|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se katera spozna na racunalnike?
12.3.2005 21:50:50   
lucika
jaz mam pa tud sreco...
malo prej mi ekran malo mezikne in se spremenijo barve. zdaj ni rdece.
se mi zdi da se lahko nastavitve nekak prestavijo...sam ne znam, verjetno se mi samo zdi...:)

a se katera spozna?

ugasnala sem ga ze parkrat, pa nic ne pomaga.

zaj sem pa taki boooogi, ker me ze glava boli, ko je vse zeleno...

ja pa :hudicek:mi kaze crnega, tak ko je prav:)

plis heeeeeeelp
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.3.2005 22:26:24   
dix
Probaj ponovni zagon računalnika!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2005 22:30:56   
Magi*
hojla. lahko, da se je samo kabel malo izhaklal (tisti, ki povezuje monitor z računalnikom) - preveri stik. sicer bi pa lahko bil tudi monitor fuč. a monitor na začetku še dela, pa čez nekaj časa začne mežikati in zgubljati barve, al je skoz tak?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2005 22:44:04   
lucika
sem ponovno zagnala, parkrat...

samo enkrat je meziknil, ko je barve spremenil. vse barve so, razen rdece...

kable sem preverla...

sem nasla cd za instalacijo monitorja, pa se pri barvah rabi neka koda. se spomnim, da sma mela eno kartico, tako plavo, da si preveril ce so barve vredu...sam bog ve kje je,,, se ne spomnim, da bi bila kaka koda gor... bu. itak pa ne vem, ce bi pomagalo...

od poletja ga imava. se pod garancijo. me pa jezi, da bi pol placevala net, pa bi mi monitor dva mesca popravlali...

upam, da se rdeca cudezno pojavi...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2005 23:02:11   
dix
Dream on... o tem da se ti rdeča sama vrne. Pri nas gre v pon en na servis, glih zaradi barv. Kar naenkrat se mu zmeša in vse utripa, na vsaki strani pa prevladuje druga barva. Samo da šri nas pomaga rteset, vsaj za en čas...

A tista plava kartica (meni je sicer bilo bolj podobno krpici) pa je za kaj?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2005 23:08:00   
lucika
tista plava kartica bi naj mela eno kodo napisano... sam bog ve kje je. garancijo sem nasla...ko se stvari shranjujejo, jaz vedno predvidevam, da sem dobro kupla in se ne bo rablo:) samo halo, pol leta staro, pa saj to ni zobna scetka!

mal sem jezna. sam dol z rr pa ne, pa ceprav se ful matram zravn...:)

lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2005 23:14:20   
dix
kaj za monitorja pa imaš?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2005 10:45:51   
puncica
A si probala kable not potisnat, po moje se ti je kater izdrlo, tako se je men enkrat nardil, pol sem mela pa čist zelen enkran:((

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2005 18:11:48   
lucika
zgleda da ga bom mogla na servis odnest. nimam pojma kaj bi blo to. dvakrat se je slika popravla za par minut. zdaj je spet brez rdece.

lg monitor imam. sem mislila da je vredu...aja, navadnega, ne lcd.

hvala vseeno.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2005 19:16:11   
dix
Točno tak odgovor sem čakala, LG! Naš je tudi LG, ampak lcd... Pa poznam še eno, ki ji LG nagaja! :zmeden:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2005 19:35:34   
lucika
evo, zdaj je po cudezu spet mal barve...bom vidla kak dolgo

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......