|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se ne razumem več
1.6.2009 19:42:57   
teji
v glavnem stvar je taka   ovolacijo sem mela 20-25.5 in od takrat mam eno samo spikanje v jajčnik ponavadi imam močan beli tok tokrat vse suho..user posted image  bi moga dobit 5.6  ali katera ve kaj je to????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se ne razumem več
1.6.2009 19:53:44   
BabyKitty
Boš videla 5.6. saj veš znaki so pri vsaki drugačni. Rade volje bi ti rekla da je to znak za user posted image , vendar ne morem. Sama imam ravno obraten primer. Špikanje in veliko belega toka namesto malo kot normalno. 

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2009 19:59:39   
isabeaux
Joj, veš kako čuden cikel sem jaz dala zadnji skozi...običajno...kaj običajno, vedno imam m na 26 - 28 dni in posledično je moja o vedno 12 ali 14 dan ciklusa, vedno jo čutim - pikanje po jajčnikih, res pa sluzi običajno ni...

No in ta zadnji cikel sem ker me je že 8 dan pikalo nardila o test in ta je bil +...ok smo veselo user posted image ...pol pa
12 dan ciklusa zopet bolečine in celo malo sluzi ...nardim o  test +...ok druga o v enem ciklusu...ok morda bodo dvojčki sva mislilauser posted image user posted image ...pa seveda spet veselo user posted image  in prsi začno bolet ful...pa sva mislila...no upala...da morda pa bo...in hmmm...26 dan točna kot ura pritečeuser posted image user posted image ...tako pa ni nič iz dvojčkovuser posted image

Bo pa zato zdaj naš mesec...junij...junij.....

Tako da veš, težko ti rečem, ampak včasih nam jo hormoni zelo zakuhajo....

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2009 21:44:55   
mojca345
ne ne ve....tut G ne ve....

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2009 5:53:14   
teji
no da javim da mi že zamujauser posted image  2 dni ,belega toka še ni nobenih bolečin , edino utrujena ampak to prepisujem drugam..... bom v ponedeljek če ne bo naredila test!!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2009 8:14:54   
BabyKitty
Sporoči rezultat :)

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 6.6.2009 8:15:57 >

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2009 8:17:43   
teji
upajmo da bi bilouser posted image , ampak nimam več upanja po 4 letih mučenja,ko bo bo

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2009 14:53:58   
Sreča in ljubezen
Hojla,
Meni menstra zamuja 10 dni,joske me mal bolijo,beli tok mam prevecuser posted image ,kadilka sm ampak zadnje case mi gre na bruhanje,vcasih me spikajo jajcnikiuser posted image a sm mogoce noseca??

< Sporočilo je popravil Sreča in ljubezen -- 3.9.2009 14:58:27 >

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2009 15:04:04   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen

Hojla,
Meni menstra zamuja 10 dni,joske me mal bolijo,beli tok mam prevecuser posted image ,kadilka sm ampak zadnje case mi gre na bruhanje,vcasih me spikajo jajcnikiuser posted image a sm mogoce noseca??

naredi test in boš vedela.
simpl.

v 3 - 5 minutah ti bo vse jasno, ko boš nardila test.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?