|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   savna
18.11.2006 18:10:53   
ma&he
Spet smo ful prehlajeni pa mi je dohtar rekel naj jo dam nad lonec vroče vode, sedaj sem pa mislila če ne bi bilo boljš da gremo kar v savno? Ali je bil že kdo v savni s 20 mesečnim otrokom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: savna
18.11.2006 18:27:05   
Primoza
Savna ni primerna za malčka. Kake inhalacije kamilic so čisto dovolj. Pa pesin sok ji dajajte, pol decija dnevno.

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2006 18:53:23   
total
Menda pa res ne boš pelala otročka v savno,kamlilice in ostalo probaj.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2006 19:06:36   
facka
V savni se mi zdi da so previsoke temperature za otročka

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2006 19:18:47   
Anonimen
V savni se mi zdi da so previsoke temperature za otročka

Itak da so. Otroci niso za v savno.

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2006 19:43:40   
Marogica
Ne vem sicer, kako misliš 20 mes dojenčku dopovedat, naj ca 20 min mirno sedi pod brisačo, poleg vročega lonca vrele vodeuser posted image . Savna pa za tako maloega otročka ni priporočljiva.
Mi našemu 23 mesečniku naredimo "meglo"-torej preden se gremo tuširat, pustim teči vročo vodo v kopalnici, kjer sem zaprla vrata. Res je prava megla, pa še zanimivo za otroka, ki krili po zraku in jo hoče prijeti. Zadostimo pa tudi zdravju.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2006 20:08:00   
moder
Jaz sem probala "inhalirat" s user posted image nad loncem vroče vode in pod marelo. Približno 5 minut je bilo vse ok, ker je samo v zrak gledala v marelo, potem pa je hotela roke namakat, pa lonec bi k sebi vlekla. Ko sem jo tudi za roke držala, je pa dudo v tisti krop spustila. Poleg tega pa še ni bilo velikega učinka. Se mi zdela vsa stvar nevarna, zato je ne prakticiram več. Zdaj greva v kopalnico, ko dela sušilni stroj, ker je takrat veliko vlage in vroče. Prava "savna".

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......