, tole sem mislila: http://www.zdi-krog.si/index.php?option=com_magazine&Itemid=1 Sej na mons-u ful odgovarjajo drgač. Veliko sreče!
< Sporočilo je popravil naja17 -- 8.7.2010 11:32:24 >
|
|
|
|
RE: seksolog ali družinski terapevt 8.7.2010 13:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
NAJA 17 hvala ti. Sem že čist obupana ampak sej vem da bo enkrat je pa težko ker si res želim otročka, pa on tut. Obup saj pravim.
|
|
|
|
RE: seksolog ali družinski terapevt 8.7.2010 14:02:03
|
|
|
|
naja17
|
Saj bo... Boš vidla... Morda težava izvira iz preteklosti, je v podzavesti. Kar pojdita se nekam pogovorit, da bosta vedla na čem sta. Res vama želim veliko sreče, pa da bosta kmal dočakala tud otročka .
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?