|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   seksolog ali družinski terapevt
8.7.2010 9:56:30   
Anonimen
Stvar je taka, da z možem nisva imela spolnih odnosov že vsaj 7 mesecev. Problem je na strani moža. Imava se rada in pozorna ter nežna sva en do drugega. Čez veliko stvari sva šla v zadnjem letu...skupaj sva se preselila, izgubila otročka (SS), menjava služb, zidanje hiše....v glavnem ogromno sprememb. Vem da se me želi ampak v glavi kar zablokira in potem posledično tudi tam doli. No poskusila sem že vse od perila do ne vem česa. Pa ne gre. Pri samozadovoljevanju mu sicer uspe z mano pa ne. Čisto sem že obupana. Zadnjič mi je prvič rekel da ne ve od kje ta blokada v njegovi glavi in da bi rad šel na kakšen pogovor k terapevtu. Jaz ne poznam nikogar dobrega in nekoga pri katerem bi bila hitro na vrsti zato prosim vse vas RRovce da mi pomagate in mi mogoče svetujete kakšnega dobrega terapevta.

Ne rabim obtoževanj in besed o tem da me sigurno vara, če ne seksava, ker bi to rekel le primitiven človek. Stvari so globje in ne znava jih rešiti sama.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: seksolog ali družinski terapevt
8.7.2010 11:29:36   
naja17
Enkrat sem nekaj brskala po netu, če ni blo clo tu gor govora o tem, mislim, da so v Kranju neki terapevti, al je clo privat odprto in so neki strokovnjaki... Mal po googlej, bom še jest mal pogledala.

Če se mata rada, bo vse dobro. To je en zlo velik korak. Moški ponavadi tega nočejo.

Evo, tole sem mislila: http://www.zdi-krog.si/index.php?option=com_magazine&Itemid=1

Sej na mons-u ful odgovarjajo drgač.

Veliko sreče!

< Sporočilo je popravil naja17 -- 8.7.2010 11:32:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2010 13:03:34   
Anonimen
NAJA 17 hvala ti. Sem že čist obupana ampak sej vem da bo enkrat je pa težko ker si res želim otročka, pa on tut. Obup saj pravim.user posted image

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2010 14:02:03   
naja17
Saj bo... Boš vidla... Morda težava izvira iz preteklosti, je v podzavesti. Kar pojdita se nekam pogovorit, da bosta vedla na čem sta. Res vama želim veliko sreče, pa da bosta kmal dočakala tud otročka . user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2010 9:28:19   
Anonimen
sem ga prijavila k terapevtu. Bomo videli kako bo. Sem že prav obupana, njemu pa se ne zdi da je konec svetauser posted image

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?