|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se spomnete kdaj st enazadnje?
13.10.2007 22:15:49   
CD
sicer to ni moj problem..mi2 imava kjub kakšim prepirom kar dobro spolnost..ampak je to problem moje svakinje..ženska se niti ne spomne kdaj sta nazadje..sem ji rekla naj proba s aveškami, pa malo tak romantičnržega vzdušja, pa masaža.., pa striptiz, pa vseg apoga...vse je že probala, njemu pa nikakor ne paše...začela je sumit na drugo, vendar ni prepričana, svetovala sem ji odkrit pogovor

kaj bi ve naredile na njenem mestu..full se mi smili, ker je res vredu punca. pa tudi on je fulll vredu, vsaj navzven kaže to.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se spomnete kdaj st enazadnje?
13.10.2007 22:20:39   
Anonimen
Hja...mogoč ma pa tip kkšno obdobje. Če ga majo ženske ga majo lhku tud tipa a ne.
Al pa je zmatran, pod stresom....al pa kaj jst vem kaj. Sam da pa že tolk dolg nista da se ne spomniuser posted image
Ta je pa res mal kruta no. A če striptiz zapleše un kar gleda pa nč al kajuser posted image
Sej me kap mndeuser posted image
Pa ga je vprašala oz. se kej pogovarjata o tem?

(odgovor članu CD)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2007 22:42:26   
Anonimen
Po moje tip nima nikol tko dolgo obdobje, ko mu ne bi pasal... Zadeva je preprosta.. zenska mu ni privlacna.. al fizicno al pa mentalno.. Z njo, zaradi necesa vec nima filinga.. Grem stavit, da ce mu pripeljes drugo, ki mu je vsec.. bo hitr konc vseh stresov in tezav..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2007 22:44:09   
najina pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Po moje tip nima nikol tko dolgo obdobje, ko mu ne bi pasal... Zadeva je preprosta.. zenska mu ni privlacna.. al fizicno al pa mentalno.. Z njo, zaradi necesa vec nima filinga.. Grem stavit, da ce mu pripeljes drugo, ki mu je vsec.. bo hitr konc vseh stresov in tezav..

odgovor na dlani!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
13.10.2007 23:01:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CD)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2007 23:02:37   
Anonimen
Nazadnje sem danes zjutraj. Je bil takorekoč vodni seks.user posted image  (beri poln mehur)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2007 23:04:18   
Šaki
vodni seks.

kako pa to zgleda..a se zraven treseš od tega da se nebi v hlače al od veseljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2007 23:07:34   
Anonimen
Vodni seks je jutranji seks. Vodni zato, ker je poln mehur.user posted image

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.10.2007 23:09:19   
Šaki
ja,ja samo da si uživala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2007 23:14:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.10.2007 23:16:51   
piščanc
če se ne zapomin, naj pa piše dnevnik. bo razumela še veliko več, kot samo sex

iz malega zraste veliko

(odgovor članu CD)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.10.2007 23:21:10   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

če se ne zapomin, naj pa piše dnevnik. bo razumela še veliko več, kot samo sex

ja ampak samo za sex..

< Sporočilo je popravil bad girl -- 13.10.2007 23:27:49 >

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2007 23:30:58   
Anonimen
Ne, se ne (sam zdej ne vem kterga smajla naj prlepim user posted image  al user posted image )

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.10.2007 23:32:49   
Anonimen
Odgovor na naslovno vprašanje - nazadnje še nisem. ŠE BOM. user posted image

(odgovor članu CD)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.10.2007 0:10:01   
artista7
Kaj pa jaz vem. Jaz se strinjam z Darjo - je pa tud res da nisem že 14dni ker sva trenutno z mojim 1000 km prbližn naraznuser posted image
Škoda mi je para. Če je še v glavi ljubezen, se splača kam iti morda, na kako kopel (to men prvo pade na pamet) - vem da imajo nekje kopeli, mislim da v Dolenjskih, k ti dajo zraven jagode pa šampanjec, pa se kopaš v jacuzziju. To bi blo men noro za popestritev... Evo, mam že ideje, to bo noro k pridem nazaj!!!

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.10.2007 9:18:01   
Anonimen
Po moje tip nima nikol tko dolgo obdobje, ko mu ne bi pasal...

ah....ti verjetno  res ne.....

Drgač pa, a si že slišal za depresijo?
Ja ne seksajo, jim ni do seksa pa še do marsičesa ne.
In določeni pari imajo tak odnos da sploh ne opazijo da je njihov partner depresiven.

Pa še kkšn razlog bi se najdu.

(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.10.2007 18:17:45   
Ze pequeno
Jp, vem kadaj sem nazadnje. 15 minut nazaj, sva končala, da ne bo pomote.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.10.2007 18:36:25   
scubadiver
JEst se tud skor ne spomnim več.. Al men ne paše al pa se moj boji da bi otrok pršu nasproti user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ze pequeno)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.10.2007 20:38:06   
Moyca_
se v celoti strinjam z Tjazyjem

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.10.2007 10:53:51   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

se v celoti strinjam z Tjazyjem

Jaz tudi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.10.2007 11:12:42   
Anonimen

ok, v 90% primerov, recimo, da tole velja...samo včasih pa le ni vse tko preprosto user posted image ...to sam ti mislš, da je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
15.10.2007 11:18:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *punka*

ok, v 90% primerov, recimo, da tole velja...samo včasih pa le ni vse tko preprosto user posted image ...to sam ti mislš, da je user posted image

v tistih desetih %.. ko pa je kaksen res v taki depresiji al pa stresu pa je potrebno sam to.. da mu iz neba pade kaksna deklica.. lepa kot angelcek  in sladka kot medvedek..user posted image   in bo vse kul.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
15.10.2007 11:25:51   
mika

se strinjam z obema. PUNka, če tole recimo procentualno drži, so si ženske, ki naletijo na takšne moške, resnično boge.

hjojoj, da bi za sex mogla fehtatuser posted image ...verjetno bi bila kar nekaj časa brez, pol bi pa si drugega tipa našla.

pa ne mislim, da je sex glavna nit zveze, je pa pika na i. in jaz hočem celi iuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.10.2007 11:34:52   
Anonimen

v tistih desetih %.. ko pa je kaksen res v taki depresiji al pa stresu pa je potrebno sam to.. da mu iz neba pade kaksna deklica.. lepa kot angelcek  in sladka kot medvedek..user posted image   in bo vse kul.. user posted image

ok, to mi je ze bl vsec...k ni tko simpl...ker verjetnost tega dogodka je enaka oz.se manjsa, kot ce te strela udari user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
15.10.2007 11:38:13   
Anonimen
verjetnost je res mogoce enaka kot ce te strela useka.. samo ene pa tud strela useka.. user posted image  

Gledas kej dnevnik? user posted image user posted image  Vcasih tud to povejo.. user posted image

Ampak statisticno mas vec sans.. da te strela useka.. kot pa da zadenes na loto.. in tud na loto zadenejo.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?