Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 22:20:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja...mogoč ma pa tip kkšno obdobje. Če ga majo ženske ga majo lhku tud tipa a ne. Al pa je zmatran, pod stresom....al pa kaj jst vem kaj. Sam da pa že tolk dolg nista da se ne spomni Ta je pa res mal kruta no. A če striptiz zapleše un kar gleda pa nč al kaj Sej me kap mnde Pa ga je vprašala oz. se kej pogovarjata o tem?
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 22:42:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje tip nima nikol tko dolgo obdobje, ko mu ne bi pasal... Zadeva je preprosta.. zenska mu ni privlacna.. al fizicno al pa mentalno.. Z njo, zaradi necesa vec nima filinga.. Grem stavit, da ce mu pripeljes drugo, ki mu je vsec.. bo hitr konc vseh stresov in tezav..
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 22:44:09
|
|
|
|
najina pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Po moje tip nima nikol tko dolgo obdobje, ko mu ne bi pasal... Zadeva je preprosta.. zenska mu ni privlacna.. al fizicno al pa mentalno.. Z njo, zaradi necesa vec nima filinga.. Grem stavit, da ce mu pripeljes drugo, ki mu je vsec.. bo hitr konc vseh stresov in tezav.. odgovor na dlani!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2007 23:01:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 23:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Nazadnje sem danes zjutraj. Je bil takorekoč vodni seks. (beri poln mehur)
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 23:04:18
|
|
|
|
Šaki
|
vodni seks. kako pa to zgleda..a se zraven treseš od tega da se nebi v hlače al od veselja
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 23:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Vodni seks je jutranji seks. Vodni zato, ker je poln mehur.
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 23:09:19
|
|
|
|
Šaki
|
ja,ja samo da si uživala...
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 23:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 23:16:51
|
|
|
|
piščanc
|
če se ne zapomin, naj pa piše dnevnik. bo razumela še veliko več, kot samo sex
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 23:21:10
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc če se ne zapomin, naj pa piše dnevnik. bo razumela še veliko več, kot samo sex ja ampak samo za sex..
< Sporočilo je popravil bad girl -- 13.10.2007 23:27:49 >
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 23:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, se ne (sam zdej ne vem kterga smajla naj prlepim al )
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 13.10.2007 23:32:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Odgovor na naslovno vprašanje - nazadnje še nisem. ŠE BOM.
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 14.10.2007 0:10:01
|
|
|
|
artista7
|
Kaj pa jaz vem. Jaz se strinjam z Darjo - je pa tud res da nisem že 14dni ker sva trenutno z mojim 1000 km prbližn narazn Škoda mi je para. Če je še v glavi ljubezen, se splača kam iti morda, na kako kopel (to men prvo pade na pamet) - vem da imajo nekje kopeli, mislim da v Dolenjskih, k ti dajo zraven jagode pa šampanjec, pa se kopaš v jacuzziju. To bi blo men noro za popestritev... Evo, mam že ideje, to bo noro k pridem nazaj!!!
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 14.10.2007 9:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje tip nima nikol tko dolgo obdobje, ko mu ne bi pasal... ah....ti verjetno res ne..... Drgač pa, a si že slišal za depresijo? Ja ne seksajo, jim ni do seksa pa še do marsičesa ne. In določeni pari imajo tak odnos da sploh ne opazijo da je njihov partner depresiven. Pa še kkšn razlog bi se najdu.
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 14.10.2007 18:17:45
|
|
|
|
Ze pequeno
|
Jp, vem kadaj sem nazadnje. 15 minut nazaj, sva končala, da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 14.10.2007 18:36:25
|
|
|
|
scubadiver
|
JEst se tud skor ne spomnim več.. Al men ne paše al pa se moj boji da bi otrok pršu nasproti
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 14.10.2007 20:38:06
|
|
|
|
Moyca_
|
se v celoti strinjam z Tjazyjem
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 10:53:51
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR se v celoti strinjam z Tjazyjem Jaz tudi.
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 11:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Po moje tip nima nikol tko dolgo obdobje, ko mu ne bi pasal... Zadeva je preprosta.. zenska mu ni privlacna.. al fizicno al pa mentalno.. Z njo, zaradi necesa vec nima filinga.. Grem stavit, da ce mu pripeljes drugo, ki mu je vsec.. bo hitr konc vseh stresov in tezav.. ok, v 90% primerov, recimo, da tole velja...samo včasih pa le ni vse tko preprosto ...to sam ti mislš, da je
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 11:18:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* ok, v 90% primerov, recimo, da tole velja...samo včasih pa le ni vse tko preprosto ...to sam ti mislš, da je v tistih desetih %.. ko pa je kaksen res v taki depresiji al pa stresu pa je potrebno sam to.. da mu iz neba pade kaksna deklica.. lepa kot angelcek in sladka kot medvedek.. in bo vse kul..
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 11:25:51
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Po moje tip nima nikol tko dolgo obdobje, ko mu ne bi pasal... Zadeva je preprosta.. zenska mu ni privlacna.. al fizicno al pa mentalno.. Z njo, zaradi necesa vec nima filinga.. Grem stavit, da ce mu pripeljes drugo, ki mu je vsec.. bo hitr konc vseh stresov in tezav.. ok, v 90% primerov, recimo, da tole velja...samo včasih pa le ni vse tko preprosto ...to sam ti mislš, da je se strinjam z obema. PUNka, če tole recimo procentualno drži, so si ženske, ki naletijo na takšne moške, resnično boge. hjojoj, da bi za sex mogla fehtat ...verjetno bi bila kar nekaj časa brez, pol bi pa si drugega tipa našla. pa ne mislim, da je sex glavna nit zveze, je pa pika na i. in jaz hočem celi i
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 11:34:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: *punka* ok, v 90% primerov, recimo, da tole velja...samo včasih pa le ni vse tko preprosto ...to sam ti mislš, da je v tistih desetih %.. ko pa je kaksen res v taki depresiji al pa stresu pa je potrebno sam to.. da mu iz neba pade kaksna deklica.. lepa kot angelcek in sladka kot medvedek.. in bo vse kul.. ok, to mi je ze bl vsec...k ni tko simpl...ker verjetnost tega dogodka je enaka oz.se manjsa, kot ce te strela udari
|
|
|
|
RE: se spomnete kdaj st enazadnje? 15.10.2007 11:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
verjetnost je res mogoce enaka kot ce te strela useka.. samo ene pa tud strela useka.. Gledas kej dnevnik? Vcasih tud to povejo.. Ampak statisticno mas vec sans.. da te strela useka.. kot pa da zadenes na loto.. in tud na loto zadenejo..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?