Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sej vem , ne paše tle.. 10.6.2005 14:37:57
|
|
|
|
GoYa
|
a se lahko tudi jaz pofočkam pa nisem 10.9. 8) 22.6. :bravo: še malo...
|
|
|
|
sej vem , ne paše tle.. 10.6.2005 14:39:46
|
|
|
|
Mina1
|
GoYa, a res, sem ful vesela zate, no pa za ostale tudi;) pa-pa Mina1 (še vedno neporočena:)-)
|
|
|
|
sej vem , ne paše tle.. 10.6.2005 14:41:04
|
|
|
|
GoYa
|
ja, res res. če že ne morem imeti :roza: na testu, pa je rekel :love:, da imava lahko na prstu :)-
|
|
|
|
sej vem , ne paše tle.. 10.6.2005 14:42:50
|
|
|
|
Mina1
|
Ah GOYa, boš tudi ti :roza:, boš videla, pa vse ostale tudi. Joj, bo veselje in tako. pa-pa Mina1 p.s. po veselem DA po prosim sporoči, kako je bilo;)
|
|
|
|
sej vem , ne paše tle.. 10.6.2005 14:45:01
|
|
|
|
GoYa
|
poročilo sledi ;)
|
|
|
|
sej vem , ne paše tle.. 10.6.2005 14:46:45
|
|
|
|
buškica
|
:bravo::bravo::bravo:bravo GoYa, a te kej črvinč, zdej bo pa kmalu. Kje pa se poročiš?
|
|
|
|
sej vem , ne paše tle.. 10.6.2005 15:23:55
|
|
|
|
GoYa
|
nč me ne črvinč ;) ker nimam nobenih velikih priprav. bolj mojega črvinč. po moje zadnjo noč "svobode" ne bo mogu spat. :)- Postojnska jama..sam ne notri v jami :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?