|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se lušči čep?
3.11.2009 11:00:01   
Anonimen
noseča sem 39t in že dva dni zjutraj čutim ko mi priteče prozorno-belo sluz je gosta in je kar veliko, brez vonja.ni pa obarvano s krvjo. ali bi lahko to bil čep?
ima katera izkušnje?
prosim za odgovor.hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se lušči čep?
3.11.2009 11:02:02   
Anonimen
Će je te sluzi kar nekaj in jo spremljajo rahli krći...potem je to, to!user posted image user posted image user posted image Še malo... SREČNO

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2009 11:22:12   
Tanchy
Tako je bilo pri meni - luščilo se je poočasi dan za dnem, nakar je nehalo, nato spet.
Rodila sem 13 dni po začetku  luščenja čepa, ko mi je ponoči odtekla voda.

Srečno!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2009 11:46:55   
Anonimen
res pa je da ko sem čutila izcedek sem imela tred trebuh in tiščalo me je navzdol.
hvala obema!

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2009 13:25:14   
mata
Meni se je zvečer odluščil čep, takoj zatem so se začeli popadki in prav po šolsko so se stopnjevali, ponoči ob h pa sem že mojo ljubico držala v rokah!  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2009 13:41:26   
novakatja
Meni je ob 4h popoldne izpadla kepa sluzi,redni popadki so se začeli 5 ur kasneje, 4h zjutraj sem pa rodila.
Verjetno je to to. Drži se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?