|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se strogo držite diete?
27.5.2010 12:40:12   
biga
Moja 2,5 mesečna hči je imela zelo suho kožo in je pediater rekel, da gre za atopični dermatitis. In ker je največkrat v tej starosti pogojen z alergijo na mleko in jajca, sem zaradi dojenja na strodi dieti. Zdaj pa me zanima, če se strogo držite te diete, v smislu, da ne jeste niti izdelkov, na katerih piše, da so izdelani v obratih, kjer se uporabljajo mleko in jajca, ali pa, da lahko vsebuje sledove mleka in jajc. Npr. jaz jem piškote Grancereale classico. Seveda, če bi imela hči hudo alergijo, bi verjetno tudi te izdelke opustila, zdaj pa tako še ne vemo, na čem smo, ker je premajhna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se strogo držite diete?
27.5.2010 12:44:17   
Petraa
Lahko ješ,ćeprav piše da so možne sledi

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2010 14:39:32   
anci banci
ko smo ugotovili, da ima alergijo, sem šla na strogo dieto...nisem jedla ničesar, tudi če samo piše da  so sledovi v hrani(npr.mleka ali jajc)
stanje se je izboljšalo:) še predno smo bili sigurni, da je alergija, sem se ene dvakrat prekršila....posledica tega je bila huda kožna alergijska rekacija, razdraženost, praskanje, ne spanje in to mi je dalo vedet, da ni heca

a ja moj sin ima ugotovljeno alergijo na jajca in mleko pa še atopijski dermatitis...in ker smo se držali diete, je danes njegova koža neprizadeta, gladka in spi po celo noč....

en nasvet... se splača biti na dieti zaradi naših sončkov...pa tud kile po porodu grejo dol:)

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2010 21:46:00   
sanelaa
Naš je bil alergičen na beljak in lecitin, sem tudi bla na ultra strogi dieti brez tega in mlečnh izdelkov, pa ni bilo niti malo izboljšanja.
Kasneje je dermatolog potrdil atopični dermatitis, predlagal ukinitev diete in drug način zdravljenja.
No, pa nam je tudi ratalo se rešit ekcemov in lšajev.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2010 15:24:08   
ellie
Pri mojem Aneju sicer ni dokazane alergije, ampak jaz sumim na KM. Že od 1. meseca. Vmes sem parkrat prekinila dieto in se je stanje poslabšalo. Na srečo ima kožo lepo, imamo probleme samo s krvavimi nitkami v blatu. Ampak drugače pa se strogo držim diete. Ne jem ničesar kar vsebujejo mleko...četudi piše, da so možne samo sledi. Ker ne vidim fore, da bi delala nekaj na pol. Tako da že 3 mesece životarim brez mlečnih izdelkovuser posted image  se človek vsega navadi.. Pa sem prej ravnotako dobesedno živela od čokolade. Zdaj je pa niti ne pogrešam..

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2010 10:34:24   
cukr07
Naš ima tudi AD, alergijo na jajca in kravje mleko. Jaz se diete res strogo držim, ne jem tudi tistega kjer piše, da lahko vsebuje jajca in mleko v sledovih. Pri našem fantu se je situacija po enem mesecu diete popolnoma izbljšala. Sedaj je star devet mesecev, na dieti pa sva od tretjega meseca. Se je pa polno dojil do šestega meseca, sedaj se podoji samo še pred sanjem, vendar se jaz še vedno strogo držim diete.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?