|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   seks in začetek konca?
21.7.2006 22:23:00   
Anonimen
Ne vem, če mi (nama) sploh kdo lahko pomaga. Jokam od nemoči, moj je šel spat (itak sva že stokrat premlela to temo).
Midva že skoraj tri tedne nisva in sicer ne znava pristopit več k seksu, pa dojenčka mamo... Vmes se en teden nisva vidla, pa sva probala seksat, pa mu je kmal "dol padu". Potem sva se ful o tem menila, o željah, preferencah... Jaz po njegovem ne bi smela zvečer bit kao otožna, ampak živahna, nasmejana in pol bi on rajš oz. sploh bi. Ampak jaz sem rahlo otožna vsak večer preden greva spat zato, ker vem, da je še en dan šel mimo, pa spet nisva našla stika, zdej greva pa spat (on to resno misli s spanjem,ne pali, če bi navalila nanj), jutri pa spet čakanje z otroci kdaj pride domov, pa da bodo šli spat, da bova kaki dve urci sama pokonci, pa spet ni nič. Evo danes sem dala pobudo in mu je spet dol padu, ker je bil kao ful utrujen (ob 21h) od zgodnjega vstajanja (ob 5h). Je bil pa tud dons pod pritiskom, ker od takrat ko mu je zadnjič popustila erekcija nisva in je imel tremo, da bo spet tako. In je blo. Jaz ne vem, kaj naj mu rečem, saj ga bodrim, skušam na vse načine pomagat, pa ne pali. In valda da sem pol otožna, a bova cel življenje tako vegetirala? ne verjamem namreč da sta dva lohk skupaj, če ne seksata. ne vem, a se preveč obremenjujem s seksom in s pritiskom da bi zdej pa že mogla- On bi zjutraj (je v službi, jaz pa doma z otroci), ko grejo otroci spat (po 20h) je preveč utrujen. Pol nama pa ostane kakšen kviki morda kdaj za v soboto, pa še to ne vem, kako bo po teh ponesrečenih poskusih. Jaz ne bom več "silila". Seksi perilo in drugo ne pali, pa tudi druge nima. Vem, da me ljubi. ne vem, kako bova (če sploh) šla skozi to. Kaj naj storim? A naj ga pustim pri mir, se pa ful sekiram in potem nisem taka nasmejana, kot bi on hotel, ker me to zelo boli in se sekiram.
Kaj mi - nama je storiti? 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: seks in začetek konca?
21.7.2006 22:41:11   
Maleal
Kaj če nebi bla otožna in bi bla nasmejana pa mu nebi dol pado?user posted image Nea te čist razumem,a do erekcije pride,ko pa naj bi bla akcija pa mu dol pade?Si poskusla oralno?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 22:43:53   
KIRA
kupi viagro. pol bo tako HORNY,  da bi te še v spanju pofukal. user posted image user posted image user posted image user posted image pa to mislim čist resno. sem slišala od kolegic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 22:47:49   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

kupi viagro

Pa to baje škodi organizmu,sploh za srce ni dobra,če jo večkrat vzameš.To sem neki prebrala.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2006 22:48:48   
Anonimen
cau anonimna,

lahko ti povem iz svojih izkušenj...tud midva sva kdaj pa kdaj mela kakšne take "krizice"...moj ima pač svoj biznis in dela od jutra, pa tud do kakšnih 4-ih ponoči (ok, vmes si vzame mal freja)...in je zato seveda ful obremenjen...ampak moram povedat, da odkar je začel ful športat (zjutri in zvečer naredi skupaj po 100 km/dan z bajkom) je pa ful na powerju in bi skos seksu...res, ne moreš verjet...evo rešitev no.1;

poleg tega pa na tržišču obstajajo tudi neke naravne kapsule - tribulus (al neki tazga), k ti dvignejo nivo testosterona...poznam velik folka, k to jemlje; predvsem športnikov...pa tud moj fotruser posted image user posted image user posted image  kul zadeva

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2006 22:49:47   
KIRA
aja? to pa še nisem čula. hehe, če bo naš kdaj mlahav, se itak ne sekiram. mam eno fino mašinco doma. pa nardim peš. hihihihiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2006 22:54:19   
Meceno
Težko kaj pametnega predlagam, to da moškim ne stoji je baje kar problem oz jim uniči častuser posted image  ( nisem moški ) ,  jaz bi spolnost dala nekam na sredino oz mi ni tako hudo pomembna in opa še vedno dovolj da bi tako kakor ti razmišljala kaj storiti.

