|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sedaj je čas trgatve
8.9.2007 18:01:52   
FORZA
Skoraj vsi naši sosedje so začeli danes s trgatvijo. Mi smo tudi nameravali, vendar bomo začeli jutri nekaj malega, samo belo grozdje, ostalo pa kasneje koker nam bo vreme naklonjeno.
Ima katera tudi doma vinograd, brajde oz. se odpravite kakšnim sorodnikom, znancem na trgatev?
No včasih, ko sta še tašča in tast živela smo imeli kar veliko zadevo na dan trgatve pri hiši, no sedaj pa to kar nekako sami postorimo, je pač treba.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sedaj je čas trgatve
8.9.2007 18:47:15   
Anonimen
Inuser posted image
Iščeš nekoga, ki bi vam pomagal trgat ali nekoga, ki bi ti pomagal jestiuser posted image
user posted image user posted image user posted image
Mi se javimo za slednje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2007 19:40:39   
FORZA

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Mi se javimo za slednje.user posted image user posted image user posted image

Ja koker ponavadi se nobenemu ne lubi delatuser posted image
Obiranje grozdja je zanimivo šele pol je več dela, ko treba tole vse stiskat itd... no tam me pa itak ni zramuser posted image
Ja pa jesti je tut zanimivo, zato so pa včasih ko so imeli trgatev rekli naj kaj zapojejo zram, da ga niso preveč pojedli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2007 19:55:07   
Pingvinčica
Mi mamo doma kr dosti tega. Se vidi da je ati Dolenjcuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2007 20:09:56   
Anonimen
Nemamo nugrada, taku da mi nej treba trgat. Še ku sm drgam hodila trgat sm pa itak pit nosila, trgala bul mau.

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2007 21:15:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FORZA
rekli naj kaj zapojejo zram, da ga niso preveč pojedli user posted image

Ja, ja. Finta v levo.user posted image user posted image user posted image
Sicer pa poznam priprave na trgatev in trgatev samo.user posted image user posted image user posted image  Imamo vikend v Prekmurju.user posted image

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2007 22:37:35   
frutka_
Mi trgamo celi september, pa še pol oktobra.  Strastna vinogradnika in kletarja sta moja mamica in ati, moj stric, dedek, tast, pradedek. v glavnem pol žlahte.
Začeli smo pobirati rumeni muškat in burgundec. Naslednji vikend pobiramo laškega in šipon pa kozji zizuser posted image . Prvič je fajn teklo, pa gnilo še ni bilo nič, zdaj pa bo dež pokvaril sliko.
Mali ima svojo puto oz. brento. Povabimo naše prijatelje, mečemo pikado, stisakmo grozdje, dobro jemo in nekaj pijemo pa je res luštno.
Pri moji babici smo še do pred par let  stiskali in mučkali grozdje na preši, hodili po njem in ga mučkali z bosimi nogami ali z bata škornji. Full je bilo lepo! Zdaj imamo nekaj grozdja za prodajo, ostalo pa ati prodaja znancem, stricu ki ima gostilno...Imamo pa res dober rumeni muškat, čeprav je meni najljubši vinček zeleni silvanec pa meranovo, če je katera štajerka tukaj!

na zdravje!

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......