Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 14:38:21
|
|
|
|
Maleal
|
Ne se mi ni,ker ne uporabljam kondomov.Kako pa je to sploh možno,a je bil tak divji sex,da mu je plašč dol vrglo?
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 14:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 14:40:20
|
|
|
|
srki
|
Ne, je moralo biti pa res divje, al pa ni bil prav nameščn, da vama je to ratalo. Ja, možno bi bilo ja, da pride do zanositve.
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 14:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ne, je moralo biti pa res divje, "Divji" otrok zna iz tega zrast... .
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 14:41:56
|
|
|
|
Shorty_
|
a ga je predolg po ograzmu not pustu pol je pa tič skup skoču kondm pa dol padu??
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 14:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 14:42:48
|
|
|
|
anavita
|
ja, res je blo noro ... kondome redno uporabljama,ker sem trenutno brez zaščite.. tabletk ne smem, obroček sem tud mogla odstranit, ker sem imela zelo grozno reakcijo nanj.. tak da so za zaključek sexa kondomi ok.. zdej pa to...kej takga pa še ne!
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 14:42:49
|
|
|
|
nasmejani
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen da ji je med sexom ostal kondom v nožnici... ..in to kondom poln sperme... no, men se je!! zdej me pa skrbi, da nisem slučajno zanosila? Bez skrbi bod. Nisi zanosila.
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 14:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, res je blo noro ... Vidis kaksen dober zacetek zivljenja za enega mladicka :)).
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 14:44:54
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen da ji je med sexom ostal kondom v nožnici... ..in to kondom poln sperme... no, men se je!! zdej me pa skrbi, da nisem slučajno zanosila? Bez skrbi bod. Nisi zanosila. Kako pa te ti veš to,a si bil zraven?
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 14:46:07
|
|
|
|
anavita
|
a ga je predolg po ograzmu not pustu pol je pa tič skup skoču kondm pa dol padu?? ni mu skup padu...sam kr snel se je.. sicer sma se najprej oba nasmejala do solz ..sam pol naju je pa začel skrbet, če ga boma sploh ven dobila.. ampak je bil hvala bogu čist na začetku, da se ga je lepo ven potegnil
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 15:02:28
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen da ji je med sexom ostal kondom v nožnici... ..in to kondom poln sperme... no, men se je!! zdej me pa skrbi, da nisem slučajno zanosila? Bez skrbi bod. Nisi zanosila. Kako pa te ti veš to,a si bil zraven? Misli mi bereš.
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 15:22:38
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: anavita a ga je predolg po ograzmu not pustu pol je pa tič skup skoču kondm pa dol padu?? ni mu skup padu...sam kr snel se je.. sicer sma se najprej oba nasmejala do solz ..sam pol naju je pa začel skrbet, če ga boma sploh ven dobila.. ampak je bil hvala bogu čist na začetku, da se ga je lepo ven potegnil Še dobro, da nisi rabila iti na urgenco, da ti ga odstranijo. Očitno sta kupila prevelike.
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 16:07:11
|
|
|
|
metkica1
|
Ja živem človeku se pa očitno res vse naredi. No pomoje nisi zanosila
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 17:21:38
|
|
|
|
onur
|
Ne me vprašat. Tud meni je že kondom v nožnici ostal. Ko sva se končala ljubit, pogledam tička, kondoma pa nikjer. AAAAAAAAAA! Potipam in je ta ostal v nožnici. K sreči ni šel golblje vanjo in sem ga lahko potegnila ven. Upam, da nisi noseča, če si tega še ne želiš.
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 19:04:48
|
|
|
|
jazz
|
Ja itak!!!! Nama je počil, potem pa enega koščka nisva nikjer našla....sva sestavljala k puzzle! No, potem pa jaz par dni po tem dobim menzes in glej ga zlomka, potegnem izgubljeni košček ven skupaj s tamponom....mislim, situacija ubitačna, pa še ustrašla sem se, sem skoraj mislila, da mi že notranji organi razpadajo!!!!
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 20:13:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne me vprašat. Tud meni je že kondom v nožnici ostal. Ko sva se končala ljubit, pogledam tička, kondoma pa nikjer. AAAAAAAAAA! Potipam in je ta ostal v nožnici. K sreči ni šel golblje vanjo in sem ga lahko potegnila ven. Upam, da nisi noseča, če si tega še ne želiš. ste me kr mal potolažle.... sploh zdej, ko vidim da se ni sam men to nardil... moj je že reku, da je to zato, ker se je spodaj pobril sam res, ko bi vi vidl kaj sma se midva najprej nasmejala , pol pa panika dobr res, da sem ga še lahka ven potegnla... si sploh ne predstavljam, da bi mogla na urgenco po pomoč... to bi se tam nasmejal
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 20:16:05
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina ..a je bil tak divji sex,da mu je plašč dol vrglo? --------------------
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 20:16:38
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ne, je moralo biti pa res divje, "Divji" otrok zna iz tega zrast... . Jaz se bom polulala
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 9.3.2008 22:07:27
|
|
|
|
natalia
|
Ja itak!!!! Nama je počil, potem pa enega koščka nisva nikjer našla....sva sestavljala k puzzle! No, potem pa jaz par dni po tem dobim menzes in glej ga zlomka, potegnem izgubljeni košček ven skupaj s tamponom....mislim, situacija ubitačna, pa še ustrašla sem se, sem skoraj mislila, da mi že notranji organi razpadajo!!!! crkneš!
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 10.3.2008 7:42:51
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval IZVIRNO SPOROČILO: srki Ne, je moralo biti pa res divje, "Divji" otrok zna iz tega zrast... . Jaz se bom polulala Nikar nooo .
|
|
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 10.3.2008 12:11:54
|
|
|
|
tanikaa
|
Kaj vse zamujam.
|
|
RE: se je že kateri zgodilo.. 10.3.2008 14:54:52
|
|
|
|
srki
|
Ampak res
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?