|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sankanje - kam?
11.12.2010 19:42:15   
Matejusska
Zanima me, kam (smer Gorenjska) bi se lahko šli z 2-letnico sankat?

Vem za Krvavec in Kr. Goro, ampak sama sem bila tam nazadnje kot otrok, tako da ne vem, kje je bolj primerno za majhne otroke?

Se da iti še kam drugam proti Gorenjski razen na Krvavec in v KG? Bi pa šli za cel dan in bi radi tam tudi kaj pojedli ipd.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sankanje - kam?
11.12.2010 19:53:23   
Peli
Za dveletnega otroka pomoje ne rabiš nevemkakšne proge, važn da je sneg, ga posedeš na sani in greš bolj na sprehod z njim. Meni je všeč Pokljuka, maš kakšen bregec za spuščat, pa še špancerat se da.

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2010 16:09:04   
krtekxx
Živjo! Mi smo danes šli na Dom pod Storžičem, vendar ne svetujem preveč, ker je kar ledeno.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2010 8:23:32   
barni
Martuljek. Luštno je, precej neobljudeno. Poješ lahko kaj v gostilni Jožica ali Papa Joe.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2010 9:06:26   
Metuljček Cekinček
Mi gremo ponavadi v Begunje. Tam je en super klanec, tudi gostiln je na poti kar precej.
Še ena super zadeva je v Avstriji, če se pelješ proti Celovcu in potem zaviješ z glavne ceste, ko zagledaš znak za smučišče. Čisto mi je ušlo z glave, kako se smučišče imenuje. Naj me kakšna RR-jevka dopolni ali pa bom pozneje napisala, ko se spomnim.
Tudi Pokljuka je super!
Še ena fajn zadeva pa je smučišče nad Bohinjsko bistrico, vendar pa je tsiti klanec precej strm, tako da ni ravno za najmljaše.
Prijateljica mi je priporočila še Kandrše (kar sicer ni proti Gorenjski, ampak je nekje pri Moravčah).

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2010 9:53:38   
baby blue
Mi smo bili včeraj z najino 15 mesečnico na Golfu... Je fajn za hodit in par takih malih hribčkov za sankanje... 

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2010 11:49:25   
nananaja
Nekaj urejenih sankališč je opisanih tukaj.
Sicer se pa povsod najde kaka gozdna pot, vsaj pri nas. Sedaj pridejo tudi bregovi na vrsto, ker je pomrznjen sneg.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2010 13:19:27   
koala.cek
organizirano sankanje je na Mišouhu in na Jezerskem.

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2010 14:17:47   
Matejusska
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Martuljek. Luštno je, precej neobljudeno. Poješ lahko kaj v gostilni Jožica ali Papa Joe.

Hvala vsem za odgovore.

barni, mi lahko poveš, kje v Martuljku je to?

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2010 14:18:10   
Matejusska
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Mi smo bili včeraj z najino 15 mesečnico na Golfu... Je fajn za hodit in par takih malih hribčkov za sankanje... 

Kje pa je to?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?