Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:14:16
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka dejte mi povedat, a mate svoj **** komad? hehe jaz pa imam samo enega....to je moj lubi
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:17:13
|
|
|
|
Anonimen
|
hmm ja, vids, tole bi utegnilo biti dvoumno...
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:18:47
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka dejte mi povedat, a mate svoj **** komad? hehe jaz pa imam samo enega....to je moj lubi Tocno!!! Dober komad!!!!!
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
hhhhhhhh, auuuuuuuuuuuuuuu, daj me,............ joj, kak paše,...................še še šeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,oooooooooooooooooo, ooooa aaaaaaaaaaaaaao aaaaaaaaaaaa, h h h h h h ,.................... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj šeeeeeeeeeeeeee, ........... tak nekako gre moj **** komad
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:21:39
|
|
|
|
baguSka
|
tak nekako gre moj **** komad A tvoj celo poje??? Uuuaaaauuuu!!!
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:22:22
|
|
|
|
baguSka
|
Moj je samo trd in pokoncen!!
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:26:11
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka dejte mi povedat, a mate svoj **** komad? hehe jaz pa imam samo enega....to je moj lubi Tocno!!! Dober komad!!!!! Baguska, da še enkrat ponovim...počasi, počasi...kako pa ti veš kakšen komad je moj lubi
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:41:24
|
|
|
|
baguSka
|
Baguska, da še enkrat ponovim...počasi, počasi...kako pa ti veš kakšen komad je moj lubi
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:42:22
|
|
|
|
baguSka
|
Jst samo vem, kaksen komad ma moj lubi!!!! To da je tud tvoj dober komad, pa sploh ne dvomim... Drugac tud ti nebi bla tok fejst.
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:45:10
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka To da je tud tvoj dober komad, pa sploh ne dvomim... Drugac tud ti nebi bla tok fejst.
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka tak nekako gre moj **** komad A tvoj celo poje??? Uuuaaaauuuu!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jaz mu pa igram na njegovo kitaro
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:52:01
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: varasanka Jaz mu pa igram na njegovo kitaro On pa poje: Iden doj po püngrade, pijan kak žandar...
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:54:57
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: baguSka To da je tud tvoj dober komad, pa sploh ne dvomim... Drugac tud ti nebi bla tok fejst. Kwa zdej farbas??? Tko to je. A mislis da bi te tvoj komad drugac izbral al kaj???
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 12:56:00
|
|
|
|
baguSka
|
Jaz mu pa igram na njegovo kitaro A sele potem potane trd in pokoncen???
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 13:02:27
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka no dragi moji rr-jevci, dejte mi povedat, a mate svoj **** komad? hehe jst zdele glih studiram, kater mi je najboljsi...k jih je vec. jaz mam tut svoj komad.. naslov je "Najhujša rita moje lubice".. pa ga večkrat poslušam.. tko od blizu.. pa tut mix nardim iz njega.. pa re-mix.. če je treba
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 13:03:21
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: varasanka Jaz mu pa igram na njegovo kitaro kam pa strune vpneš?
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 13:05:28
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: varasanka Jaz mu pa igram na njegovo kitaro kam pa strune vpneš? Sam to more bit pa bolece... K bi vsaj rekla, da igra na njegovo piscalko!!
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 13:13:58
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Sam to more bit pa bolece... K bi vsaj rekla, da igra na njegovo piscalko!! no.. mogoče pa vnpe strune kam drugam.. kjer ni boleče.. pa igra na njo piščalka se pa slabše sliši (beri: manjše) kot kitara mogoče ni hotla tega poudarjat
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 6.10.2006 13:25:50
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka dejte mi povedat, a mate svoj **** komad? Jst mam kr cel DVD in en lep "komad "
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 7.10.2006 19:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej se mi je zdel, da naute resni..cccccc...ma sej je prov tko ce sm pa glih zacela tole temo...pa kr povem...moj oz.najin komad, ki prispeva k vecji kakovosti dajanja dol, je od DB (nov BM bend od Robbieja Williamsa...k po tanovem po stejdzu skace s korpspejntom) z naslovom Progenies Of The Great Apocalypse... odlicen ritem...totaln power...bravo Robbie a.k.a. Shagrath
< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 7.10.2006 19:25:23 >
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 7.10.2006 19:21:53
|
|
|
|
G in T
|
srečka, pr teh komadih potem paše---hard core a
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 7.10.2006 19:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
itak, sam hardcore
< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 7.10.2006 19:28:46 >
|
|
|
|
RE: seks komad, pesem, melodija... morja in s... 7.10.2006 19:32:30
|
|
|
|
G in T
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka itak, sam hardcore jaaa
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?