slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka Če imaš male, boš imela verjetno veliko mleka. Baje je lih obratno, če imaš velike imaš bolj malo mleka, če imaš pa male je pa veliko mleka. Pri meni je to držalo in nisem imela mleka. Spala boš pa nekaj časa zelo malo, ker ti dojenček nebo dovolil. Veliko sreče in zdravega otroka ti želim. Obratno verjetno ni - ampak bolj, da ni pravila. Poznam punce z velikimi zizami in z malimi, pa jim dojenje ni steklo. Jaz sem imela prej B, pa sem že v nosečnosti skočila na D, zdaj pa ne dojim več in se spet vračam proti B Aja, pa to bi še ti rekla - a veš, da veliko punc rodi po PDP? Jaz sem teden dni kasneje. Pa sem na dan roka prišla v P, sem rekla, da sem prišla rodit - tako za šalo - pa babica vpraša, če me kaj boli, pa sem rekla, da ne in je bilo smeha Potem pa sem vsak dan bolj skrbela, da beba sploh ne bo nikoli hotela ven, pa hodila na CTG-je, tam vse polno mamic čez rok, vse jezne kot . Skratka hecna situacija. Si pa sploh nisem mislila, da je toliko zamujanja, tudi v pogovoru je vsaka druga, ko sem rekla, da sem čez rok, rekla, ja jaz sem tudi bila... Jaz sem pa zmeraj mislila, da bom rodila prej, ne pa tako.
< Sporočilo je popravil slovenka -- 8.6.2009 17:25:27 >