|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 8:43:50   
karmy
zgodilo to? - na otroškem igrišču, kjer so igrala... alias tivoli?

jzt sm pelala zadnč mojga na tista igrala in k sva pršla tja, je že začel lezt tam gor, in se mu je pridružla ena majhna punčka k je tud začela lezt gor, ampak jo je moj totalno ignoriru, kot da je ni, in se sam začeu igrat, v tem pa je šla punčka do svoje mame in je rekla da bi se ona igrala s fantkom, in je mama rekla: ja veš, takim se po domače reče mona.

jzt tisto: huh? kaj zavraga ta ženska uči svoje otroke? :zmeden::zmeden: me je prjel da bi je kej pikrega rekla nazaj, pa sm rajš po francosk
peljala mojga stran od tam...delala se kot da nism nič slišala..sm vseen... ma kake majo nekateri.. :zmeden:

a ste mele kdaj tako situacijo al podobno? kako ste odreagirale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 8:46:14   
Anonimen
:ups:
Jaz pa Ani ponavad na glas komentiram: "Eni ljudje pač ne znajo pozdravljat...", kadar srečava koga, ki vztrajno bolšči v tla, kadar se srečamo nekje na samem.
Pa ne da ne bi jest hotela prva pozdravit, ampak če tako zaverovano proučuje kamnčke, nej jih pa...

No v tvojem primeru pa... se mi zdi, da je drugače.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 8:58:29   
Pajaca
Mama smotana..... pač tvojmu ni bla punčka všeč, kje pa piše da se morjo vsi otroc z vsemi igrat..... Sej se mi tud ne pogovarjamo z vsakim ki mim pride.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 9:14:46   
Pupica
Ne še:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 9:27:18   
zoya_
Mi smo bili pa zadnjič na igralih v CityParku, pa sva tko sedela, da sva videla direktno vhod na igrišče... In tko pride naša tamlajša na vrata in naju tko gleda in se smeji nagajivo... od zadaj pride pa en mulo, ki je bil za 2 glavi večji od nje in jo tko poriva in se dere nanjo, naj se mu umakne (pa je imel dost placa okrog). Moj vstane gre do tamala in ga okara, da če se je bo še enkrat dotaknu, bo on njega porinu. Tamal je samo zijal in pol samo šel. Če pa kej ne prenesem, je pa to, da se en večji na tamale spravla... drugač pa nima jajc, da bi komu svojega ranga kej reku takšnega... Samo po moje ta tamau ne bo nkol več upam kakpno tamalo porivat... :)-:)-:)-

V tvojem primeru bi naglas komentirala, da mogoče je pa ona mona, ker ne razume, da si ne moremo biv vsi simpatični. :)-:)-

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 9:55:05   
puncica
Pri nas je pa zadnjič sosedov šest letnik vse kamenčke iz Janjinga peskovnika zmetal čez terasno direkt na lastnikove jagode:((:((:((:((

Mater sem bla besna ko ris, pa je rekel moj, ne nič rečt, veš kok je to, če si potem celo življenje skregan s sosedi, oni so pa ful zamerljivi:zmeden2: Evo pa mam. Zanjič ko se je tamal spet prpelo s kolesmo sem mu kr povedala svoje, da naj ne hodi sem če bedarije špiči, se je pobral domov da ga še vidla nisem, pa ga po enem tednu še nič ni blo na naši terasi:)-:)-:)-

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 11:53:33   
ribica.
No ja, to se mi še ni zgodilo. Se pa dogaja, da nekateri starši ful ne marajo, če kak drug otrok pride do njihovega, da bi ga mal pozdravil. Naša mala vedno teka za svojimi vrstniki in otročki v vozičkih. Kadar vidim da se starci nekam visoko nosijo in so celi fini, pol jo kr stran peljem in ji potem rečem, da se je mami s fantkom mudilo ali kaj podobnega. Takoj opazim, kadar komu kaj ni pogodu. To se mi pa kr dogaja ja.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 11:55:32   
karmy
hja, sm misla neki v takšnem stilu rečt, pa nism mela tistih dni, kjer bi naglas povedala... če bi mela tak dan, bi bla ona tak boga... :hudicek:

tak mau odgovorov...kaj so vsi ostali otroci tako pridni? :zmeden:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 12:00:14   
Anonimen
Jaz bi se taki kozi samo nasmehnila. Kaj se češ s tkimi ljudmi kregat! Brez veze.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
25.5.2005 13:36:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 13:40:30   
puncica
Ej jst bi kr rekla otroku, da to se pa ne dela, pa če mu mamica ni tega povedala, da to ni lepo:hudicek: Pa tko mal bol naglas, da bi tud štrikarca vedla zakaj se gre:)-

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
25.5.2005 13:42:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 18:42:01   
Gina
Moja dva sta zadnjič spuščala taka otroška padala (cca 2m) v ful vetru in je bilo tako luštno. Tako padalo je težko usmerjat, pa včasih, če ga cukneš premočno dol pade. Dva malčka (cca 3-4 let)sta to gledala. In ko je padalo prvič padlo na tla je eden pritekel do njega in zabrisal vanj svojo plastično pištolo. Ko je drugič padlo enako, pa še skočil je vanj. Mati se je delala, kot da ni njen otrok, pa nikogar drugega ni bilo zraven. Malemu sem rekla, da se tega ne dela. A ni ta mal še enkrat to isto naredil, dokler mu nisem zelo odločno povedala, da naj takoj neha. Mati je še vedno gledala stran. Nakar je prišel oče in rekel, naj se moja dva umakneta, ker on spušča svoje padalo (na mortorček, oče je spuščal namreč) in ju bo drugače zadelo. In sta se morala umakniti, pa čakati vsaj pol ure, da je on uspel spilotirati svoj modelček. Juhuhu, slovenska vzgoja! Mi je tolk žal, da mu nisem povedala svoje.:(

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
25.5.2005 21:17:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 21:51:03   
Gina
Ja, imaš prav. Ljudje svojim otrokom vse dovolijo. Ker jih pa ne znajo ukrotit, se pa delajo, kot da niso njihovi. Tu mač!:zmeden2:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
25.5.2005 21:56:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   se vam je že kdaj...
25.5.2005 22:09:36   
Gina
:bravo::)-:)-:)-

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   se vam je že kdaj...
26.5.2005 10:55:38   
karmy
prejšn dan v študentcu sm opazila da je ena mala hodila sama okol po igralih stara cca. 1 leto, staršev pa nikjer.. igrišče je bilo čisto prazno...

kdo lahko to naredi? :zmeden:

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

IME ZA PUNČKO
gugla

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tara (20%)

Neli (15%)

Mishel (5%)

Lori (5%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!