Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
se kdo spozna na delnice, kotiranje? 25.10.2011 13:11:12
|
|
|
|
lenčy
|
trenutno se lastniki mercatorjevih delnic bojimo, kaj bo z njimi, ker se mercator prodaja. opazujem tečajnico, enkrat padajo, enkrat rastejo... ne vem, kdaj bi bil pravi čas te delnice prodat (v čemer je point delnic), definitivno bi pa rada nekaj od njih dobila, kot pa nič. a se kdo spozna, je kaj slišal o njih? kaj mi svetujete, naj še malo počakam, jih prodam?
|
|
RE: se kdo spozna na delnice, kotiranje? 25.10.2011 13:13:44
|
|
|
|
Tutan
|
Ker se Mercator prodaja? V čem je point? To je zame brezglavo prodajanje delnic. (sem se ravnokar spomnila na tisto prigoda Rockefellerja s čevljarjem - pa nevermind, tudi če ni bil čevljar ).....
|
|
|
|
RE: se kdo spozna na delnice, kotiranje? 25.10.2011 13:30:10
|
|
|
|
lenčy
|
pravijo, da ko se bo prodal, ne bo od delnic ostalo nič. veliko ljudi jih je že prodalo, sicer ne vem, na osnovi česa, ampak vseeno moram tud sama pazit. sj pri delnicah tko in tko nikol ne veš, kdaj je pravi čas za prodajo...
|
|
RE: se kdo spozna na delnice, kotiranje? 25.10.2011 13:53:42
|
|
|
|
Brbs
|
Mercator se prodaja, že ne vem kerič, prodaja bo odvisna od volje države in lastnikov in ponujene cene. Trenutno je največ govora o prodaji Agrokorju, 221 eur za delnico, torej več kot na borzi. Ko bo prodaja res blizu in cena znana, se bo tudi cena na borzi temu zelo približala. Verjetno se zdaj splača počakat, jasno bo v nekaj dneh. Če pa bo zadeva spet padla v vodo (kar je možno, čeprav je prodaja že skoraj "nujna"), pa se bodo delnice seveda znižale. Odločitev je tvoja. Jaz bi počakala.
|
|
|
|
RE: se kdo spozna na delnice, kotiranje? 25.10.2011 14:08:17
|
|
|
|
Petka09
|
Se strinjam z Brbs. Tudi sama sm lastnica Mercatorjevih delnic. Treba je budno opazovati kaj se dogaja. Najboljši čas bo resnično takrat, ko se bo prodaja Mercatorja dejansko realizirala. Pa tudi takrat ni nujno, da nam bo (posameznikom) uspelo ujet najboljši dan oz. trenutek za prodajo. je pa res, da bolje vrabec v roki kot golob na strehi in jih takrat tudi dejansko prodat, ker ko bo prodaja enkrat realizirana več (dolgo) ni za pričakovati tako velikega dviga vrednosti delnic.
|
|
|
|
RE: se kdo spozna na delnice, kotiranje? 25.10.2011 14:11:48
|
|
|
|
Tasika
|
Če bi kdo vedel kdaj-po kateri ceni prodati/kupiti bi bil na konju. Zate pa velja, če hočeš lahko prodaš na borzi (če si zadovoljna s trenutno ceno), ali pa čakaš da gre v prodajo država (in mogoče doseže višjo ceno). V tem primeru bo zunaj poziv vsem malčim delničarjem. Pazi le, da ga ne zamudiš! Govoriti kar tako da bo vse propadlo je pa .....
|
|
RE: se kdo spozna na delnice, kotiranje? 25.10.2011 15:40:32
|
|
|
|
browneyes
|
Mojih 5 centov: Ključno vprašanje je, ali bo Mercator PRIDOBIL na vrednosti, če ga bo Agrokor kupil, ali ne... Če meniš, da bo Mercatorju bolje po prodaji Agrokorju, potem delnice drži. Če meniš obratno, jih prodaj. Cena delnice je itak redko odraz dejanske vrednosti, prej psihološka vrednost, ki jo podjetju pripisuje trg (ponudba/povpraševanje).
|
|
|
|
RE: se kdo spozna na delnice, kotiranje? 25.10.2011 21:44:03
|
|
|
|
m_o_i
|
cena(delnice, zlata, nafte, kamna ali kakeca ) raste takrat, ko je povprasevanje vecje od ponudbe, pada pa takrat, ko je ponudba vecja od povprasevanja.... moj pogled na delnice: neki papirji tam sploh po ogledu zeitgeista(BTW a je nov del ze zunaj?!) na te fikrivne dinarje ne dam nic vec...
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.