|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sedež za kolo
27.4.2005 20:41:59   
taca
Ali katera ve kje imajo dobre sedeže za kolo zadaj za na prtljažnik. Pa po možnosti še za ugodno ceno. Kdaj se ga pa lahko začne voziti zadaj?

LPT & :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sedež za kolo
27.4.2005 21:03:47   
NinaŠ
Dobri sedeži za ugodno ceno :zmeden: ? Ne vem. Mi smo ga kupili v Hervisu za 10.000 sit firme pa ne bi vedela (nekaj na H... mislim). Prtljažnika pa zadaj na kolesu za stolček ne rabiš.
kdaj se lohk začne voziti? Ko je že fejst trden, da vzdrži tud pritisk vseh tresljajev (ne zleze skupaj) - recimo, če gledam Anžeta (ki je že od začetka krepak fant), ga v stolček ne bi dala pred 10 meseci :zmeden: .

LP

(odgovor članu taca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sedež za kolo
1.5.2005 17:36:07   
frutka_
Jaz sem kupila sedež za kolo v Hervisu, stal je 7tisoč. Pritrdi pa se na štel kolesa, ne na prtljažnik kolesa.
Imam trekking kolo in drugačna montaža ne pride v poštev.
Sicer pa imajo sedeže tudi v Sparu zdaj v akciji pa otr. čelade. Vzeti morate najmanjšo čelado.
Sedež je primeren do teže 22kg, kar je veliko. Pa od 9kg naprej. Torej, če ima mali 9kg potem veselo na kolo.

Našemu je super všeč!

(odgovor članu taca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sedež za kolo
2.5.2005 10:29:23   
malika
Dobrega sedeža ne boš dobila poceni. Mi ga ravno kupujemo in cene se vrtijo okoli 20.000 sit. Lahko kupiš rabljenega-tako prideš skoz še najceneje.
Dobri pa so Hamaks in Roemer.
roemerja imajo zdaj ravno v BC za 35.000 sit; na e baju je ceneje; hamaks pa dobiš v hervisu pa v drugih trgovinah s kolesi in kolesarsko opremo.

(odgovor članu taca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?