Jaz bi ukinila pogovor oz o tem sploh nebi debatirala več z njim, se pač dogaja tudi to in morata to vzeti kot nekaj normalnega in pomisli raje kaj bi ti, ti hočeš da ti pride, hočeš nežnost in jaz bi na tvojem mestu user posted image ....recimo danes prakticirala samozadovoljevanje vpričo njega in ga poljubljala oz ga prosila če me poljublja in mogoče njegovo glavo usmerila še nižje dol user posted image  ( joj user posted image  kaka packa sem )

Razmišljam zate anonimna ........samo prosim, ne razmišljaj že sedaj da z vama nekaj ni vredu, sploh če si šele ( nevem koliko časa po porodu ) in logo če je človek utrujen,ali če razmišljaš že v naprej da mu bo kao padel,...oprosti to ni fer do tvojega moža in ni fer da si ti nesrečna, ker s tem delaš samo večje probleme, ki jih pri seksu ni. ( oprosti če bi jaz razmišljala že v naprej da mu nebo stal, se niti nebi nanj spravljala user posted image )

Razumi me, nočem pametovatii, ampak a želiš da so vajini otroci brez očeta user posted image  ZARADI SEKSA,...........

Lep večer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2006 23:04:17   
daria78
Nič nisi napisala kako se drugače razumeta. Če se, potem mislim, da delaš paniko oz. si preveč obremenjana s tem, da MORATA seksati. Morda si preveč obremenjena z nekimi trenutnimi normami, ki pravijo, da je treba seksat "vsaj 10x na teden" (karikiram) ampak to je zame larifari. Papir prenese vse in tisti, ki se najbolj hvali po moje najmanj seksa.
Vsekakor pa naredita nekaj v tej smeri in si čimprej privoščita en dober seks. Potem pa si bosta rekla: Le kaj user posted image  sva čakala tako dolgo. In NE IŠČITA izgovorov!

Pa še en vic v katerem je očitno nekaj resnice: " Zakonski seks je enak kot  likanje; Težko se spraviš k njemu, ko začneš ti postane še fajn in ko končaš si vesel, ker boš imel nekaj dni mir!"

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.7.2006 0:08:04   
piščanc
tud če njemu dol pade, bi lahko tebe zadovoljil, sam problem je v tem, da se mu ne da. pa kakršen koli že razlog.

poizkusita spet, ko bo kakšen dan dopusta na vidiku. ali lahko vzame kakšen dopoldne frej, otroci pa kje v varstvu??

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.7.2006 0:14:19   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

poleg tega pa na tržišču obstajajo tudi neke naravne kapsule - tribulus (al neki tazga), k ti dvignejo nivo testosterona...

mogoče so pa res njegovi hormoni krivi, da nima zanimanja

name hormonske tablete tud tako vplivajo, da se mi ne da seksat, oz. nisem imela želje

ti, če si kmalu po porodu te pa hormoni zdaj razganjajo in sta navzkriž

tri tedne brez seksa ni ne vem kakšna huda stvar in še vedno se jo lahko popravi, saj se bo spočil, pa živce na pašo (to tud ful vpliva) in bo vse OK. verjamem pa, da si ti želiš in ga seveda potrebuješ

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.7.2006 7:37:24   
Anonimen
Daj času čas. Ne obremenjuj se - 3 tedne res ni veliko časa in ni treba delat panike. Pa tako ne bit tako črnogleda - take stvari se dogajajo vsem, nista nobena izjema. Na življenske situacije ljudje različno odreagiramo. Vse bo še OK.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.7.2006 9:43:40   
Lana25
Če dobro razumem si on želi sproščenosti, da bi do sexa lahko prišlo spontano. Zato mogoče ni prav, da pri tebi vidi, da vsa napeta al nervozna čakaš na večer, če bo kaj in če bo šlo. Ali pa, če si oblečeš sexi vroče perilo, potem je to zanj lahko pritisk, da pa zdaj mora sexat. Pa ne mu preveč pokazat, da se sekiraš, ker se bo potem mogoče on še bolj, kar lahko samo še poslabša njegovo erekcijo. Al pa, če te vidi, da zaradi tega jočeš, to ga najbrž tudi, prej kot vse drugo, odvrača od ponovnega poizkusa, ki bi se lahko spet končal slabo.

Ne vem, jaz bi mu dala malo časa, pa iz tega vsaj za enkrat ne bi delala nobene težave, kot da pač ni nič, kot da je vse v najlepšem redu. In bi skušala biti vesela, zadovoljna, sproščena, naravna, privlačna ... dokler nebi sam prišel do mene. Pri meni je vedno izpadlo tako, da je nepričakovani in neplanirani sex bil najlepši.

No, če pa to po enem lepem času nebi zaleglo, potem pa bi najbrž tudi jaz probala vse mogoče. user posted image

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
25.7.2006 21:13:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?