Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sanjske bukvice ali "sanjalo se mi j... 30.12.2010 9:13:46
|
|
|
|
madela
|
Sanje moraš najprej znat ločit...torej ali se ti je sanjalo nekaj,kar te v realnem življenju teži in spremlja,kar je pri tebi pritrdilno...ali se ti pa sanja nekaj kar vsaj trenutno naj ne bi bilo povezano s tvojim življenjem. Torej recimo,če gledaš neko grozljivko in se ti potem neki podobnega sanja...sanje ne pomenijo nič,razen tega,da se ti je film oziroma kak dogodek vtisnil v podzavest. Mislim,da so tvoje sanje glede zoba samo odraz tvojih težav z dotičnim zobom. Če pa temu ne bi bilo tako,pa izguba zoba v sanjah pomeni neko izgubo,bodisi smrt v bljižnji družini ali pa kaka huda bolezen...vendar mislim,da si lahko brez skrbi
|
|
|
|
RE: sanjske bukvice ali "sanjalo se mi j... 30.12.2010 9:37:29
|
|
|
|
Šarki
|
jap, zobje pomenijo nekaj slabega, če sanjaš drek pomeni nekaj dobrega. Kalna voda pomeni slabo, čista voda pomeni dobro. tako nekako, odvisno je kaj še sanjaš zraven
|
|
RE: sanjske bukvice ali "sanjalo se mi j... 30.12.2010 16:11:05
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor sanjalo se mi je, da mi je odpadel tisti zob, zaradi katerega imam grozne težave (granulomi). Če bi mi v resnici taisti zob lahko odpadel, bi bila vesela (pa ne more, ker imam zatič in je potreben op.poseg)...no, v sanjah sem ob izgubi zoba občutila olajšanje... Imam pa v spominu, da odpadel zob v sanjah ima nek pomen, pa me firbec matra kaj povejo sanjske bukvice o zobu? Dej stara ne zezaj.. ti bom na kufe slogala, da vidis kaj vse tebe se caka v lajfu
|
|
RE: sanjske bukvice ali "sanjalo se mi j... 30.12.2010 17:00:25
|
|
|
|
Colt
|
Tomika, četrt kile dimljenega Lososa lepo oralno zaužit....pa si zmagala
|
|
RE: sanjske bukvice ali "sanjalo se mi j... 30.12.2010 17:24:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Tomika, četrt kile dimljenega Lososa lepo oralno zaužit....pa si zmagala Colty, ne me dražit, vem priblžno kje si doma...
|
|
RE: sanjske bukvice ali "sanjalo se mi j... 30.12.2010 17:25:36
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Dej stara ne zezaj.. ti bom na kufe slogala, da vidis kaj vse tebe se caka v lajfu ...ne sam en gnil zob a?
|
|
RE: sanjske bukvice ali "sanjalo se mi j... 30.12.2010 17:55:57
|
|
|
|
Felicita
|
(izpadajoči/gnijoči/šibki) zobje v sanjah lahko pomenijo: - strah za zunanjo podobo, nizko samozavest oz. strah pred tem da si ljudem neprivlačen - skrbi oz. strahove, ki jih imaš trenutno - frustracije oz. pomanjkanje moči. ampak imho dejansko predstavlja to vse probleme oz. tvojo željo po tem da gre zob ven.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: sanjske bukvice ali "sanjalo se mi j... 30.12.2010 18:48:27
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Dej stara ne zezaj.. ti bom na kufe slogala, da vidis kaj vse tebe se caka v lajfu ...ne sam en gnil zob a? Lej da ti strokovno razlozim.... sanje pomenijo, da ti bo film poknil in bos dala zob ven. In potem, potem ti bo pa olajsalo - zagotovo .
|
|
RE: sanjske bukvice ali "sanjalo se mi j... 30.12.2010 18:49:05
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita (izpadajoči/gnijoči/šibki) zobje v sanjah lahko pomenijo: - strah za zunanjo podobo, nizko samozavest oz. strah pred tem da si ljudem neprivlačen - skrbi oz. strahove, ki jih imaš trenutno - frustracije oz. pomanjkanje moči. ampak imho dejansko predstavlja to vse probleme oz. tvojo željo po tem da gre zob ven. Ma ..bes sanjsko buklo, ko vemo, da jo zob boli
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?